Un profesor de la Universitatea Johns Hopkins despre copii transgender: „Mulți vor regreta acest lucru”

Author:

Image: Johns Hopkins professor on child transgender trend: ‘Many will regret this’
Un psihiatru de la Universitatea Johns Hopkins a șocat industria medicală și psihiatrică când a condamnat tratamentul pacienților care pretind că sunt transsexuali ca fiind un tratament nechibzuit și iresponsabil.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Paul McHugh, un renumit psihiatru de la Universitatea Johns Hopkins, a declarat pentru publicația The College Fix că sunt experimente care se efectuează pe persoanele transgender, având în vedere că terapia cu hormoni „nu este dovedită că ar fi un tratament potrivit” a criticat, de asemenea, tratamentul acordat multor copii care pretind că sunt transsexuali.

„Se realizează un experiment pe acești tineri, fără să li se spună acest lucru”, a spus el pentru Publicația The Fix.

„Este nevoie de dovezi științifice pentru aceste tratamente, având în vedere cât de serioase sunt. Sunt comparabile cu a face lobotomii frontale. ”

Marea majoritate a minorităților de gen raportează probleme de sănătate mintală

Un studiu recent publicat în American Journal of Preventive Medicine a constatat că 80 la sută dintre studenții care reprezintă minoritățile de gen, raportează că au probleme de sănătate mintală, aproape dublul față de rata studenților „cisgender” (n.t.  cisgender= indivizi care si-au menținut genul de la naștere). McHugh consideră că în multe cazuri confuzia de gen a pacientului este influnțată de boli mintale.

„Cred că problemele lor mentale, adesea depresia și disperarea sunt lucrurile care au nevoie de tratament”, și nu confuzia de gen.

„Asta ar explica de ce mulți dintre cei care continuă să își modifice corpul descoperă că sunt la fel de deprimați, descurajați și trăiesc la fel de problematici ca și înainte, pentru că nu a rezolvat problema principală ”, a adăugat el.

Posibil „efect contagios”

„Cred că aceste confuzii de gen sunt conduse în mare parte de problemele psihologice și psihosociale pe care le au aceste persoane. Asta explică disfuncția rapidă de gen menționează Lisa Littman”.

Lisa Littman este un cercetător de la Universitatea Brown, care anul trecut a publicat un  raport impresionant  care sugerează că unii copii identificați transgender ar putea suferi de „confuzie de gen cu debut rapid”, un fenomen în care „unul, mai mulți sau chiar toți prietenii [dintr-un grup] au devenit disforici și cu înclinații transgender în același interval de timp. ”

A apărut o reacție semnificativă în urma publicării studiului de către Littman, după care Universitatea Brown a  cenzurat raportul.  Studiul a fost validat în cele din urmă,   cu rezultatele sale neschimbate.

Efectele pe termen lung ale tratamentului transgender pentru copii

Întrebat despre posibilele consecințe pe termen lung ale practicii medicale de a ajuta copiii să dezvolte identități transsexuale, inclusiv cu hormoni, McHugh a exprimat pesimism.

„Vor fi în mâinile medicilor pentru tot restul vieții, mulți dintre ei vor fi sterilizați fără posibilitatea de procrea iar mulți dintre ei vor regreta acest lucru”, a spus McHugh.

„Vă puteți imagina o viață în care tot timpul aveți nevoie de medic pentru a supraviețui? pentru verificarea nivelului de hormoni, cât și altor aspecte. În mod normal medicii trebuie să ajute pacienții să evite acest lucru.” a adăugat el.

McHugh consideră că în cele din urmă societatea noastră va privi această nebunie ca o rușine istorică. „Va fi la fel cum ne gândim acum la eugenie. Vom regreta atunci când vom vedea atâția tinerii afectați”, a spus el pentru PublicațiaThe Fix.

Medicul a subliniat că profesioniștii medicali ar trebui să respecte un standard mai ridicat de dovezi atunci când iau în considerare tratamentul pentru persoanele care pretind o identitate transgender.

„Poți inventa orice vrei, atunci când nu ești obligat să aduci dovezi. Puteți gândi orice doriți, dacă vă place așa. Dar îmi cereți mie ca și medic să vă prescriu hormoni sau să operez cănd de fapt încerc să vă ajut în mod real. ”, a spus el.

„Scopul meu nu este să mă opun nevoilor exprimate de oameni. Mă implic doar atunci când o opinie medicală este solicitată. În această situație insist pe existența.”

