X

Sportivii profesioniști se prăbușesc, copiii au accident vascular cerebral și infecții cardiace de la vaxxin

Oricine a urmărit cu atenție rapoartele din mass-media din ultimele luni va recunoaște un model vizibil la o inspecție mai atentă: tot mai mulți sportivi de top „se prăbușesc brusc și neașteptat” în timp ce își fac sportul și apoi trebuie să se lupte cu consecințe grave asupra sănătății. În același timp, sunt din ce în ce mai multe rapoarte de copii care au inflamație a mușchiului inimii, probleme generale ale inimii și chiar accidente vasculare cerebrale . Este “necinstit” care suspectează efectele vaccinărilor corona în spatele acestora.

Jucătorul lui FC Bayern, Joschua Kimmich, va fi urmărit probabil și criticat de catre colegii lui, a decis să nu se vaccineze împotriva coronavirusului. De exemplu, amintiți-vă de Campionatul European din vara trecută, când fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie dus la spital, unde multă vreme nu a fost clar dacă va supraviețui.


Iată doar o scurtă selecție de cazuri „misterioase” din sportul european de top, precum și din SUA, unde și unii sportivi profesioniști „au murit brusc”:


Marea Britanie: Accident vascular cerebral la copii ar fi „normale”

După cum s-a raportat, comisia de vaccinare a statului federal Saxonia a trebuit să „ajusteze” recomandarea de vaccinare pentru Moderna din cauza efectelor secundare devastatoare după vaccinările corona pentru tinerii sub 30 de ani. Copiii, adolescenții și adulții tineri suferă adesea de boli de inimă și miocardită după vaccinare. În SUA, se încearcă acum declararea acestor incidente „normale”, de exemplu în articole despre motivul pentru care femeile tinere și sănătoase pot avea și atacuri de cord brusc și frecvent. Desigur, nimic din toate acestea nu are nimic de-a face cu vaccinarea corona.

În Marea Britanie, pe de altă parte, se încearcă să convingă cetățenii că accidentele vasculare cerebrale la copii sunt practic normale și se pot întâmpla. Acest lucru a fost subliniat chiar recent pe autobuze:

Un alt deces legat de probleme cardiace bruște. Ca întotdeauna, „complet neașteptat”. Se pare că singurul fotbalist austriac în vârstă de 33 de ani a murit de insuficiență cardiacă. Cazurile sunt în creștere și acum apar aproape în fiecare zi – și nu numai în sportul de top…

Fostul baschetbalist din Bundesliga germană Stevan Jelovac „s-a prăbușit brusc” în timp ce se antrena la vârsta de 32 de ani și mai târziu a murit în urma unui accident vascular cerebral.

Moarte în sportul de elită. De data aceasta un jucătore de rugby din Scoția.

Trei bicicliști belgieni au probleme cu inima după vaccinarea Pfizer – doi la terapie intensivă.

Trei tineri bicicliști belgieni au probleme cu inima după vaccinarea Pfizer, doi dintre ei fiind internați la terapie intensivă. Cei trei tineri cicliști aparțin aceleiași echipe:

Yarno Van Herck (15 ani) a suferit o înțepătură în piept în timpul unei curse la Vorselaar, care s-a dovedit a fi miocardită (inflamația mușchiului inimii).

Joppe Erpels (17) a ajuns la terapie intensivă cu o problemă cu inima.

Xander Verhagen (17) s-a îmbolnăvit în timpul antrenamentului.

Kris Van der Mieren, medic al Federației Belgiene de Ciclism, a spus:

„În iulie, Agenția Federală pentru Medicamente și Produse de Sănătate (FAMHP) a primit o scrisoare despre riscurile celor două vaccinuri MRNA de la Pfizer și Moderna. Se precizează că există cazuri de miocardită și pericardită – inflamație a mușchiului inimii și inflamație a membranei inimii – care pot apărea în cele 14 zile de la vaccinare.”

În timpul unui meci de Liga Campionilor dintre Real Madrid și FC Sheriff, jucătorul Adama Traore s-a prăbușit și l-a apucat o durere în piept.

