X

Știați că sunteți plătiți JUMĂTATE din ce produceți? Iată unde sunt banii tăi

de null

Află cu ce sumă de bani contribui tu la bugetul statului, introducând suma de bani ce o primiți în mână:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe lângă taxele de mai sus plătești și accize, impozitul pentru casă, mașină și alte taxe.

În 2016 statul a încasat 223.722 milioane lei.

Peste 80% din veniturile statului provin din taxe colectate de la populație. Inclusiv de la tine!

TU ești mulțumit de ce face statul cu banii tăi?

Dacă nu ești mulțumit de cum gestionează statul banii tăi,

IMPLICĂ-TE!

Trezește-ți prietenii cu un share și implicați-vă civic dacă nu sunteți mulțumiți de cum administrează statul bugetul strâns din banii populației.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Va implicati in starnirea de revolte? Sau va lasati atrasi in jocurile unora sau altora (anti-guvern sau pro-guvern)? Personal cred ca este gresit si cum cheltuie statul banii (dar la fel de gresit a fost si inainte de Ciolanis si inainte de Ciolos si inainte de Ponta si inainte de Basescu etc.) dar este gresit si sa participam la polarizarea societatii, adica la impartirea in doua tabere care inseamna de fapt dezbinare si poate servi cu totul altor interese (stil Ucraina?).

    Cu alte cuvinte, am avut inainte niste hoti, apoi au venit altii, cu Ciolos in frunte, si acum tot hoti avem! Politicieni integri si coruptie zero nu exista! Ar trebui sa fie oameni perfecti, integri, care sa refuze castigul personal, mita sau comisioanele astronomice pentru UN IDEAL cum ar fi binele tarii. Cine ar face asa ceva? 99,(9)% cand se vad ajunsi intr-o functie uita de idealuri si se gandesc doar la ei insisi!… Si asta indiferent de culoarea politica/partid etc.

    Asadar, CUM sa ne implicam? Mai exact ce sa facem? Sa mergem la vreun miting? Eu nu merg… Adica de niciuna din parti nu merg!!

    1. sa te implici prin informare, nu zice nimeni nimic mai mult… ar trebui sa punem problema unor impozite mai mici, dar pentru asta trebuie sa fim informati

  2. Nu reiese clar din articol in ce fel trebuie sa ne implicam! In absenta oricaror clarificari, eu m-am gandit la mitinguri. Altii cine stie la ce s-ar mai putea gandi (Doamne fereste)!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button