X

GRAV: Lumina (ziarul PATRIARHIEI) INDEAMNA LA VACCINARI

   Citez din articolul Vaccinul, cea mai bună metodă de protecţie împotriva gripei noi:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   De la sfârşitul lunii octombrie, când au început să fie confirmate, pentru prima oară în ţară, cazuri de transmitere în colectivitate a gripei noi, în întreg spaţiul mediatic românesc s-a declanşat o avalanşă de mesaje dintre cele mai contradictorii, vizând afecţiunea în sine şi mijloacele de apărare împotriva ei.  S-a indus, în acest mod, o stare nejustificată de teamă în rândul populaţiei, care este alimentată zilnic cu informaţii alarmiste, mai ales asupra presupuselor efecte secundare ale vaccinului împotriva virusului A(H1N1). Specialiştii contactaţi de „Ziarul Lumina“ susţin că informaţiile care transformă vaccinul contra gripei pandemice într-un instrument nociv sunt neargumentate ştiinţific, rupte din anumite contexte şi că nu fac decât să dezorienteze populaţia şi să dezinformeze.

   „Noile tehnologii de preparare a vaccinurilor sunt cât se poate de avansate, în sensul că în loc să foloseşti drept componentă în vaccin chiar virusul, într-o formă mai atenuată ca agresivitate, foloseşti numai acele structuri obţinute prin inginerie genetică, care induc doar răspunsul imun ţintit. Asta se întâmplă şi în cazul vaccinului împotriva gripei noi. Recombinarea genetică are scopul de a extrage din informaţia genetică a virusului acea informaţie care stimulează răspunsul imun al organismului, dar nu şi de a purta cu el restul de componente care să dea fenomene ce ar putea să semene cu boala“, a declarat prof. univ. dr. Doina Azoicăi, epidemiolog, membru în Comisia de Epidemiologie a Ministerului Sănătăţii (MS).

   Vaccinul destinat să împiedice contaminarea cu virusul gripei noi, ca oricare altul, ajunge pe piaţă numai după ce a trecut prin toate etapele de testare clinică şi, prin urmare, consideră farmacologii, nu poate fi dăunător organismului uman. Totuşi, nu trebuie omis faptul că şi acest vaccin, ca şi cel împotriva gripei sezoniere, poate produce efecte secundare, în anumite cazuri, dar care, raportate la beneficiile pe care le aduce organismului uman, prin crearea de anticorpi, cântăresc mult mai puţin.

   „În cazul oricărui vaccin trebuie cântărit coeficientul risc-beneficiu. Şi dacă beneficiile sunt mai mari, sigur că vaccinul este necesar. Lumea trebuie să ştie că nici un specialist nu îşi dă acordul pentru acest vaccin, dacă el nu a fost suficient testat, pentru că nu riscă nimeni să-şi piardă diploma în acest fel. Noi, românii, ne-am obişnuit să fim vaccinaţi, uneori fără să ne întrebe nimeni, dar dacă nu au apărut acele boli împotriva cărora s-a administrat vaccinul, înseamnă că acesta a fost eficient. Aşa că vaccinarea nu poate decât să ajute, dar, repet, după ce au fost cântărite efectele benefice şi reacţiile adverse“, a declarat prof. univ. dr. Ostin Mungiu, farmacolog, preşedintele Asociaţiei de Algeziologie din România.

   Vaccinul pandemic: adevăruri şi neadevăruri

   Printre zecile de informaţii referitoare la vaccinul împotriva gripei noi, s-a strecurat şi o idee potrivit căreia acesta nu ar fi suficient de purificat de resturile din mediul de cultură, astfel încât reprezintă el însuşi o sursă de contaminare. „Este o interpretare falsă, deoarece este precizat că în procesul tehnologic de fabricare a vaccinurilor gripale, în care virusul este, de obicei, cultivat pe culturi embrionare de ou de găină, există posibilitatea ca acest produs să mai conţină particule foarte fine din structura proteică a mediului de cultură şi, de aceea, se recomandă ca la persoanele alergice la proteinele de ou să se facă cu prudenţă acest vaccin sau să se contraindice total, mai ales dacă alergia este demonstrată. În momentul în care se translează această chestiune către vaccinul A(H1N1), pentru a stopa utilizarea populaţională a vaccinului, după părerea mea este o crimă“, a subliniat epidemiologul Doina Azoicăi.

