X

Rog traducerea din greaca a unor posibile NOI PROFETII ALE PARINTELUI ELPIDIE PENTRU 2014

Iata comentariul cititorului Mihai postat la articolul IN ZI DE DUMINICA, regele Belgiei SEMNEAZA legea pentru EUTANASIA COPIILOR …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doamne ajuta ! Un Post cu folos va doresc tuturor.
Am gasit din intamplare pe net scrisoarea Parintelui ELPIDIE din 20-02-2014 catre fii sai duhovnicesti , in care ne anunta ce grozavii urmeza sa induram. Este postata pe un site in care mai apar postate foarte multe predici ale Parintelui . Ar fii foarte util daca cineva dintre voi ar putea traduce din greaca , fiindca cu “google translate” abia reusesti sa-ti faci o idee vaga.
Voi aveati idee ca Parintele Elpidie este atat de activ in ultimele luni (ma refer mei ales la avertismentele pe care le emite) ?
Iata link-ul :http://monopatiagapis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1.html
Frate Vasile , ce parere ai ? Eu ma gandesc ca mérita urmarit cuvantul Parintelui Elpidie , ca doar despre el zicea Parintele Iustin ca este un “far calauzitor al Ortodoxiei” (in unul din ultimele interviuri publicat in “Atitudini” ).

Comentariu saccsiv:

Nu stiu ce-i cu acel blog si nici cu acel articol. Rog pe cei ce cunosc mai multe sa ne spuna iar pe traducatorii din greaca sa ne ajute oleaca.

Mai jos e traducerea google:

Chiar înainte de ardere GENERAL

ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ

 

Cei care cred în Dumnezeu Tatăl, pe singurul Lui Fiu, pe milostivul Dumnezeu ca Isus și Duhul Său cel Sfânt, te rog să nu se oprească la toate rugăciunile pentru salvarea lumii.
Această perioadă este critică. Forțele și lucrările întunericului sunt intr-un mod catastrofal.
a decis anul trecut de către forțele întunecate ale proceselor de accelerație, care va aduce repede în prim-planul omenirii psefdomesia Antihrist. Anul trecut, 2013, semnat de la începutul celui de al treilea război mondial, după care națiunile sărace de foame, boli și război va încerca să se convingă, condus de un lider care va aduce și consolida pacea globală.

Războiul a început neoficial în primul rând cu deciziile satanice pe hârtie, semnat, cum a fost convenit între Pentarhiei de întuneric care conduce planeta.

În acest an se întâmplă pe o decizie mare majoră. Pentru a pregăti crearea a incendiilor specifice cheie regionale, capabile să creeze cauzele pentru o conflagrație mondială, care ar uni apoi într-o singură. Aceste incendii regionale motivate și ghidate de Pentarhiei marionete de întuneric, va aduce lumea la un pas de dezastru. Cele obscure Operațiunile lor sunt mascate și laminate în plan social, politic și ecleziastic.

În societate, foame, boli și mizerie.

În politică, haos, neliniște și divizii civile cu tendințe perturbatoare.

În biserică, confuzie religioasă prin curs pan-religie planificate, în cazul în care:

1)    principiile etice tradiționale va nu numai contestat, dar și ridiculizat.

2)    Evanghelia va încerca să corupă.

3)    sacre mistere va provoca și considerate inutile.

4)    Dumnezeul Triunic va fi înlocuit de un zeu universal de întuneric, care va găzdui brațele toate tipurile de religii, culte și credințe religioase, precum și toate tipurile de convingerile morale, care, la fel de rău ca Lucifer reușește să oblic adevărul moral al Evangheliei.

5)    Numele lui Hristos va fi ridiculizat în modul cel mai obscen, deoarece le consideră-l responsabil pentru anacronice învățăturile morale evanghelice.

Viitoarea schisma bisericii mega care va afecta în primul rând Biserica Catolică și aduce persecuție devastatoare a celor care vor rămâne credincioși adevărul până acum și prima încercare de forțele întunecate pentru a rănit inima Ortodoxiei încerca să elimine Sfântul Graal de la Muntele Athos și conversia mănăstirile la muzee, sunt principalele decizii în curs de desfășurare forțele satanice ale întunericului pregătesc Antihrist.

Timpul petrecut de către întreaga umanitate este critică. Havoc de aprindere la nivel mondial numai temporar, și pentru un timp au fost capabili de a preveni rugăciunile martirilor siriene ortodoxe masacrați de către islamiști pentru credință și martiriu ortodoxă nu sunt dorit de teamă și egoism ipocrit comentariu unul dinamic, fie politice sau lider bisericesc.

