X

VESTELE GALBENE au ajuns în ROMÂNIA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este vorba despre Marşul împotriva Pactului pentru Migraţie din 5 decembrie 2018.  Dupa cum observati, multe veste galbene. Explicatia ni se da incepand cu minutul 18:45:

“Vestele galbene au devenit deja, in Franta, si vin din Franta in toata Europa, ele sunt simbolul maselor care reusesc sa se ridice si sa infranga planurile elitelor globaliste. In Franta, deja Guvernul a dat inapoi. Macron este intr-o situatie destul de complicata. El si guvernul lui s-ar putea sa plece foarte repede, pentru miscarea este sustinuta de 85 % dintre francezi.

Pentru ca suntem aici cu jandarmii, trebuie sa va spun ca inclusiv politia franceza, mai putin trupele speciale impotriva revoltelor, sunt de partea demonstrantilor. Aceste veste galbene au ajuns sa simbolizeze in acest moment refuzul oamenilor din Franta si din Europa de a mai accepta inrobirea, impilarea si jaful, imbogatirea nemasurata a celui 1 % dintre concetatenii nostri planetari, in dauna celorlalti 99 %.

Si mai reprezinta si o pozitie foarte clara impotriva globalizarii, impotriva distrugerii natiunilor si impotriva distrugerii fiintei umane. Pentru ca globalizarea, dupa cum bine stiti, vine cu migratie, vine cu educatie sexuala, vine cu homosexualitate, vine cu pedofilie, dupa cum si la noi in tara au fost niste incercari de discutie, de conferinte si de mediatizare si de sensibilizare in sensul acceptarii pedofiliei. Toate aceste lucruri, tot acest amalgam de masuri prin care se urmareste distrugerea noastra ca oameni, transformarea in sclavi, transformarea in niste roboti, in niste mecanisme…

Popoarele europene se ridica impotriva lor si, cum spuneam, vesta galbena a devenit un simbol impotriva politicilor globaliste.

Eu va multumesc si Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne ajute in ceea ce dorim, pentru ca ceea ce dorim este binele poporului roman si nu binele nostru personal.”

Foarte probabil ca sunt plini de cele mai bune intentii majoritatea celor ce si-au pus pe ei veste galbene si au iesit pe asa o vreme. Atentie mare insa:

Cartea tarot “THE HERMIT” de pe coperta THE ECONOMIST din 2017 infatiseaza uriase revolte ale unor oameni colorati in … GALBEN

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. DA !…SA APARA SI CA FIZIC DAR SI ,,CULOA
    RE”! ….DAR SA ACTIONEZE #TOTI#!!! NU
    CITIVA .SA SPARGA ACEST *CARTEL PETRO
    LIER DAR IN ANSAMBLU SI POLITIC*???…SI
    SA INCEAPA —**CLINTIREA ACESTEI SOCI
    ETATI ANCHILOZATE*!.. /PROBLEMA !!!
    ***SA INTELEAGA #TOATALUMEA#!!! CA A
    VENIT MOMENTUL ! .. NU POTI SA FII SLUGA
    GENETIC—-DIN TATA *FIU !!!

  2. Cei care au manifestat pe 5 dec sunt mai degraba unii care nu stiu de capul lor. Dar … nu se stie. S-ar putea sa fie mai mult decat atat.

    Avand in vedere ca #rezistentii nostri sunt pusi sa rastoarne guvernul actual si inca de pe 10 august au demonstrat ca sunt dispusi s-o faca prin forta, n-ar fi de mirare sa-i vedem preluand stafeta si manifestand chiar impotriva telului lor globalist (sa nu uitam ca in Ucraina se folosesc de neo-nazisti nationalisti ca sa faca curatenie cu toate ca cei care-i conduc au interese contrare; important este sa-si rezolve interesele cu mana lor dupa care le vor da un sut in fund – de fapt vor infunda puscariile si vor avea o soarta mai grea decat a celor impotriva carora au luptat pana atunci).

    La noi situatia este asemanatoare. Statul paralel, a carui existenta si putere numai un prost o mai poate contesta, este condus din afara tarii si are obiective antinationale: globaliste si antiortodoxe. S-a vazut cu asupra de masura modul in care au instituit o politie politica mai rea ca in anii ’50 bagand otova la puscarie vinovati si mai ales nevinovati care aveau un singur defect: exercitau un pic de putere si, esential, erau romani (ex. cu toate ca economia romaneasca este in majoritate in mana strainilor numai romanii au fost acuzati de coruptie; chiar si atunci cand mituitorul cu acte in regula era strain). Ei sunt si sustinatorii vaccinurilor dar si ai homosexualilor, cei care au pus cu succes bete-n roatele Referendumului demonstrand ca ne pot prosti extrem de usor. Sa nu uitam ca si ecumenismul este tot lucrarea lor iar acum lucreaza cu succes din cite se pare la schisma.

    Ura pe care au cultivat-o intens la nivelul societatii va putea “rodi” curand intr-un razboi intern care cu siguranta nu este al nostru si va facilita interesele lor. Sa nu ne miram asadar daca aparent vor milita impotriva crezului lor. O vor face ipocrit pentru a crea haos deoarece asa vor destabiliza tara si-si vor putea satisface interesele.

    In acest context sumbru singurul lucru pe care-l putem face este sa incercam sa deschidem ochii cat mai multor oameni si, mai important, sa ne rugam la Dumnezeu sa ne pazeasca de aceasta lucrare a intunericului punand ordine prin pocainta adanca in vietile noastre.

    Hristos in mijlocul nostru!

    1. Observatie!

      Pentru a fi mai clara prima fraza ar fi trebuit formulata astfel: “Cei care au manifestat pe 5 dec SI AU PURTAT VESTE GALBENE sunt mai degraba unii care nu stiu de capul lor”.

      Astfel se evita confuzia prin care s-ar putea crede ca ar fi ceva gresit in luarea de pozitie impotriva semnarii Pactului pentru Migratie.

  3. E foarte bine ca a avut loc acest protest.

    Referitor la vestele galbene, consider ca noi romanii avem cateodata “darul” de a-i copia pe alti. Cred ca a fost mai mult o imitatie, un gest nevinovat, decat o chestiune premeditata.

    DAR, trebuie sa fim atenti, pentru ca in inertia faptelor nevinovate si de buna credinta, acest gen de protest impotriva pactului de emigratie, poate fi deturnat de niste unii, ceva mai multi si mai organizati, care sa vina premeditat imbracati in veste galbene.

    Intradevar, lucrurile ar putea lua o turnura crunta: “MARE MACEL IN ORASE!!!”

  4. Depinde mult si de ce se va intampla zilele acestea in occident insa este f posibil scenariul ca dezaxatii nostri sa profite de ocazie si sa imbrace vestele galbene. La cat este de disperat nu m-as mira ca si Iohannis sa ia o vesta peste geaca rosie. Doamne pazeste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button