   Multe voci, unele chiar din mediul sanitar internaţional, susţin că noul vaccin ar putea avea ca efect advers aşa-numitul sindrom Guillain-Barré, care ar da paralizie la nivelul membrelor celui vaccinat. Un astfel de caz a fost suspectat şi în Franţa, imediat după demararea campaniei de vaccinare (13 noiembrie), dar Ministerul francez al Sănătăţii a afirmat că „atribuirea sindromului Guillain-Barré unei vaccinări necesită o expertiză aprofundată“.

   De asemenea, s-a vorbit chiar despre provocarea astmului, ca urmare a administrării vaccinului. „La orice prospect, din orice vaccin, se găsesc aceste precizări de efecte adverse probabile, dar în nici un caz astmul, pentru că din punct de vedere medical nu există nici o explicaţie. Poate produce, să zicem, cel mult o reacţie alergică la bolnavii astmatici, dacă sunt şi cu componentă alergică la proteinele aviare. Iar sindromul Guillain-Barré este trecut ca o posibilitate la un caz din mii de vaccinaţi. Această afecţiune neurologică este multifactorială şi nu poate fi demonstrat că vaccinul dă această boală“, a explicat prof. dr. Doina Azoicăi.

   Cum acţionează vaccinul împotriva gripei noi?

   Potrivit prof. Adrian Streinu-Cercel, 30% din structura virusului pandemic este reprezentată de virusul gripal porcin, 30% de virusul gripal aviar, iar restul de virus gripal uman, ceea ce face posibilă transmiterea sa de la o persoană la alta.

   „Tulpina A(H1N1) a găsit organismul uman nepregătit din punct de vedere imunologic şi, prin urmare, pot apărea forme de boală mai grave. Dacă virusul s-ar confrunta cu organisme care ar avea capacitatea să se apere, ar avea o putere de dispersie mult mai mică“, a precizat epidemiologul Doina Azoicăi.

   Pentru a lupta, aşadar, împotriva acestui nou virus, cercetătorii şi marile firme producătoare de vaccinuri au trebuit să-şi unească eforturile pentru punerea la punct rapidă a unui vaccin eficient. „Nu am expertiză în domeniu, dar ştiu că vaccinul împotriva gripei noi are o anumită specificitate şi declanşează răspunsul imun pentru această tulpină. În principiu, orice vaccinare specifică este benefică, creşte răspunsul imunitar. Pe de altă parte, nu există obligativitate în ceea ce priveşte vaccinarea, aşa că fiecare persoană ia decizia pe care o consideră corectă. Recomandarea mea este ca, dacă acest vaccin a fost verificat şi a urmat toate etapele pe care Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) este obligată să le controleze, atunci e bine să te vaccinezi, dacă nu doreşti să faci această formă de gripă“, a declarat prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

   Conform autorităţilor sanitare, vaccinul împotriva gripei A(H1N1) este singura metodă sigură de a preveni îmbolnăvirea, iar anticorpii necesari luptei împotriva virusului se formează în circa două săptămâni de la administrare. O persoană care a făcut boala nu o mai poate face a doua oară, pentru că s-a imunizat natural.

   Vaccinarea împotriva virusului pandemic este recomandată, dar nu obligatorie. „Orice persoană poate lua decizia de a refuza vaccinarea, dar trebuie să ştie şi să fie conştientă că este singura modalitate de a se proteja pe sine şi pe cei din jurul său“, a declarat prof. Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în MS, într-o conferinţă de presă susţinută pe 6 noiembrie.

   Cine trebuie vaccinat?

