X

Un om de stiinta francez avertizeaza: ARMATA este pregatita pentru VACCINAREA FORTATA a populatiei … REAL sau INTOXICARE?

   Un om de stiinta francez a avertizat pe site-ul sau ca a primit informatii de la departamente ale teritoriilor de peste mari (DOM-TOM), conform carora armata franceza este pregatita pentru vaccinarea fortata si arestarea demonstrantilor.  

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Jean-Pierre Petit sfatuieste parintii sa-si tina copii la domiciliu pentru a evita “echipele de vaccinare” ce vor intra in scoli.

   “Am primit informatii de la DOM-TOM, conform carora militarilor francezi li sa ordonat fara echivoc: vaccinare fortata si inchiderea demonstrantilor.”

   Toate acestea se vor intampla in saptamanile sau lunile ce vor urma. Cand campania de vaccinare va incepe, echipe mobile, fara legatura cu medicii de familie, vor merge in scoli pentru a opera direct. Asta inseamna ca daca parintii doresc sa-si salveze copii de la vaccinare, trebuie sa-I tina in siguranta in casa.

   Cititi va rog mai multe AICI.  

   O fi real, partial real sau intoxicare?

   Daca citim Frica de vaccinul împotriva A/H1N1 aflam ca:

   Jumătate dintre doctorii francezi sunt reticenţi privind imunizarea.
   Peste 45% dintre medicii francezi şi 80% dintre asistenţii medicali sunt împotriva vaccinării contra A/H1N1, virusul care provoacă gripa porcină, iar populaţia este şi ea destul de reticentă. Totuşi, specialiştii în vaccinologie, atât cei francezi, cât şi cei români, susţin că teama de efecte secundare nu este justificată.
   „Este un vaccin tolerat de organism. Dă puţină febră şi cam atât”, a spus, ieri, Nizan Ajjar, consultant al Ministerului Sănătăţii din Franţa şi cel care a botezat virusul gripei porcine. Specialistul s-a aflat ieri în România pentru a-şi lansa cartea intitulată „La Vaccination”, un manual practic pentru vaccinuri.
   În România, vaccinarea contra A/ H1N1 va începe din decembrie, iar medicii speră să nu se confrunte cu o rată ridicată a refuzului privind imunizarea. „Recomand populaţiei să se vaccineze, atât contra gripei noi, cât şi împotriva gripei sezoniere”, a spus medicul Adrian Streinu-Cercel, consilier la Ministerul Sănătăţii (MS).
   În general, în România, acoperirea vaccinală depăşeşte 95% din populaţie, iar doctorii nu refuză să se vaccineze. Cei care nu vor să-şi facă vaccin fie au anumite convingeri religioase, fie nu sunt oameni foarte educaţi, care se informează prioritar de pe internet.
   Spre deosebire de România, în Franţa vaccinarea va începe mai devreme, din octombrie. „Întâi vom face vaccinarea contra gripei sezoniere, apoi pe cea împotriva A/H1N1. Vaccinul se va efectua cu prioritate în şcoli”, a precizat Nizan Ajjar. Ministerul francez îşi propune să vaccineze aproape 60% din populaţie (dublu faţă de România), procent care asigură prevenirea unei pandemii. „Vaccinul nu va fi obligatoriu pentru nimeni. De altfel, până acum nici gripa porcină nu a fost chiar aşa de periculoasă: s-a manifestat printr-o febră mai mare şi dureri articulare, dar nu putem spune că a provocat aşa de multe decese”, a mai spus Nizan Ajjar.
   Totuşi, a subliniat el, „nu trebuie să ignorăm că are şi forme mai agresive, cum sunt cele pulmonare”. În Franţa, gripa porcină cu forme pulmonare a făcut deja două victime: un bărbat de 46 de ani şi un tânăr de 26 de ani. [nota saccsiv doua victime nu inseamna „dar nu putem spune că a provocat aşa de multe decese”, ci ca a provocat DOAR DOUA]
   Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ia în calcul inclusiv redistribuirea de vaccinuri dinspre ţările mai bogate către cele mai sărace. De altfel, OMS subliniază că numai vaccinul poate fi folosit preventiv, nu şi medicamentele antivirale.   

