X

Un virus porcin contaminează vaccinurile rotavirus, dar FDA spune că nu este nicio problemă …

   Citez din articolul Pig virus contaminates rotavirus vaccines, but FDA says no problem:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   (NaturalNews) Vaccinurile rotavirus sunt în mod obişnuit administrate copiilor şi lotul de anul acesta de vaccinuri fabricate de GlaxoSmithKline şi Merck sunt contaminate cu un virus porcin, după cum a descoperit FDA (Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamente – SUA).  Aşa că FDA a convocat o întâlnire pentru a determina dacă injectarea unui virus porcin în corpurile unor copii mici ar putea cauza vreo problemă care să implice retragerea vaccinurilor.

   Puteţi ghici care a fost concluzia la care a ajuns agenţia? Potrivit Reuters, FDA a ajuns la concluzia că „… acesta a fost sigur pentru ca medicii să administreze vaccinurile Glaxo – Rotarix şi Merck – Rotateq către pacienţi. Agenţia a declarat că nu există nicio dovadă care să ateste că această contaminare poate cauza vreun rău…”.
   Cu alte cuvinte, atâta vreme cât pot îngropa dovezile şi nega orice legătură dintre vaccinuri şi probleme de sănătate – care a fost scuza standard a FDA de zeci de ani  – ei pot continua să susţină că vaccinurile sunt suficient de sigure pentru a fi injectate în corpurile copiilor mici.  
   Nu mai contează faptul că virusul porcin descoperit în vaccinuri cauzează de fapt afecţiuni digestive la puii de porci, care le dă diaree acută şi cauzează pierderea rapidă în greutate. ADN-ul acestor virusuri a fost detectat în „celulele principale” folosite pentru fabricarea vaccinurilor”.

   Suprimarea dovezilor de vătămare

   Un consiliu consultativ al FDA a spus că riscul asupra sănătăţii umane din contaminarea virală a fost doar „teoretic”. Dar desigur că este uşor să afirmi că totul este „teoretic” dacă elimini dovezile că ar fi real. Prin simpla ignorare a rapoartelor neurologice cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor, FDA poate oricând susţine că „nu este nicio dovadă” a unor eventuale pagube. Oricum, nicio dovadă pe care să o accepte ca fiind reală.

   Şi acesta este modul prin care ştiinţa vaccinurilor funcţionează în zilele noastre: suprimi orice dovadă vătămătoare, negi orice legătură între vaccinuri şi probleme neurologice, apoi practic aprobi orice contaminare virală de la orice animal şi declari că e cu totul sigur să fii injectat direct în corpurile unor bebeluşi sau copii.  

   Şi asta este ştiinţa, nu? Industria vaccinurilor operează mai mult ca un cult decât ca o organizaţie ştiinţifică şi oricine pune la îndoială credinţele acestui cult este imediat catalogat drept eretic şi condamnat public.

   Apropo, deşi aceste vaccinuri rotavirus sunt contaminate cu un virus porcin, companiile care la fabrică susţin că nu este „nicio problemă legată de fabricare sau de siguranţă” în legătură cu aceste vaccinuri. Cu alte cuvinte, situaţia este normală!

   Gândiţi-vă puţin la asta. Descoperirea că un vaccin injectat în copii este contaminat cu un virus de la porci nu are drept urmare nici măcar o retragere a produsului! Nu ridică niciun semn de întrebare! Este, ca de obicei,  doar o afacere în industria vaccinurilor, unde ADN-ul oricărui număr de boli ale animalelor este adesea folosit în formulele vaccinurilor.

   Anul trecut, vaccinurile rotavirus au câştigat aproape un miliard de dolari în venituri pentru Big Pharma. Riscul ca un copil din SUA să moară de la o infecţie cu rotavirus este ridicol de mică. Ceea ce au nevoie aceşti copii sunt o nutriţie bună şi vitamina D, nu o injecţie cu un vaccin îndoielnic făcut cu ADN al unui virus porcin.

   Comentariu saccsiv:

   Din nefericire, in general cu vaccinurile, nu-i vorba doar de o afacere …
   Bertrand Russell:

   “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Si spunea asta intr-un context mai larg:

   “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Asta ca sa intelegem cum se leaga lucrurile …

   Cititi va rog si:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de copii …

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

DOCUMENTARE CELEBRE: Vaccine Nation – Director’s Cut (Gary Null)

Se vor folosi TANTARI pentru VACCINARE IN MASA?

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

GRAFICE: Statisticile arata indubitabil ca multe boli erau deja aproape eradicate cand s-au inceput campaniile de vaccinare impotriva lor …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button