Știați că sunteți plătiți JUMĂTATE din ce produceți? Iată unde sunt banii tăi

Mar 12, 2017 2345 3 http://bit.ly/2H8ce8n

Află cu ce sumă de bani contribui tu la bugetul statului, introducând suma de bani ce o primiți în mână:

Pe lângă taxele de mai sus plătești și accize, impozitul pentru casă, mașină și alte taxe.

În 2016 statul a încasat 223.722 milioane lei.

Peste 80% din veniturile statului provin din taxe colectate de la populație. Inclusiv de la tine!

TU ești mulțumit de ce face statul cu banii tăi?

Dacă nu ești mulțumit de cum gestionează statul banii tăi,

IMPLICĂ-TE!

Trezește-ți prietenii cu un share și implicați-vă civic dacă nu sunteți mulțumiți de cum administrează statul bugetul strâns din banii populației.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Știați că sunteți plătiți JUMĂTATE din ce produceți? Iată unde sunt banii tăi”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. X
  # 12 martie 2017 at 20:52

  Va implicati in starnirea de revolte? Sau va lasati atrasi in jocurile unora sau altora (anti-guvern sau pro-guvern)? Personal cred ca este gresit si cum cheltuie statul banii (dar la fel de gresit a fost si inainte de Ciolanis si inainte de Ciolos si inainte de Ponta si inainte de Basescu etc.) dar este gresit si sa participam la polarizarea societatii, adica la impartirea in doua tabere care inseamna de fapt dezbinare si poate servi cu totul altor interese (stil Ucraina?).

  Cu alte cuvinte, am avut inainte niste hoti, apoi au venit altii, cu Ciolos in frunte, si acum tot hoti avem! Politicieni integri si coruptie zero nu exista! Ar trebui sa fie oameni perfecti, integri, care sa refuze castigul personal, mita sau comisioanele astronomice pentru UN IDEAL cum ar fi binele tarii. Cine ar face asa ceva? 99,(9)% cand se vad ajunsi intr-o functie uita de idealuri si se gandesc doar la ei insisi!… Si asta indiferent de culoarea politica/partid etc.

  Asadar, CUM sa ne implicam? Mai exact ce sa facem? Sa mergem la vreun miting? Eu nu merg… Adica de niciuna din parti nu merg!!

  • redactor
   # 12 martie 2017 at 21:00

   sa te implici prin informare, nu zice nimeni nimic mai mult… ar trebui sa punem problema unor impozite mai mici, dar pentru asta trebuie sa fim informati

 2. X
  # 14 martie 2017 at 15:55

  Nu reiese clar din articol in ce fel trebuie sa ne implicam! In absenta oricaror clarificari, eu m-am gandit la mitinguri. Altii cine stie la ce s-ar mai putea gandi (Doamne fereste)!…

Scrie un comentariu

Scroll Up