   A(H1N1) reprezintă un virus complet nou, cu care organismul uman nu a mai intrat în contact până acum. De aceea, consideră epidemiologii, există posibilitatea ca 100% din populaţia globului să facă această formă de gripă. Vaccinarea, este, aşadar, indicată tuturor persoanelor, însă există anumite categorii care au prioritate în cadrul campaniei naţionale, iniţiate de Ministerul Sănătăţii (MS), cu începere din 26 noiembrie. „Anumite categorii au prioritate şi constituie chiar urgenţe, mai ales cei înscrişi în grupele de risc major de a face o formă gravă: personalul medico-sanitar, persoanele implicate în servicii-cheie ale statului (cei din armată, vameşii, responsabilii de la nivel înalt), persoanele vârstnice, care sunt predispuse la a face o complicaţie post-infecţie cu acest virus, copiii, gravidele, dacă produsul nu este nociv pentru făt (nu în primul trimestru de sarcină), persoanele cu afecţiuni cronice, care s-ar putea decompensa în cursul unui episod infecţios de tip gripal (renale, pulmonare, cardiovasculare, neurologice)“, a precizat prof. Azoicăi.

   Cine administrează vaccinul?

   Orice medic de familie va putea administra preparatul vaccinal contra gripei noi, deoarece el dă şi indicaţia, şi contraindicaţia în cazul fiecărei persoane. Acesta va face o anamneză completă a fiecărui individ care urmează să fie vaccinat (va urmări dacă nu este alergic, dacă nu a avut reacţii zgomotoase în urma unei alte vaccinări, îi va face un examen clinic complet). Administrarea se va face sub supravegherea medicului, astfel încât în cazul unei reacţii post-vaccinale brutale să se poată acorda toate îngrijirile calificate. Ulterior, medicul va monitoriza persoana cel puţin 72 de ore după vaccinare, pentru a sesiza eventuale reacţii de după administrare şi pentru a le raporta, astfel încât toată lumea să le cunoască.

   Câte persoane vor fi vaccinate?

   În România, campania naţională de vaccinare contra gripei noi va începe pe 26 noiembrie. Potrivit datelor oficiale ale MS, Institutul Cantacuzino are deja în stoc 1,3 milioane de doze de vaccin A(H1N1), care aşteaptă să fie autorizate pentru utilizare de ANM.

   Până la sfârşitul anului, autorităţile estimează că Institutul ar putea produce 5 milioane de doze, care să acopere circa 23-25% din populaţie.

   Conform declaraţiilor prof. Adrian Streinu-Cercel, vaccinul va fi administrat la aproape 40% din populaţia României, 5% reprezentând personalul serviciilor publice esenţiale (medico-sanitar, personalul care asigură securitatea naţională şi locală, sectoarele economice vitale) şi 35% categoriile populaţionale cele mai expuse la riscul de îmbolnăvire.

   Este recomandată vaccinarea copiilor?

   În ultimele săptămâni, informaţii contradictorii au circulat şi în ceea ce priveşte vaccinarea copiilor, vaccinul existent deja pe piaţă fiind pus sub un serios semn de întrebare de guvernele europene, deoarece, susţin acestea, nu a fost suficient testat pentru a putea fi administrat la vârste atât de mici. „Trebuie atent verificate efectele adverse, pentru că vaccinul nu se poate administra la copiii mici, dacă aceste lucruri nu sunt foarte bine cunoscute“, a declarat farmacologul Ostin Mungiu.

   Este şi motivul pentru care guvernul polonez a refuzat să semneze contractul cu compania producătoare, exemplu urmat ulterior şi de guvernul României. Tocmai de aceea, „copiii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 6 ani ar putea fi vaccinaţi din 2010, după ce Institutul Cantacuzino va finaliza testele clinice pentru această categorie şi va obţine de la ANM autorizaţia de punere pe piaţă a produsului“ a declarat pentru Mediafax Amalia Canton, director general în MS.

   Cantgrip „este un vaccin foarte bun“

   Vaccinul românesc produs la Institutul Cantacuzino, denumit Cantgrip, se află în prezent în faza administrativă, de aprobare, însă rezultatele publicate până acum cu privire la gradul de răspuns imun indus după administrare sunt promiţătoare şi îl situează pe un loc bun în categoria vaccinurilor A(H1N1) produse până acum.