Timpul de toleranță divine diminuează. Numai intervenția umană poate inversa pocăință și rugăciune este că Dumnezeu permite acum parțial diavolului pasionat.

Acum nu este momentul pentru cuvinte.

Chibzuit tac și să se roage, în timp ce vicios PARAMILO, râde și mustra. În funcție de care unul aparține, în funcție de acest lucru.

Evenimentele vor fi de upgrade rapid.

Credincioșii sunt pregătite și spiritual și material.

Îngeri și sfinți în formă umană va fi întotdeauna alături de și aproape de oameni credincioși să-i ajute și să le sprijine.

Încrederea absolută în Dumnezeu, rugăciunea umilă și marele antidot împotriva diavolului, Sfânta Împărtășanie, este puterea spirituală nucleare de creștini adevărați.

Și în timp ce Pentarhiei intervenție satanic de întuneric prin lideri subjugate din această națiune este în curs de desfășurare, cele trei țesuturile principale ale omenirii, și anume, întreaga creație socială, politică și ecleziastică a lui Dumnezeu pe pământ și la nivel planetar este în turbulențelor.

Toată creația a început deja să se revolte în ceea ce omul sub îndrumarea forțelor luciferice cam asa ceva.

Lumea deja a început să înțeleagă revoluția a naturii, fără posibilitatea de a vedea în mod clar ceea ce încă mai vine.

Natura va “parafronisei” cu intensitate, mai mult și mai mult ne cresc, va erupe cu mânie deplin asupra omenirii rebel legifera cu legile de sfidare de aramă împotriva lui Dumnezeu și învățătura morală evanghelică. Fiecare acum și apoi, lumea va asista la mânia naturii.

Furtuni neobișnuite și inundații și secete prelungite fără precedent va distruge valoroase culturi de oameni, furtuni teribile, grindina și piese supradimensionate devastatoare grindină va distruge nu numai culturile, dar, de asemenea, masini, chiar omorând oameni vor aduce teamă și îngrijorare în lume. Vulcani și multitudinea de cutremure distructive va intensifica și mai mult anxietatea și frica de oameni. Nu va fi de locuri, care se va scufunda în mare și la munte vor fi aplatizate.

Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și a legilor rele legiferate care jignesc valoarea morală și de viață va fi printre primii pentru a experimenta biciul naturii.

Toată lumea va vorbi despre paranoia de natură. În multe locuri, ori se va schimba. Vara și iarna va fi invers. Epidemii atunci ei vor deveni de necontrolat. Altele vor fi contemporan și un alt vechi, reînnoit și mutant. Altele vor fi naturale, iar altele vor fi derivate de la oameni. Toate acestea, împreună cu foame și malnutriție, ceea ce va fi cea mai mare problemă va trebui să se confrunte în curând toate națiunile vor răzbuna panica la nivel mondial.

Malnutriție și epidemii va fi primul om mare grija. Este însă insuficient, pentru că aprovizionarea cu alimente, asistență financiară, lipsa de medicamente și de îngrijire medicală vor fi minime la zero.

Războiul a naturii, pe care omul a încercat cu îndrăzneală pentru a manipula, acesta va fi mare. Ți se dă impresia că natura este în război cu omul. Mai ales atunci când întreaga natură va fi contaminate terestre, aeriene și maritime de atenți, pentru că prostiei scurt război nuclear.

Și toate pentru că omul a plecat, nu numai de la Dumnezeu, ci de luptă și Creatorul său, cel cu problema El și celălalt rulează cu furie satanică în îmbrățișare luciferica.

Frații mei, să nu fie niciodată târziu când pocăință și iertare de la realitatea noastră.Lucifer are putere asupra sufletelor smerite care se încred pe deplin pe Dumnezeu Tatăl lor, ca și Mântuitor și cer cu umilință după fiecare greșeală rău. Apoi, forțele lui Satana sunt paralizat și nu pot afecta, deoarece lacrimile pocăinței distruge web rău de intervenții.

Dacă anul trecut a fost decis de către Pentarhia de întuneric la începutul celui de al treilea război mondial, în acest an vor trăi mai intens procesul de incendii regionale.

     Fie ca pocăința și rugăciunile nu permite să se uite în sus și timp contactul general, dar pentru a le întârzia vin.

Suntem doar la un pas înainte de contactul. Depinde de noi dacă, pentru a preveni sau pentru a permite activarea nepocăința noi. Viitorul nostru este chiar la îndemână. Pot să luați decizia corectă.

