X

China: Deţinuţi executaţi sumar pentru transplant de organe

Foto: http://epochtimes-romania. com/news/the-guardian-china-recolteaza-intr-adevar-organe-cu-forta-de-la-detinuti-hotaraste-un-tribunal-londonez—288431

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

China Tribunal, o comisie independentă, înfiinţată de un grup de activişti, a declarat că există dovezi clare în sensul în care China recoltează cu forţa organe de la deţinuţi, procedura soldându-se cu decesul subiecţilor. Mai mult, activitatea s-ar desfăşura de circa 20 de ani, scrie independent.co.uk.

Beijingul a negat în mod repetat acuzaţiile potrivit cărora statul „fură” organele de la deţinuţi.

Comisia din Marea Britanie a precizat că membri ai grupului Falun Gong continuă să fie executaţi, în procesul extragerii organelor.

„Mulţi oameni mor în chinuri, fără niciun motiv”, a declarat preşedintele tribunalului simbolic, Sir Geoffrey Nice, un procuror al tribunalului internaţional pentru crime de război, responsabil cu Iugoslavia.

Falun Gong este o organizaţie spirituală, pe care China a interzis-o în ultimii 20 de ani, după ce 10.000 de membri au venit la centrul de comandă din Beijing, pentru a protesta în tăcere. Mii de membri au fost încarceraţi şi mulţi ar fi fost victime ale recoltării de organe pentru transplanturi.

Nu se ştie exact dacă minoritatea musulmană Uighur din China a căzut victimă acestor intervenţii, dar minoritarii sunt vulnerabili în contextul folosirii în „băncile de organe”.

Guvernul chinez spune că donarea de organe trebuie să fie voluntară şi neplătită, a precizat un purtător de cuvânt al Ambasadei Chinei la Londra.

Comisia a descoperit însă un adevărat „genocid”, chiar dacă autorităţile internaţionale vor trebui să investigheze mai amănunţit situaţia, pentru a aduna probe clare.

În cazul Falun Gong şi al uighurilor se vorbeşte despre crime împotriva umanităţii şi tortură.

Activiştii şi cei din Falun Gong au salutat iniţiativa comisiei. „Traficul de organe este trecut cu vederea în ţara noastră, dar crimele îngrozitoare trebuie semnalate, ne afectează pe toţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Human Trafficking Foundation.

Jennifer Zeng, practicantă a meditaţiei Falun Gong, a fost deţinută într-un lagăr şi speră ca dezvăluirile tribunalului să ducă la acţiuni concrete.

„Sper ca tot mai multe ţări să le interzică cetăţenilor lor să vină în China pentru a face transplant de organe”, a spus Zeng. „Sper ca şi comunitatea internaţională să găsească o metodă prin care să oprească măcelul din China”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Chiar…De ce comunitatea internationala nu face ceva mai repede? Cred ca sunt mai mult de 10 ani de cand s-a auzit pe tot mapamondul de acest genocid care se intampla in aceste timpuri zise civilizate. Numai intr-o saptamana cati oameni nevinovati pier in torturi inimaginabile…D-apai intr-un an? D-apai in zeci de ani? E infiorator…Asta e comunismul, si noi ne plangem de capitalism…

  2. Asta e o icoana aceea ce va fi pe timpul antihristului:refuzi pecetea,esti inchis si ti se iau organele sa le dea unia cu cip…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button