7 thoughts on “Un profesor de la Universitatea Johns Hopkins despre copii transgender: „Mulți vor regreta acest lucru””

  1. Atenție, că există riscul ca toate aceste mizerii să fie promovate tocmai pentru ca antihrist cel mincinos să se pronunțe împotriva acestora și să înșele foarte mulți oameni!

  2. Minciunile pe care cultura noastră ni le spune despre ceea ce contează și un mod de a trăi mai bine
    Căsnicia mea tocmai se terminase, și mă simțeam umilit de eșecul acelui angajament. Copiii mei plecaseră la facultate sau erau pe picior de plecare. Am crescut în mare parte în mişcarea conservatoare, dar conservatorismul se schimbase, aşa că pierdusem mulţi prieteni și de acolo.
    Aveam ceva succes în carieră, şi m-a ajutat să evit ruşinea pe care aş fi simţit-o dacă m-aş fi considerat un ratat, dar nu mi-a oferit nimic bun. Asta e minciuna autosuficienței. Dar oricine de pe patul de moarte ți-ar spune că lucrurile care fac oamenii fericiţi sunt relaţiile profunde din viaţă, pierderea autosuficienței.
    Mesajul meritocraţiei este că eşti ceea ce realizezi. Mitul meritocraţiei este că poţi să câştigi demnitate prin asocierea cu firme de prestigiu. Emoţia meritocraţiei este iubirea condiţionată, faptul că-ţi poţi „câştiga” drumul spre iubire. Şi răul meritocraţiei e că oamenii care au reușit mai mult decât alţii valorează de fapt mai mult decât ceilalţi. Aşa că plata păcatelor sunt păcate. Şi păcatele mele sunt păcate prin omisiune: nu am cerut ajutorul, nu am întins o mână de ajutor prietenilor, eschivarea, evitarea conflictului. Şi lucrul ciudat este că mă prăbușeam într-o vale, în valea deconectării, iar mulţi oameni făceau la fel. Iar ăsta e secretul carierei mele; multe din lucrurile care mi s-au întâmplat afectează mereu mulți alţi oameni.
    35% din americanii peste 45 de ani sunt singuratici cronic. Doar 8% din americani spun că au conversaţii semnificative cu vecinii săi. Doar 32% din americani spun că au încredere în vecinii lor, şi doar 18% din generaţia Y. Cei mai mulți oameni nu au preferințe politice. Mișcarea religioasă cu creșterea cea mai rapidă e cea ateistă. Nivelul depresiei crește, bolile mintale la fel. Rata suicidelor a crescut cu 30% din 1999. Sinuciderile în rândul adolescenţilor, în ultimii ani, au crescut cu 70%. 45.000 de americani se sinucid în fiecare an; 72.000 mor din cauza dependenței de opioide.
    Suntem fragmentaţi unul de celălalt, avem cascade de minciuni venind de la Washington… Suntem în vale.
    Grecii obişnuiau să spună: „Suferi până ajungi la înţelepciune.” Şi din acea perioadă întunecată am înțeles câteva lucruri. Primul lucru e că libertatea e naşpa. Libertatea economică e în regulă, libertatea politică e foarte bună, libertatea socială e naşpa. Omul fără rădăcini e un om în derivă. Omul fără rădăcini e un om care e uitat pentru că nu e devotat.
    https://www.ted.com/talks/david_brooks_the_lies_our_culture_tells_us_about_what_matters_and_a_better_way_to_live/transcript?language=ro

  3. Testamentul răvăşitor al fetei de preot răpuse de cancer la doar 15 ani
    „Cu doar câteva zile în urmă a împărţit toate lucrurile ei fiecărui frăţior în parte, apoi ne-a spus că dorinţa ei este să fie înmormântată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin – Petru Vodă – Neamţ, acolo unde de câţiva ani mergea în vacanţă şi petrecea clipe înălţătoare alături de maici. Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular românesc. A dat fiecărui frăţior câte un sfat; ne-a întărit pe noi părinţii mulţumindu-ne pentru tot ce am făcut pentru ea şi cerându-şi iertare de la toţi“, a anunţat părintele îndurerat, într-o postare pe Facebook.
    https://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/testamentul-ravasitor-fetei-preot-rapuse-cancer-doar-15-ani-a-plecat-ne-a-pregatit-fiecare-1_5d95dd27892c0bb0c638521a/index.html

  4. Logic ca vor regreta decizia luata. Dar va fi prea tarziu. Macar sa dea statul in judecata ca i-a indoctrinat in scoli si nu le-a permis nici parintilor sa se opuna deciziei. Copiii nu pot avea discernamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X