După modelul NATO: Zeci de tancuri rusești la granița cu Ucraina

mart. 25, 2017 3341 1 http://bit.ly/2H4taMK

video.

Mişcări suspecte de trupe şi armament în apropierea frontierei dintre Rusia şi Ucraina. Moscova a desfăşurat zeci de tancuri grele şi echipamente militare în regiunea Rostov, la numai zece kilometri de teritoriul ucrainean.

Blindatele au fost deplasate cu trenul şi au fost aliniate pe un câmp.

Moscova a anunţat anul trecut întărirea flancurilor de vest şi de sud prin crearea a trei noi divizii până la sfârşitul lui 2016. În ianuarie a fost decisă înfiinţarea a încă trei divizii şi operaţionalizarea a cinci regimente de rachete nucleare strategice.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “După modelul NATO: Zeci de tancuri rusești la granița cu Ucraina”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 20 aprilie 2017 at 17:45

  Mie mi-e de altceva! Faptul că s-au adus la noi 15 focoase nucleare, tancuri, șamd, SUA îi provoacă pe ruși împotriva noastră.
  Rușii, simțindu-se amenințați de către SUA venită atât de aproape de ei, direct de pe teritoriul nostru cu arme și bagaje specifice, s-ar putea să răspundă pe măsură!
  Calul de bătaie? Noi!
  Iar ca să gândesc parșiv, poate asta se și dorește, și de-o parte, și de alta…

Scrie un comentariu

Scroll Up