Jucătorul de la Wigan Athletic, Charlie Wyke, în vârstă de 28 de ani, s-a prăbușit brusc în timpul antrenamentului și a trebuit să fie transportat de urgență la spital, unde se află în prezent sub supraveghere. Este probabil să lipseasa ca jucător pentru o lungă perioadă de timp.

Internaționalul scoțian John Fleck s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din divizia a doua. A trebuit dus la spital și tratat acolo. După cum a scris jurnalistul James Bembridge pe Twitter, 108 sportivi și antrenori înregistrați la FIFA au murit numai anul acesta.

Stop cardiac brusc după vaccinarea corona

După moartea unei fete de 15 ani din Hollfeld, poliția din Franconia Superioară investighează acum. Adolescentul a murit în spital la începutul acestei săptămâni. De ce exact este încă neclar. Rudele au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că fata a suferit un stop cardiac brusc la o săptămână și jumătate după vaccinarea corona. Medicii nu ar exclude miocardita legată de vaccinare. De atunci, sediul poliției a confirmat că o anchetă este în desfășurare în acest caz. Dacă cauza morții este neclară, acest lucru este obișnuit. Anchetatorii s-ar ocupa acum mai întâi de mediul tinerilor de 15 ani.

sursa: mainwelle .de

Fotbalista Italiană Vittoria Campo a murit pe 1 noiembrie la Palermo, la două luni după fratele ei Alessandro. Cunoscut în orașul sicilian, sportiva în vârstă de 23 de ani a murit în urma unui stop cardiac pe 1 noiembrie, după ce a fost internat de urgență în spital. Fratele ei, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit mort pe 1 septembrie după ce s-a întins pentru un pui de somn. Inițial, s-a sugerat că moartea sa subită s-a datorat unei otraviri sau a unui drog ilegal. O autopsie a arătat în cele din urmă că cauza morții a fost stopul cardiac. Prietenii lui au dezvăluit apoi că a fost „vaccinat” cu doar câteva zile înainte de moartea sa prematură. Tatăl îndoliat a confirmat că ambii frați au primit vaccinarea COVID.

Atletul profesionist de mountain bike Kyle Warner, în vârstă de 29 de ani, suferă de pericardită (inflamația pungii inimii) în urma vaccinării Pfizer. O boală care i-ar putea pune capăt carierei. Comentariile făcute publice cu privire la efectul secundar al vaccinării sunt atât de rău intenționate și de ură încât sportivul a spus într-un videoclip că a avut gânduri de sinucidere!

Din ce în ce mai multe mass-media raportează brusc despre bolile cardiace masive și misterioase și decesele în rândul sportivilor, inclusiv Berliner Zeitung. Este posibil ca colecția noastră să fi provocat destulă agitație. Pentru Berliner Zeitung, toate cazurile sunt legate de probleme cardiace, care în prezent sunt observate în principal la persoanele care au fost vaccinate. Desigur, o legătură probabilă cu vaccinarea corona nu este menționată în niciun cuvânt.

Florian Dagoury, în prezent cel mai bun scufundător din lume, a fost diagnosticat cu miocardită și pericardită la 40 de zile după a doua doză de vaccin Pfizer. Dagoury și-a împărtășit experiența pe Instagram și a avertizat și acolo despre vaccinurile ARNm!

Un copil a murit din cauza unui atac de cord, iar celălalt din cauza unei tumori pe creier.

Epidemiologul Timo Ulrichs a spus la ntv că a fost o „soartă foarte tragică”. „Este un caz izolat”, a subliniat el. „Prin urmare, nu înseamnă că tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani sunt expuși unui risc deosebit. Dar dimpotrivă. Dar, desigur, asta nu ajută deloc familia afectată.”

Pentru medicul și jurnalistul medical Christoph Specht, însă, o legătură directă între vaccinare și deces ar „pune frânare întregii campanii de vaccinare”. Dacă acum se dovedește că vaccinarea este de fapt cauza morții, trebuie să privim vaccinarea corona a copiilor într-o lumină complet diferită, a spus el la ntv.

surse: Bild, Eurosport, tips .at, ctvnews

josbotnita.ro

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button