Inca o PROFETIE implinita? Parintele Elpidie: “Vor încerca să aleagă un alt papă” / Si stirea: “Mai multi cardinali vor sa-l rastoarne pe Papa Francisc”

Mar 14, 2017 7420 2 goo.gl/0Gb9UC

Foto: http://www.revelacaofinal.com/2015/09/agenda-2030-com-ajuda-do-papa-francisco-onu-pretende-inaugurar-uma-nova-ordem-mundial-socialista.html

Cardinalii vor să-l concedieze pe papa Francisc., informeaza OrtodoxInfo, citand Evenimentul Zilei.

Motivul ne intereseaza mai putin in contextul acestui articol. De interes pare a fi implinirea profetiei parintelui Elpidie:

“Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund.”

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Inca o PROFETIE implinita? Parintele Elpidie: “Vor încerca să aleagă un alt papă” / Si stirea: “Mai multi cardinali vor sa-l rastoarne pe Papa Francisc””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Ion
    # 15 martie 2017 at 12:48

    Corect este sa precizati si sursele de pe care preluati articolele. Acest articol a fost preluat de pe culturavietii, publicat ieri. Altminteri este ca si cum va insusiti 100% ceea ce nu va apartine.

Scrie un comentariu

0 0 0 0