„Când apare un lucru frumos, ei trebuie să îl murdărească! Nu vorbesc despre mine, pot să pună toate zoaiele pe mine. Pe Eminescu l-au făcut zob. Au zis să terminăm cu acest monstru, care ne trage în jos evoluţia! Au scris şi despre Mihai Eminescu. Mai ai vreun comentariu? Atât mă rog! Doamne, dă-le minte ca să înţeleagă drumul firesc al vieţii! Să încerce să vadă, să caute latura bună! Mai greşeşte omul, nu zic că sunt perfect! Nimeni nu e perfect! Se poate să mai răbufnim într-o direcţie greşită, dar dacă eşti un om normal, când vezi că a greşit, nu te apuci să îl faci zob! Dimpotrivă!
Haideţi, fraţilor, la învăţământ, când ajunge cineva ministru al Educaţiei, să zică aşa: O oră pe săptămână, dans popular! Să se înveţe, în toate şcolile din ţară, din clasa I şi până în clasa a 7-a! Trei dansuri! O horă, o sârbă, o învârtită! Vei avea Moldova, Ţara Românească şi Transilvania! (…) Eu mă uit acum la Hora Unirii. Ai văzut cât de jenant se mişcă când se joacă Hora Uniri la Iaşi?! Toţi! Din acest motiv sunt naţionalist! Eu vreau ca acest popor să fie unit, legat prin limbă, tradiţii, obiceiuri şi jocuri. Acestea ne ţin uniţi!’ a explicat maestrul Tudor Gheorghe.
În plus, el a adăugat că are o relaţie excelentă cu Ion Caramitru, precizând că este un om iertător, nu poate urî pe nimeni.
Versurile lui Mihai Eminescu cat de actuale sunt si cat de bine descriu pe cei ce l-au atacat vulgar si cu multa ura pe Maestrul Tudor Gheorghe:
„Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, sunt stăpânii astei naţii!
……………………………………………………………
Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.
…………………………………………………………………………..
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”
Bravo ,ADRIAN !
Ai scos in fata ESENTIALUL si drama poporului de sute de ani .
TOTI FONFI SI ILOTII Care n-au gram de minte si urmăresc.doar cîștigul fara.munca vor sa.conduca.acest neam care pare ca nu vrea sa se trezească pe veci ,ca astfel de acorduri sa se indreptateasca a se SCREME in nemernici lor .
V-am spus că Eminescu este profet?! Tudor Gheorghe, respect!