X

Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI

Fratele tataia vine cu o completare la articolul Comentariul zilei (29. 05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asta cu expunerea la radiatiile telefoanelor mobile si in general la undele eletromagnetice am mai adus-o si eu in discutie, dar se pare ca nimeni nu isi formeaza o imagine de ansamblu…imaginea asta de ansamblu am incercat si am tot incercat eu sa mi-o formez in ultima vreme…

Multi afirma pe net ca in prezenta surselor de radiatie eletromagnetica (telefoane mobile, routerere (acces point-uri) WI-FI, turnuri GSM, relee Radio-TV, etc se simt rau…prezinta anumite simptome. Cu toate acestea multi altii nu simt nimic….iar studiile oficiale nu au demonstrat pina acum nimic. Unii zic insa ca aceasta iradiere este cumulativa…la inceput nu vei avea nimic…dar fiind mereu si mereu zi de zi supus la aceste radiatii in cele din urma te vei imbolnavi si tu…

Eu insa am o alta teorie: Si anume ca radiatia electromagnetica ne afecteaza numai si numai in tandem cu chemtrails/chembombs. Adica omul in mod natural este imun la radiatia electromagnetica. Aceasta nu ar trebui sa ne afetecteze in nici un fel…decit eventual daca este atit de intensa incit efectiv sa te prajeasca precum friptura din cuptorul cu microunde..dar chemtrails/chembombs sint folosite pentru a ne otravi cu metale grele. Simptomele date de chemtrails/chembombs sint foarte similare cu cele ale otravirii cu metale grele. Organismul uman se chinuie foarte mult sa elimine aceste toxine…metalele grele se elimina foarte greu din organism fara un pic de ajutor…iar daca otravirea continua organismul pur si simplu nu va avea timp sa elimine aceste toxine. De aceea aceasta otravire CHIAR ESTE CUMULATIVA! Toxinele se acumuleaza si se tot acumuleaza in organism iar tu te vei simti din ce in ce mai rau. Si pina la urma te vor afecta si undele electromagnetice deoarece avind atita metal in noi devenim pur si simplu niste antene care atrag radiatia electromagnetica.

Aceasta este reala explicatie pentru cei care au fost IT-isti s-au jucat cu toate tehnologiile posibile (GSM, WI-FI, 3G, Bluetooth, etc, etc) si nu au avut niciodata nimic din cauza acestora iar dintr-o data au inceput sa se simta rau de cum apropiau telefonul mobil de ureche… Organismul nu a fost saturat cu unde electromagnetice ci cu metale grele… aia este reala explicatie….

Si pentru a complica si mai mult lucrurile….eu pina acum nu am dat decit explicatii in plan lumesc… fizic, dar cum noi sintem crestini stim ca exista si o lume nevazuta… spunea un mare duhovnic cum ca orice lucru are doua-trei explicatii in planuri diferite care sint simultan valabile toate. Si eu sint de acord… de fapt am ajuns la aceasta concluzie cu ceva timp inainte sa aud despre cuvintele acelui Parinte. Deci acestea fiind spuse propun tema de gindire… Ce legatura exista intre Chemtrails (mai nou chembombs), radiatia electromagnetica si draci? Pentru ca eu unul am ajuns la concluzia ca aceasta legatura exista.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button