Cu multă durere, suferință și durere spun acest lucru pentru toți copiii și prietenii spirituali, care împărtășesc durerea lui Dumnezeu pentru marea apostazie generală a lumii, lăsând liber întunericul lui Satan să domnească peste poporul, imagini ale lui Dumnezeu în loc de dragostea Domnului nostru Isus.

Fie ca rugăciunile noastre și pocăința activ ne-t “orice schimbare și de a preveni rele viitoare. Amin.

Scrisoare către Tatăl spera copiii lui spirituali.

20 februarie 2014

Cititi va rog si:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. AS INCERCA SA FAC O TRADUCERE MAI BUNA , MACAR TREBUIE ARANJATE CUVINTELE PENTRU A AVEA INTELESUL POTRIVIT .
    AS VREA SA VA INTREB CE STITI DESPRE BIBLIA INTERCONFESIONALA . CU APROBAREA CUI SE IMPART IN SCOLI GRATUIT ASTFEL DE BIBLII ? DE CE PATRIARHIA LE SUSTINE SI LE RASPANDESTE ? CARUI DUMNEZEU SE INCHINA ACESTIA ?

    1. elleny

      Incearca o traducere mai buna, te rog. Poti sa ne ajuti si cu alte traduceri?
      N-am vazut o astfel de Biblie. Da-ne detalii.

  2. Cei care cred în Dumnezeu, Tatăl, in Singurul Său Fiu, Iisus Cel milostiv și in Duhul Sfânt, va cer sa nu va opriti deloc de la toate rugăciunile pentru mântuirea lumii.
    Această perioadă de timp este critică. Forțele și lucrările întunericului sunt într-o dezvoltare devastatoare.
    Anul trecut, forțele întunecate au decis să accelereze procesele care vor aduce rapid în fruntea omenirii falsul mesia antihristului .
    Anul trecut, în 2013, au semnat începutul celui de-al Treilea Război Mondial, după care națiunile nenorocite de foame, de boală și de război vor fi convinse să caute singure conducerea unui lider care va aduce și va consolida pacea la nivel mondial.
    Războiul a început informal, mai întâi prin deciziile lor satanice din documentele , pe care le-au semnat, după ce au căzut de acord asupra pentarhiei întunericului care guvernează planeta.
    Anul acesta se afla in curs o decizie majora. Se pregăteasc pentru crearea unor aprinderi regionale importante, capabile să creeze cauzele unei aprinderi globale și apoi să le unească. Aceste aprinderi regionale, propulsate și ghidate de marionetele chintesenței întunericului, vor aduce lumea cu doar un pas înainte de prapad.
    Intervențiile lor întunecate sunt insidioase și hotărâte la nivel social, politic și ecleziastic.
    În societate, foame, boală și mizerie.
    În politică, haos, turbulențe și diviziuni civile cu tendințe de diluare.
    În biserică, confuzie religioasă prin pan-religia în curs de desfășurare, în care:
    Principiile morale tradiționale nu doar ca nu vor mai fi cautate , ci și ridiculizate.
    2) Evanghelia va fi incercata să fie modificată.
    3) Sfintele taine vor fi puse la indoiala și vor fi considerate inutile.
    4) Sfanta Treime va fi înlocuita de un zeu universal al întunericului care poate accepta în brațele lui toate religiile, doctrinele și credințele religioase, precum și toate credințele morale, asemenea cum într-un mod satanic, Lucifer însuși a reușit să interpreteze greșit adevărul moral al Evangheliei.
    5) Numele lui Hristos va fi ridiculizat în modul cel mai rușinos, pe care Il vor socoti vinovat pentru anacronicele învățăturile morale evanghelice.

    Viitoarea mare Schisma va răni mai întâi Biserica Catolică și va aduce o persecuție abuziva celor ce vor ramane credinciosi adevarului , va fi pe de o parte , iar pe de alta parte , efortul forțelor întunecate de a răni inima Ortodoxiei , incercând să desființeze mănăstirile din Muntele Athos și sa trensforme mănăstirile sfinte în muzee, sunt fundamentalele decizi satanicesti în curs de desfășurare, ale ale forțelor întunericului care pregătesc pe Antihristul.

    urmeaza ………..

  3. am rimit un NOU TESTAMENT INTERCONFESIONAL si am sa va scriu exact ce scrie pe prima pagina

    NOUL TESTAMENT CU PSALMII
    AL DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS

    romanian
    The Gideons International

    http://www.gideons.org

    noul testament trad. Dumitru Cornilescu, Bucuresti , 2011
    EDITURA SOCIETATII BIBLICE INTERCONFESIONALE DIN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button