X

Parlamentul European: intrebari referitoare la CHEMTRAILS

   Citez din articolul European Parliament: question on aircraft condensation trails which no longer only contain water:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Subiect: Urmele de condensare lasate de aeronave care nu conţin apa apă, dar cauzeaza voaluri persistente lăptoase, probabil din cauza prezenţei de bariu, aluminiu şi fier. 
   1) Este Comisia conÅŸtienta că, începând cu anul 1999, opinia publica din Canada ÅŸi SUA s-au plâns de prezenÅ£a tot mai mare în aer de urme de condensare de la aeronavele de tip nou, care uneori persista ore ÅŸi care se extind mult mai mult decât în trecut, creând voaluri lăptoase care sunt numite “întunecare aeriana”, ÅŸi că noul tip special, a atras atenÅ£ia oamenilor, pentru că este atât de diferită fata de urmele de condensare scurte, subÅ£iri ca un creion, de culoare albă, care au fost o priveliÅŸte familiară de cand motoarele cu jet au intrat în uz ÅŸi care rămân vizibile timp de 20 de minute cel mult ÅŸi pot fi produse numai în cazul în care se condensează abur pe particulele de praf din cauza temperaturilor scăzute ÅŸi umiditate ridicată?
   2) Este Comisia conştienta că investigaţiile celor reclamanţi, observaţiile piloţilor şi declaraţiile date de organisme guvernamentale din ce în ce mai mult sugerează că ceea ce se întâmplă este faptul că aeronavele emit în aerul uscat mici particule compuse de bariu, aluminiu şi fier, un fenomen care, în dezbatere publică în America a ajuns să fie cunoscut sub numele de Chemtrails?
   3) Spre deosebire de contrails (urme de condensare), Chemtrails (urme chimice) nu sunt un produs secundar inevitabil al aviaţiei moderne. Stie Comisia, prin urmare, care este scopul de a emite în mod artificial aceste substanţe derivate în atmosfera Pământului? Ajuta sa provoace ploaie, sunt benefice pentru telecomunicaţii sau pentru a combate schimbările climatice?
   4) Cine iniţiază aceasta pulverizare şi cum este finanţata?
   5) În afară de ipoteticele beneficii ale emiterii de substanţe în aer, este Comisia conştienta de orice posibile dezavantaje ce ar putea avea pentru mediu, sănătate publică, pentru domeniul aviaţiei şi al recepţiei TV?
   6) Ce se face pentru a preveni statele europene sau întreprinderile să ia măsuri în mod unilateral al căror impact transfrontanier pot fi considerate ca nedorite de alte state sau organizaÅ£ii cetăţenesti? Exista vreo coordonare, începuta deja, cu privire la acest lucru? Joacă UE vreun rol în ea, sau nu, anticipează Comisia un rol în viitor, ÅŸi care sunt obiectivele Comisiei în acest sens? “.
   Comentariu saccsiv:

   Consider ca ar putea fi un exemplu de scrisoare, apel, semnal sau cum vreti sa-l numiti, ce poate fi trimis cu mai multe sau mai putine modificari politicienilor, europarlamentarilor romani, autoritatilor, ziaristilor, etc.

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (05.04.2010): Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor in chestiunea CHEMTRAILS?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button