   „Pe testările de până acum s-a observat că la acest vaccin rata de răspuns este crescută, chiar peste rata de răspuns pe care o au alte vaccinuri produse în străinătate. Asta nu înseamnă că este mai bun sau mai rău. Când spunem despre un vaccin că este mai bun ne referim la cadrul general, şi anume la reacţiile adverse pe care le poate da, la plaja de contraindicaţii. În ceea ce priveşte răspunsul imun pe care-l declanşează, din ceea ce s-a publicat până în prezent, este un vaccin foarte bun“, a declarat prof. Vasile Astărăstoae.

   Potrivit specialiştilor, Cantgrip a trecut prin toate etapele de testare (cercetările in vitro, adică pe animale de laborator, care vizează tolerabilitatea vaccinului: vaccinul să nu producă moartea, să nu producă îmbolnăvirea sau mai multe reacţii negative decât pozitive; studiile de fază I, care se fac pe un număr limitat de voluntari umani, pentru îmbunătăţirea produsului; studiile de fază II – evaluarea pe un număr mai mare de indivizi umani voluntari, când se stabileşte dacă doza nu trebuie mărită, pentru a fi mai eficientă, forma în care va fi aplicat produsul şi se observă fenomenele care însoţesc vaccinarea pe un număr mai mare de indivizi; studiile de fază III, când produsul este administrat la o populaţie mai largă şi este acreditat să fie utilizat în rândul populaţiei). „Până la aprobarea vaccinului, protocolul de producere este necunoscut. În momentul de faţă, preparatul vaccinal românesc este în curs de evaluare de către ANM, urmând ca pe 26 să fie dat spre utilizare. Deci, până atunci, etapele de parcurs sunt doar administrative. Vaccinul a fost trecut deja prin toate fazele de testare“, a precizat dr. Azoicăi.

   Secretarul de stat în MS, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, declara, pe 6 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că vaccinul produs în România respectă toate standardele internaţionale, fiind identic cu ale celorlalţi producători, precizând că în urma vaccinului pot apărea reacţii adverse, ca şi la cele împotriva gripei de sezon. „Orice alt tip de informaţii referitoare la acest subiect sunt rău voitoare şi vor trebui asumate de cei care le utilizează ca pe un atac la sănătatea populaţiei“, a subliniat prof. dr. Streinu-Cercel.

   Rezerve în ceea ce priveşte vaccinul, în Europa

   FRANŢA: Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Infoâp pentru „Dimanche Ouest France“, preluat de ediţia on-line a ziarului „Le Figaro“ în 24 octombrie, 82% dintre francezi s-au declarat împotriva vaccinării contra noii gripe. Alte sondaje, mai recente, arată o scădere a oponenţilor acestui vaccin, însă nesemnificativă: circa 73,6 % dintre persoanele intervievate nu au intenţia să se vaccineze.

    ELVEŢIA: O atitudine similară este întâlnită şi la majoritatea elveţienilor, peste 86% dintre aceştia fiind împotriva vaccinării contra gripei noi, potrivit unui sondaj publicat în ziarul „SonntagsBlick“.

   POLONIA (4 nov): Aceeaşi reticenţă în ceea ce priveşte vaccinul împotriva noii gripe se întâlneşte şi în Polonia, de data aceasta chiar la nivelul autorităţilor. Ministrul polonez al Sănătăţii, Ewa Kopacz, a declarat că ţara sa este pregătită să cumpere vaccinuri împotriva virusului A(H1N1), dar amână decizia până când vor fi efectuate teste cuprinzătoare privind efectele secundare ale acestora, conform informaţiilor publicate pe site-ul Radio Polonia, preluate de Agerpress. Aceasta a precizat că „ar fi incorect să fie furnizate vaccinuri care nu sunt testate complet“, îndemnându-i însă pe polonezi să folosească vaccinurile deja existente pe piaţă împotriva gripei sezoniere, care ar fi mai periculoasă decât gripa A(H1N1).

