7:44 pm - miercuri, 26 aprilie, 2017

Nimic nu supără mai mult pe Dumnezeu decât dezbinarea Bisericii!

836 vizualizări 1 comentariu https://goo.gl/j3gOao

,,Nimic nu supără mai mult pe Dumnezeu decât dezbinarea Bisericii ! Chiar de am săvârși mii de fapte bune, noi, cei care sfărâmăm pliroma bisericească, nu suntem mai puțin vrednici de pedeapsă decât cei care au răstignit Trupul Său. (Sf. Ioan Gură de Aur – Omilii la Epistola catre Efeseni).”

Aceste cuvinte înfricoșătoare sunt afișate în toate bisericile și mănăstirile din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, la porunca ierarhului ecumenist, pentru a manipula într-un mod viclean conștiințele ortodocșilor botezați, dar necatehizați. Însă aceste cuvinte tunătoare îi mustră și îi condamnă chiar pe ei înșiși, ecumeniștii, care fac schismă și dezbină unitatea Bisericii, prin acceptarea ereziilor eclesiologice oficializate la sinodul eretic și tâlhăresc din Creta. Deci, mai curând lor li se cuvin aceste cuvinte, pe care în chip diversionist ni le atribuie nouă, celor ce nu suntem de acord cu ei și dorim să păstrăm Dreapta Credință nealterată!

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


Un comentariu la “Nimic nu supără mai mult pe Dumnezeu decât dezbinarea Bisericii!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Carp
    # 20 martie 2017 at 16:25

    Cine cinteste atent aceste cuvinte, observa ca defapt cel care a dat porunca se auto-acuza :”…NOI(adica ei– care ‘au luat act’ de Creta), cei care sfărâmăm pliroma bisericească, nu suntem mai puțin vrednici de pedeapsă decât cei care au răstignit Trupul Său.” gura ereticului, adevar graieste!

Scrie un comentariu