X

Va vine sa credeti? ACORD de cooperare intre POLITIE si Fundatia SOROS in MOLDOVA …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi 24 martie 2017 a fost semnat Acordul de colaborare dintre Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General al Poliției (IGP) și Fundația Soros-Moldova (FSM).  La semnare au participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful IGP, Alexandru Pînzari și directorul executiv Soros-Moldova, Victor Ursu.

Semnarea acestui document va fortifica cooperarea în domeniul instituirii, stabilind mecanisme transparente de aplicare a legii, care vor spori încrederea societăţii civile faţă de sistemul justiției penale, generând astfel şi responsabilitatea ofițerilor de poliție.

În cadrul evenimentului, ministrul Afacerilor Interne a adus mulțumiri reprezentanților FSM pentru deschiderea pe care o au față de activitatea MAI și cel mai important, față de respectarea drepturilor omului prin prisma activității polițienești. Ministrul a menționat importanța dialogului bilateral dintre MAI şi Fundaţia Soros în contextul consolidării parteneriatului dintre Poliţie şi societatea civila.

„Acțiunile din procesul colaborărilor noastre vor spori gradul de încredere din partea societății, iar semnarea Acordului de cooperare în format trilateral este un pas înainte spre modernizarea Poliției. Datorită suportului pe care îl primim din partea Fundației Soros și prin implicarea de care dați dovadă, am reușit să obținem rezultate, și cu siguranță vom realizarea împreună și obiectivele prevăzute în  Strategia de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020”, a specificat ministrul Alexandru Jizdan.

La rândul său, șeful IGP, Alexandru Pînzari a vorbit despre rolul pe care îl au aceste relații cu partenerii în procesul de reformă în sistem, Soros-Moldova fiind un partener veritabil pentru IGP, iar directorul executiv FSM, Victor Ursu a reiterat despre deschiderea și dorința Fundației de a ajuta organele de drept în stabilirea unor relații umane și corecte cu societatea, punctând și succesele obținute pe parcursul anilor.Acordul a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitatea ulterioară de a fi prelungit, iar Părțile și-au luat angajamentul de a susține reformarea calitativă a sistemului justiției penale din Republica Moldova. Acesta prevede o listă de activități comune ce urmează a fi întreprinse, printre care și elaborarea setului de Proceduri Standard de Operare (PSO), pentru colaboratorii organelor de forță implicați în acțiuni de reținere.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Asta in timp ce alte tari nu stiu cum sa mai faca sa scape de Fundatiile Soros:

RUSIA: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

Ungaria va lua la control ONG-urile lui Soros

Despre evreul George Soros stim urmatoarele:

A fost in spatele multor revolutii din 1989 incoace:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Si s-ar parea ca inclusiv in spatele celei egiptene:

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

Si in spatele celei turcesti:

„Primăvara turcească”, concepută în laboratoarele Soros:

Si in spatele ,,Euro-maidanului:

SOROS ADMITS RESPONSIBILITY FOR COUP AND MASS MURDER IN UKRAINE

Este cumva timpul pentru intarirea statului politienesc?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Marxism cultural: nu mai e difernta intre “civil” si “militar”…
    Daca “civil” poate fi considerat un agent strain sau unealta unei organizatii sytraine si anti-nationale.
    A devenit Politia un ONG?
    A devenit un ONG institutie guvernamentala, structura legala militarizata?

    Vor sta sorosistii la granita sa decida cine intra si cine iese?
    Vor spune sorosistii cine sa primeasca pasaport?… cine sa fie retinut e Politie sau …eliberat din arest, sau “scutit” de amenda?
    Alba-neagra… SCHIZOFRENIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button