   ROMÂNIA: Nici românii nu par să aibă prea mare încredere în vaccinul contra gripei pandemice, jumătate dintre aceştia declarându-se împotriva vaccinării. Un studiu realizat de compania Future Marketing, citat de Mediafax, arată că peste 57% dintre români consideră inoportună vaccinarea, argumentele invocate fiind neîncrederea în noul vaccin, insuficient testat, sau faptul că nu consideră gripa un pericol real. „Paradoxal, cu toate că se tem de consecinţele gripei noi, cei mai mulţi români, 57,2%, nu doresc să se vaccineze împotriva gripei noi. Argumentele folosite de cei care refuză să se vaccineze sunt în special: «nu am încredere», «nu am nevoie», «nu consider această gripă un pericol real», «vaccinul nu este sigur», «vaccinul nu este suficient testat»“, se arată într-un comunicat al Future Marketing. Totuşi, dintre cei care au declarat că se vor vaccina, 53,1% au afirmat că ar folosi cu precădere vaccinul românesc, deoarece au mai multă încredere în produsele româneşti şi în medicii români, iar cei care aleg vaccinul de import (46%) consideră dozele ca fiind superioare calitativ celor româneşti. Studiul a fost realizat în perioada octombrie-noiembrie, pe un eşantion de 1.690 repondenţi, reprezentativ pentru grupa de vârstă 18-50 de ani. Sondajul are o marjă de eroare de 2,5%.

   Franţa, Rusia şi Serbia au demarat campania de vaccinare

   Campania de vaccinare a fost demarată deja în mai multe ţări europene, guvernele considerând că aceasta este singura metodă sigură de prevenire a contaminării cu virusul pandemic. Astfel, autorităţile medicale ruse au început să vaccineze şoferii de autobuze şi angajaţii din domeniul utilităţilor publice împotriva gripei A(H1N1), în cadrul unei campanii naţionale de combatere a virusului, relatează „Moscov Times“, în ediţia electronică, preluată de Mediafax. Rusia a produs trei milioane de doze de vaccin şi va dispune de 43 de milioane de doze până la sfârşitul lunii ianuarie, pentru vaccinarea a 22 de milioane de oameni, ţara având o populaţie de 143 de milioane de locuitori.

   Şi Ministerul Sănătăţii din Serbia a declanşat campania naţională de vaccinare, ministrul de resort, Tomica Milosavljevic, anunţând pe 11 noiembrie instaurarea stării de epidemie de gripă A(H1N1) pe întreg teritoriul ţării.

   Vaccinarea populaţiei a început pe 12 noiembrie şi în Franţa, însă aici autorităţile sunt îngrijorate de numărul extrem de mic de persoane care dorescă să se imunizeze împotriva gripei noi. Autorităţile franceze susţin că această campanie va acoperi circa 6 milioane de persoane, prioritate având persoanele vulnerabile, femeile însărcinate şi persoanele din anturajul sugarilor de până la 6 luni. Pentru personalul din spitale, vaccinarea a început de pe 20 octombrie.

   De asemenea, ministrul Educaţiei, Luc Chatel, a anunţat că în Franţa vor fi vaccinaţi 12 milioane de copii din colectivităţi, începând de la grădiniţe şi până la colegii, campania urmând să debuteze pe 25 noiembrie. Vaccinarea se va face numai cu acordul „explicit şi scris“ al părinţilor.

   Comentariu saccsiv:

   Deoarece, dupa cum se recunoaste chiar in articol, o din ce in ce mai mare parte a populatiei refuza vaccinarea, Patriarhia s-a gandit probabil sa actioneze in consecinta, indemnand credinciosii sa se vaccineze. Spun Patriarhia, deoarece nu apare asa ceva in Lumina, fara acordul sau. Si astfel, inca o data, exagerat de fericitul Daniel, impreuna cu clica sa, se dovedesc a fi slugoii ELITELOR ce fauresc NOUA ORDINE MONDIALA. Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Dezamagire produce prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, cand declara: „Recomandarea mea este ca, dacă acest vaccin a fost verificat şi a urmat toate etapele pe care Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) este obligată să le controleze, atunci e bine să te vaccinezi, dacă nu doreşti să faci această formă de gripă

   Asta in conditiile in care nu demult analiza altfel chestiunea:

OMUL ZILEI – Vasile Astarastoae, seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: „Acest tam-tam…mi se pare exagerat”

   Trebuie observat ca articolul din Lumina, pornind de la gripa porcina, indeamna la vaccinari in general. Cititorii fideli ai acestui blog, stiu deja ca nu e precum scrie in amplul articol aparut in autointitulatul “primul ziar crestin din Romania”. Pentru ceilalti, voi face cateva trimiteri la articole in care se vor dumiri ce si cum.