   Organizaţia a constatat înregistrarea a circa 12 cazuri de rezistenţă la aceste medicamente, ca urmare a utilizării lor în scopuri profilactice.

   Prin urmare, constatam ca in Franta foarte multi medici, asistenti si cetateni nu doresc sa se vaccineze. Ca si in Germania de altfel:

SONDAJE: Majoritatea canadienilor sunt de acord cu suspendarea libertatilor in timpul pandemiei iar majoritatea germanilor nu doresc vaccinarea

   Asta in conditiile in care:

Si Germania va incepe in toamna vaccinarea in masa impotriva gripei porcine (AH1N1)

   Mai trebuie observata o schimbare de macaz la nivel declarativ, atat in Franta, cat si in Romania:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

   Iar mai apoi Nizan Ajjar, consultant al Ministerului Sănătăţii din Franţa, sa delcare ca:

   „Vaccinul nu va fi obligatoriu pentru nimeni.”

   Iar in Romania:

Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gripei porcine A(H1N1)

   Apoi:

Prof. dr. Geza Molnar: Copiii vor fi vaccinati impotriva gripei AH1N1 doar cu acordul parintilor

   Iata si un comentariu al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

   Atentie la aparentele “vesti bune” pe acest front. Sa reflectam ceva mai adanc si sa corelam informatiile:

   Pentru a nu trezi, probabil, impotrivirea prea fatisa a populatiei fata de o campanie obligatorie dusa in forta de stat, executantii oficiali ai campaniei de vaccinare din tara noastra anunta ca, de fapt, vaccinarea nu va fi silnica, ci voluntara. Sa fie oare statele lumii, alaturi de OMS si cartelurile farmaceutice, gata pentru varianta in care miliardele de doze de vaccin sa ramana in stocuri, nefolosite? Caci cu greu ne imaginam multimi de oameni alergand plini de nerabdare sa isi faca acest vaccin, lor insile sau copiilor. Sigur, o parte din populatie, in urma propagandei, partea care inghite intotdeauna usor ce vine de la oficiali si de la stat, va face fara sa clipeasca acest pas. Ce se va intampla insa cu restul?

   Presupunerea noastra este ca, de fapt, campania de vaccinare din Romania (dar si din alte tari) va fi oficial voluntara (pentru ca, DEOCAMDATA altfel ar fi si ilegal), insa, practic, aproape obligatorie, cel putin pentru unele categorii de populatie, initial. In momentul in care echipele de vaccinare vor colinda scolile, cu greu va rezista un elev sau un profesor care sa refuze pana la capat sa-si faca vaccinul la presiunile, amenintarile si santajele sanitarilor, ale profesorilor sau colegilor. Paralel, se va duce, probabil, o campanie mediatica (citeste: manipulatorie) extrem de agresiva, astfel incat, in urma ei, cei vizati pentru vaccinare, dar care o vor refuza, sa apara drept “nebuni” (asa cum deja ii califica Ministrul sanatatii din Belgia! – se va vedea mai jos), fanatici religiosi, oameni fara suflet si iresponsabili sau, in cel mai “bun” caz, needucati si ignoranti. Adica, vor fi stigmatizati public. Se pot alege lesne, cum se face mereu in astfel de cazuri (cum s-a facut si la Gardasil) niste bieti amarati care pentru niste bani sa joace rolul unor opozanti ai vaccinului, si care sa fie in ultimul hal uman, materialul fiind dat la stirile TV pentru a stigmatiza pe “ne-vaccinati”. Asadar, credem ca scopul este sa se creeze o presiune foarte mare a opiniei publice, prin mass-media, prin scoli/gradinite si prin echipele medicale, nerecurgand, cel putin in primul stadiu, la forta bruta politieneasca. Va veni, foarte posibil, si randul acesteia ceva mai tarziu, cand “pandemia va scapa de sub control” si va fi nevoie sa se instituie, prin legi sau ordine care au fost deja pregatite de pe acum… “stari de urgenta” la nivel national care vor atrage firesc… masuri de forta majora. Lucru care pare “anticipat” cu o cinica precizie inca de pe acum, la fel cum se anuntau, dupa 11 septembrie, periodic, “iminente” si “inevitabile” “atentate teroriste”. Dupa cum afirma senin si un oficial belgian:

