X

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

   Conform articolului Legal immunity set for swine flue vaccine makers, ultima data cand guvernul american a lansat o campanie majoră de vaccinare împotriva unei gripe porcine, mii de cetateni au depus plangeri, acuzand efecte secundare grave.  Ca atare, autoritatile au luat deja masuri pentru ca asa ceva sa nu se mai poata repeta …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Producatorii noului vaccin, precum si oficialitatile federale, vor fi imune la eventualele procese ce ar rezulta ca urmare a preconizatei vaccinari in masa, în conformitate cu un document semnat de către participanta la intruniri Bilderberg Group, Kathleen Sebelius, actuala Secretary of Health and Human Services, folosindu-se de dispoziţiile din 2006 a unei legi de sănătate publică pentru situaţii de urgenţă.

   Incepand cu anii 1980, guvernul proteja impotriva proceselor doar pe producatorii de vaccinuri specifice administrate copiilor. Insa un tribunal federal putea decide plata unor daune dintr-un fond special.

   Sa ne amintim ca Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a 40 milioane de americani, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. De asemenea, mii de catateni au depus cereri de plata pentru daune, acuzand o forma de paralizie numita sindromul Guillain-Barre sau alte efecte secundare, iar guvernul a trebuit sa plateasca. Iata un clip propagandistic din acea vreme:

http://www.youtube.com/watch?v=i3YCTnbRgm8&feature=player_embedded

   Cei care lucreaza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

   Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.  

   Cititi va rog si articolele:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button