   In primul rand, sunt voci ale unor specialisti renumiti in domeniu, care avertizeaza:

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

Articolul zilei (10.11.2009): Un excelent interviu in Der Spiegel cu epidemiologul TOM JEFFERSON despre GRIPA PORCINA si VACCINURI

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   In articol se vorbeste de efecte secundare minore in cazul vaccinarilor. Nu e asa:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

   In articol se acorda o prea mare incredere in producatorii de medicamente:

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare excrocherie din istoria medicinei

GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

VACCINURILE “SIMULANTE“ impotriva pandemiei depasesc testarile originale sigure, TRANSFORMAND POPULATIA IN COBAI

E BINE DE STIUT: In 2005 Centers for Disease Control and Prevention a recreat VIRUSUL GRIPEI SPANIOLE. Detalii interesante despre acest centru

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

   In legatura cu informatia despre Polonia, articolul minte. Nu e vorba doar de teste, ci de ceva cu mult mai grav:

Polonia refuză să achiziţioneze vaccinuri împotriva AH1N1 deoarece companiile farmaceutice NU VOR SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA pentru efectele secundare

   In legatura cu aceasta responsabilitate, lucrurile stau de fapt cu mult mai rau:

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

   Afirmatia ca vaccinul este singura solutie impotriva gripei porcine, este iar o mare minciuna:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

   Faptul ca medicii romani tac precum mutii in papusoi, nu inseamna ca si altii procedeaza la fel:

VIDEO: MITING al lucratorilor newyorkezi din Sanatate impotriva VACCINARII FORTATE. Medici romani, cand le urmati exemplul?

   Se spune in articol ca daca dupa campaniile de vaccinari, nu mai e asa o mare rata de imbolnaviri, atunci acestea sunt bune. Pe toti cei ce cred aceasta propaganda, ii rog sa arunce o privire:

GRAFICE: Statisticile arata indubitabil ca multe boli erau deja aproape eradicate cand s-au inceput campaniile de vaccinare impotriva lor …

   Trebuie stiut daca Patriarhia va indica restrictii la Sfanta Impartasanie:

Protoiereul pentru Franţa al Mitropoliei Române inventeaza METODE „SIGURE” ANTI-GRIPA PORCINA DE URMAT LA SFANTA IMPARTASANIE

Ne putem infecta cu GRIPA PORCINA la Sfanta Impartasanie?

   Utile sunt si articolele:

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA

VIDEO: „TEORIA CONSPIRATIEI si GRIPA PORCINA”, un film pentru cei cu o prea mare incredere in SISTEM

A INCEPUT … Obama a declarat STARE DE URGENTA nationala in SUA, din cauza gripei porcine

   Cum articolul din Lumina indeamna la vaccinari in general, este evident ca este de acord si cu cel impotriva HPV. Cu atat mai grav, deoarece aceasta boala este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste cu numarul de parteneri sexuali si cu debutul timpuriu al activitatii sexuale. Adica promovarea vaccinului nu face decat sa promoveze desfraul:

LIBER LA DESFRAU: Vaccinul impotriva cancerului de col uterin le face pe fete mai frivole

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

S-A DECIS: fetele vor fi vaccinate anti-HPV incepand cu 23 noiembrie. STITI CARE SUNT RISCURILE?

   Asta in conditiile in care:

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

   Inchei invitandu-va sa cititi si alte ticalosii ce au mai aparut in ziarul Lumina:

ADAM A FOST UN MAIMUTOI? Ziarul Lumina promoveaza evolutionismul

GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna …

Ziarul LUMINA il elogiaza pe Bogdan Petriceicu Hasdeu. Dar acesta a fost un fervent practicant al SPIRITISMULUI …

Dilema in ziarul Lumina: „CINE L-A UCIS PE GOLIAT? – Redeschiderea unui dosar”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button