X

Internet doar cu buletinul? Anunțul ministrului Digitalizării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a reacționat la măsura propusă în Italia privind accesarea internetului doar cu buletinul, precizând că poartă discuții cu alte state pe această temă.

Ministrul Bogdan Ivan a anunțat care sunt măsurile pe care România le va lua în perioada următoare în ceea ce privește accesarea internetului.

„Port discuții împreună cu alte state membre la nivel european pentru reglementarea foarte clară, inclusiv a celor care au conturi pe rețelele de socializare. Când vedem conturi de Facebook, Instagram, TikTok avem o reglementarea la nivel european prin care acei oameni care sunt identificați ca persoane fizice să fie identificați de rețeaua de socializare și să se vadă că are buletin pe model de bifă albastră, dar verde de această dată”, a explicat ministrul Bogdan Ivan.

Acesta a detaliat care sunt în acest moment reglementările privind accesul internetului, la noi în țară.

„La nivel național, avem din luna decembrie 2023 votată legea prin care acei creatori de conținut care folosesc inteligența artificială pentru a folosi imaginea unor persoane care nu și-au dat acordul să primească amenzi foarte mari plus închisoare de la 1 la 5 ani.

Avem Digital Service Act, o reglementare care urmează să intre în Parlament, prin care toate drepturile pe care le are o persoană fizică în mediul offline să le aibă și în mediul virtual”, a precizat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Obiective masonice! De fapt, este vorba despre limitarea accesului la informații. Îi deranjează că am aflat cum ne-au fost prezentate minciuni pe post de știință. Vor să credem în ce vor ei și atât!

  2. Usor, usor, pe nesimtite(pt marea turma de oi), bestiile astea ne iau toate drepturile si libertatile fundamentale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button