Un legislator din statul american Utah a inițiat un proiect de lege prin care să fie recunoscute „căsătoriile” poliamorice. Argumentele au fost că și poligamii vor să se simtă ca fiind parte din societate, nu ca cetățeni de mâna a doua.
Unde au mai auzit americanii aceste argumente? se întreabă bloggerul canadian Jonathon Van Maren. În cazul legalizării „căsătoriei” homosexuale, răspunde tot el. Și, odată ce aceasta a fost legalizată și nu a mai contat sexul celor implicați, nici numărul partenerilor nu pare să mai fie un dat. Odată ce ai redefinit o caracteristică a unei instituții (sexul partenerilor implicați), nu există nici un argument pentru a nu redefini și altele (de exemplu, numărul partenerilor), explică el.
După legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, presa americană de mainstream a publicat insistent materiale despre coabitări care implicau trei sau mai multe persoane, practică pe care au numit-o „poliamorie”. Până la urmă, s-a sugerat, iubirea e cea mai importantă, nu numărul sau tipul partenerilor…
În acest moment, proiectul de lege a ajuns la Camera Reprezentanților din Utah după ce Senatul din acest stat l-a avizat pozitiv. Inițiatorul a mai pretins că propune proiectul pentru că victimele violenței domestice din uniunile poligame se tem să ceară protecție, ca să nu fie condamnate la închisoare. În acest moment, legea din Utah penalizează poligamia cu până la cinci ani de închisoare.
Ceea ce nu menționează inițiatorul este că, dacă legea va fi votată, va dispărea și pedeapsa de până la 15 ani de închisoare pentru poligamii care sunt condamnați și pentru fraudă, abuz copii sau trafic de persoane. Practic, poligamia va deveni o simplă infracțiune pasibilă de o amendă mai mică și decât amenzile de trafic.
Dacă legea va trece, nu ar trebui să mire pe nimeni. Pentru că, odată cu legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, instituția căsătoriei a devenit un aranjament contractual maleabil pe care tribunalele îl pot schimba după bunul plac.
În arte, modelul sfântului este declarat de Ev Mediu. Asta o știu deja și elevii de clasa a cincea. Așa că nu e de mirare că eroul actual poate fi și un actor sau un luptător pentru drepturile omului care promovează idei anticreștine! Dornici să scape de povara etichetărilor și să fie în pas cu moda, mulți cad în cursele întinse de Antihrist. S-a început cu arta, dar se continuă cu educația instituționalizată!
Iar omul cască gura la televizor și înghite pe nemestecate otrăvurile antihriștilor plătiți să-l scoată în mod elegant pe Dumnezeu din inimile creștinilor. Nici eroul național nu mai e la modă, căci aparține secolului al XIX-lea! Iar personaje precum Superman, Spiderman, Batman și Supergirl sunt considerate supereroi, deși au trăsături inspirate din legendele antice. Așadar, în arta destinată copiilor, modelul sfântului și al patriotului sunt înlocuite adesea cu antimodele păgâne, lipsindu-i pe copii de repere sănătoase. Iar o mare parte dintre părinți le cumpără copiilor cărți despre antimodele sau îi lasă pe aceștia să urmărească tot felul de filme cu mesaje anticreștine.
Această strategie a fost aplicată în toată lumea. În țările necomuniste, Hristos nu era negat în mod direct. Nu. Ci în mentalul colectiv s-a inoculat prin artă și prin educația instituționalizată ideea că nu Hristos este modelul spre care tindem, ci alți ,,supereroi” creați de imaginația omenească! Ei nu L-au negat pe Hristos în mod direct, ci L-au poftit în mod politicos afară din sufletele oamenilor, înlocuindu-l cu supereroi! Oamenii se amuză și imită antimodelele! Și alunecă împreună cu ele în ghearele vrăjmașului diavol! Doamne, iartă-ne și ne miluiește pe toți!
Mormonii oricum sunt poligami. Corect: un alt stat din SUA este pe cale sa legalizeze poligamia !
PS Procurorul general al Croaţiei şi-a dat demisia după ce s-a aflat că este mason
https://blacknews.ro/procurorul-general-al-croatiei-si-a-dat-demisia-dupa-ce-s-a-aflat-ca-este-mason/
Exact, mormonii sunt poligami, dar asta nu are nici o legatura cu homosexualitatea, asa cum incearca sa sugereze articolul.
„Joseph Smith, fondatorul Bisericii lui Iisus al Sfinţilor Recenţi, a instituit căsătoriile poligame pentru bărbaţi, în anii 1830, ca pe un mod de viaţă aprobat de divintate. Inspirându-se din Biblie, Smith a numit această plăcere «binecuvântarea lui Iacov». Astfel, Iacov era soţul Liei şi Rahilei, iar David, înainte de a se stabili în Ierusalim, a avut opt neveste. Despre Soloman se spunea că s-a bucurat de sute soţii.
„Nici Noul Testament nu condamnă poligamia, la fel cum nu o face nici Coranul, deşi acesta limitează bărbatul în mod raţional la patru soţii“ arată Charles Panati în volumul „Cartea Sfârşiturilor“. Potrivit acestuia, poligamia ar fi apărut pentru că mulţi bărbaţi piereau în războaie, iar în urma lui ar fi rămas multe soţii însărcinate, care repopulau tribul.
https://adevarul.ro/locale/targu-jiu/cum-aparut-poligamia-regula-ciudata-mormonilor-sua-privind-nevestele-virgine-1_586767725ab6550cb8f182fc/index.html
Nu ai priceput ideea. Poligamia își face loc precum homosexualitatea