   „vaccinul încă nu este obligatoriu în acest stadiu…, dar, evident, depinde de cum vor evolua lucrurile, ar putea fi nevoie de … cum să-i zic … un impuls mai puternic”. (v. infra)

   Deja un cotidian central, Evenimentul Zilei, a inceput sa faca oficii acestor adevarati demiurgi ai seringii. Este socant sa vezi cum un ziar care se doreste serios descrie senin cum nu mai putin de jumatate dintre medicii francezi sunt impotriva vaccinului (!!!), pentru ca apoi sa insinueze ca opozantii campaniei de vaccinare ar fi niste habotnici sau niste insi fara educatie care, atentie, se informeaza doar de pe internet! Oare pentru EvZ, medicii francezi sunt niste “loaze” usor de ignorat, un amanunt nesemnificativ, care poate fi expediat rapid in cosul de gunoi al stirilor expirate? E transparenta si ratiunea includerii internetului printre sursele de informare necredibile. Da, informatia reala trebuie cenzurata, si, pe acolo pe unde transpare (mai ales pe internet) trebuie rapid ridiculizata si discreditata.

   Aici se vadeste si carenta celor care abordeaza destul de rigid tema vaccinurilor. Desigur, toate pregatirile care au loc in foarte multe state pentru o vaccinare cu forta sunt reale, atat pe plan legislativ, cat si pe plan administrativ (legi ale starii de urgenta medicala, cimitire, cosciuge, gropi comune, lagare, carantine etc.), insa etapa terorii, probabil, va fi la capatul unor etape initiale de persuasiune prin propaganda, de “libertate” special lasata pentru a identifica opozantii si puterea lor, de presiune sociala si guvernamentala. Asadar, avem nevoie de discernamant si de o atentie treaza, pentru a putea realiza ce se intampla in realitate si cum anume avanseaza campania marilor “vaccinatori” ai lumii.”

“Gripa noua”: vaccinare in stil mare, cu stofa de manipulatori versati. Sa nu ne lasam amagiti!

   Sa ne mai amintim si ca:

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

In asteptarea gripei porcine: cantitati uriase de COSCIUGE si SACI PENTRU CADAVRE …

A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, “decontaminari” obligatorii. TREZITI-VA

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

ASASINAREA LIBERTATII. Franţa planuieste să foloseasca GRIPA PORCINA pentru a scoate legi dure?

   In perioada 19-20 august a avut loc “the 1st International Swine Flu Summit”, ocazie cu care lideri de top si factori de decizie din marile companii reprezentand o gama larga de industrii s-au intalnit cu oameni de stiinta, oficialitati din sanatate publica, forte de impunere a legii si alti experti pentru a discuta masurile ce se impun in cazul pandemiei.

   Interesanta este session #2 cu al sau “Refuzul de a urma ordinele guvernului” precum si session #6 cu “Controlarea si risipirea nelinistilor sociale si a tulburarilor publice” si “Inchisori izolate si alte facilitati”

   Cititi va rog si articolul:

Ciudatenii la prima “Conferinta Internationala despre Gripa Porcina”

   La Fox News se pregatea inca de la inceput mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

   Cititi va rog si:

VIDEO: 1000 dolari pe zi si 30 zile de puscarie daca se refuza vaccinarea?

   Mai trebuie observat ca

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

   Cu alte cuvinte, unica „solutie” este … vaccinarea. Si oare de ce  s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)?

   In articolul din Evenimeltul Zilei se specifica „Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ia în calcul inclusiv redistribuirea de vaccinuri dinspre ţările mai bogate către cele mai sărace” Asta este in ton cu:

In timp ce in Africa GRIPA PORCINA este ca si inexistenta, ONU sustine ca vor muri milioane si ca va fi anarhie. DE CE?

   Amintiti-va si de:

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

   In concluzie, consider ca este foarte posibila folosirea armatei pentru vaccinarea obligatorie, desigur, dupa trecerea catorva etape necesare. Pe de alta parte, cand se va ajunge acolo, nu cred ca tinerea copiilor in casa ar fi solutia salvatoare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button