X

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai vârstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, și nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller (1839 – 1937), a murit luni la vârsta de 101 ani, relatează Reuters, în urma unui atac de cord, având la activ 7 transplanturi de inimă.

Bunicul său a fost legendarul magnat al petrolului John D. Rockefeller, iar mama sa, Abby, a fost o proeminentă patroană a artelor și cofondatoare a muzeului MoMa.

Locul nașterii sale din mijlocul cartierului Manhattan, unde familia sa deținea cea mai mare reședință privată din New York, a devenit mai târziu Muzeul de Artă Modernă (MoMA).

Cei cinci frați ai lui David Rockefeller au murit cu zeci de ani în urmă, iar în 2014 și-a incinerat unul dintre copii, decedat într-un accident de avion.

Forbes estimează averea lui Rockefeller la 3,2 miliarde de dolari — fiind ‘abia’ al 603-lea miliardar al lumii în topul averilor, dar suficient de bogat pentru a deține mai multe proprietăți și o mare colecție privată de artă.

Absolvent de Harvard, el obișnuia să doneze în fiecare an milioane de dolari.

El a mărturisit într-un interviu acordat revistei Forbes că a avut o viață minunată și că este convins că lucrurile materiale pot contribui la o viață plăcută dar, în mod fundamental, dacă nu ai prieteni buni și rude care contează pentru tine, viața va fi într-adevar goală și tristă, iar lucrurile materiale încetează să mai fie importante.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rog toate cele de mai jos cu rabdare, fara sa va grabiti sa credeti ca le stiti, caci majoritatea chiar nu aveti habar. Apoi cititi si articolele de la cuvintele hyperlink. Astfel veti incepe un studiu esential a ceea ce inseamna de fapt Noua Ordine Mondiala, de care ati tot auzit pe tot soiul de site-uri care de fapt nu va spun nimic. Si mai ales, veti constata ca mereu si mereu aceleasi nume le regasim in absolut tot ceea ce inseamna organizatii si fundatii ce pregatesc terenul pentru instaurarea acestei Noi Ordini Mondiale.

Asadar:

Asta cu averea de 3,2 miliarde dolari si locul 603 in topul miliardarilor e praf in ochii maselor. Ca si in cazul Rothschild. Adevarul e ca aceste doua familii au dominat peste 100 de ani, cat se poate de pe fata, financiar-bancar si economic intregul Pamant. Asa ca deja batea la ochi. Ca atare, incepand cu a doua parte a secolului XX, au intrat intr-un con de umbra. Se intrase deja in ultimele etape ale instaurarii NOII ORDINI MONDIALE, prin urmare acesti grei locotenenti ai adevaratilor papusari trebuiau sa iasa din luminile rampei. Firesc, norodul accepta mai lesne toate aceste pregatiri pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL daca nu-i sar in ochi si viitorii stapani ai acestuia.

Dar sa vedem cine a fost acest David Rockefeller si cu ce s-a ocupat.

Fost patriarh al familiei si printre ultimii care a mai iesit in fata si dupa al doilea razboi mondial. Fondator al Bilderberg Group, membru Bohemian Grove, seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center.

Cum laude  Harvard University, teza “Fabian socialism“.

Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles (CIA), Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita JPMorgan Chase.

In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan.

Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford family, Bill Clinton, Henry Kissinger, Riley P. Bechtel (Bechtel Group), Gianni Agnelli (Fiat), John Loudon (Royal Dutch-Shell), C. Douglas Dillon, David Packard (Hewlett-Packard), familia Dulles, Katharine Graham (Washington Post), Brooke Astor (Astor family – Waldorf-Astoria Hotel), Peter G. Peterson (presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations), Arthur Ochs Sulzberger, Jr. (presedintele New York Times).

Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

Banca sa are de asemenea stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn era chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI.

Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr, a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev.

In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement (NAFTA) despre care Henry Kissinger spunea :

“NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.“

In 1973 a fost create, la initiativa sa, Comisia Trilaterala. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.

In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973.

L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare. Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran. Cititi va rog mai multe in articolul:

Ce învățăm din istoria Iranului?

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat oficial.

In 1992, David Rockefeller a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor.

Dupa cativa ani, JPMorgan anunta ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este astfel primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan.

In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.

Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale:

In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times, scria:

Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie“

Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei. Cititi va rog si articolul:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

“Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.“

Si cea mai celebra :

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

Sub impulsul lui David Rockefeller, Bilderberg Group se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation.

Iata si ce spunea despre controlul populatiei:

VIDEO (si transcriptul): DAVID ROCKEFELLER despre CONTROLUL POPULATIEI

In 2009, la chemarea fiului sau, David Rockefeller Jr., s-au strans la Rockefeller University cei mai cunoscuti filantropisti: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation. Motivul? Noi strategii pentru reducerea populatiei:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Detalii despre istoricul intregii familii:

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Cititi va rog si:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Ce şocantă trebuie să fie pentru el trecerea de la calitatea de stăpân al Pământului la cea de rob chinuit al dracilor pentru veşnicie! Ce dureros trebuie să simtă acum cuvintele Hristosului împotriva căruia a luptat din moşi-strămoşi: “Ce-i va folosi omului de va câştiga lumea întreagă, dacă sufletul său şi-l va pierde?”
    Hristos în slavă divină, iar el în nemernicia fiinţei nebune, căzute, care a crezut că poate să se lupte cu Dumnezeu şi că-L poate birui. Ce jalnic!

  2. Spurcaciunea asta a lasat in urma sa duhoarea iadului; si dracii se tin de nas la venirea lui…
    Pe margine, cu joc de glezne, se pregateste soros…nu i-ar mai muri multi inainte!

  3. Ce usor comentam despre altii. Nu se stie unde vom ajunge noi, dar cu siguranta nu ne vor fi de folos la judecata astfel de comentarii. Dumnezeu sa il ierte.

    1. Sa’l ierte? Doamna, cum puteti spune asa ceva? iertarea, ar fi fost posibila atat, cat a fost in viata, insa acum e prea tarziu. Iertarea trebuia sa si’o ceara el, ca Dumnezeu sa i’o poata da.

    2. Doamne, ă e cam și cum ați zice de satan diavolul, Dumnezeu să-l ierte. E corect? Sa nu cădem în extrema asa-zisei corectitudinii, care nu e decât o salată cu de toate.

  4. Sa il ierte Dumnezeu? Pe acest satanist? Ce prostii puteti spune. Acestia sunt cei mai mari criminali ai planetei din cati au existat pana acum si voi le plangeti de mila? Sa nu fie!

  5. Da sa fie da si nu sa fie nu. Ce doresti pentru antiHristi? Un singur pacat nu se iarta. Cel impotriva Duhului Sfant. A spus-o Hristos. Esti mai milostiva decat Bunul Dumnezeu? Ti-e indiferent atacul impotriva Mantuitorului? Cred ca si pe Sfantul Nicolae l-ai mustra ca l-a palmuit pe Arie nebunul. Oooo indulgentilor cu satana si mustratorilor de ortodocsi. Cum va amagiti ca sunteti iubitori cand vine vorba de satanisti si cum va isterizati impotriva ortodoxiei … Ai datorie sfanta sa judeci asupra pacatului si a vitutii. Si de vei tacea (fara nicio parere) vei fi mustrat ca cel ce a ingropat talantul. Dar-mi-te daca vei cheltui talantul tau la spucaciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button