X

VACCINURILE: Cauza principală a triplării numărului de bolnavi de AUTISM

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suntem cetateni liberi ai acestei tari. Si ca cetateni liberi ai acestei tari avem dreptul deplin sa ne opunem vaccinarii propriilor nostri copii. Dar am devenit deja precum niste paria in propria noastra tara. Nu avem acces la dezbateri reale pro si contra vaccin in mass-media. Medicii anti vaccin se tem sa nu-si piarda dreptul de a mai profesa. Un parlamentar ce a indraznit doar sa puna intrebari pe tema vaccinurilor a fost exclus din partidul sau. Etc, etc, etc. Acum insa guvernantii sunt pe punctul de a trece o bariera dincolo de care ne pierdem insasi statutul nostru de oameni: suntem amenintati cu puscaria si cu pierderea copiilor in cazul in care nu-i vaccinam. Nu trebuie sa-i lasam sa treaca peste aceasta bariera …

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Rog raspanditi-l pe facebook si alte retele de socializare, la rubrica de comentarii a oricarui articol din mass-media online despre vaccinare, trimiteti-l pe e-mail tuturor cunoscutilor, iar cand apare o varianta cu subtitrare in romana, dati-mi un semn.

Sunteti multe mii. Nici nu viseaza ASUR sa aiba vreodata atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania de vaccinare. Declansati si voi o furtuna pe internet. Puteti, doar sa si vreti si sa nu obositi prea repede.

De asemenea e bine sa-l copiati pe propriile calculatoare, căci de pe youtube deja a dispărut de mai multe ori.

Cititi va rog si: INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Puteti folosi si: ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

V-ati intrebat vreodata de ce explozia asta de autism?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Un celebru material interzis in mass-media din Romania e:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

De ce credeti? In Franta s-a vorbit despre el …

Un alt material ce a produs scandal in vest, dar despre care e interzis a se discuta la televiziunile romanesti e:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button