X

Bucuria ELITELOR si a marionetelor lor: CARDUL NATIONAL DE SANATATE cu CIP include date privind DONAREA DE ORGANE … Cum s-ar putea traduce asta?

   Un crampei de informatie a circulat zilele acestea in presa:   

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Cardul national de sanatate, document eliberat contra cost, va include pe cip date privind bolile cu risc vital, grupa sanguina si Rh-ul, statusul asiguratului – sanatos sau bolnav cronic – cat si cel privind donarea de organe, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Sanatatii (MS). 

   Cititi va rog si:

Detalii despre CARDUL NATIONAL DE SANATATE, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Sanatatii (MS). Include date privind DONAREA DE ORGANE

   N-am gasit deocamdata detalii: e cu consimtamant sau pe baza de acord prezumat? Oricum, cu donarea asta e o problema:

Dezbatere privind TRANSPLANTUL (DONAREA) DE ORGANE

In atentia adeptilor TRANSPLANTULUI DE ORGANE: Patru israelieni au primit organe de la o femeie care suferea de cancer

REVENIREA unei frantuzoaice din MOARTE CEREBRALA, dupa 14 ore, ar trebui sa dea de gandit adeptilor TRANSPLANTULUI DE ORGANE

   Iata insa si comentariul cititoarei ingrid:

„si povestea asta cu donare de organe este o chestie. Se asigura o deplina confidentialitate, asa incat nici personalul medical care te consulta sa nu stie pana la deces ca ai semnat pt donare de organe? Sau daca ai semnat din prostie si marinimie naiva poti sa te astepti in orice moment sa fii calcat de o masina, la comanda unui bogatas care are nevoie de organele tale?

   Asadar, chiar si pentru cei ce accepta ca principiu donarea de organe, apare o problema … Si chiar una foarte mare.

   SISTEMUL va stii totul despre tine: cine esti, ce varsta ai, cat de sanatos esti, inclusiv daca esti bun de … donat ceva. Totul e centralizat la nivel european, iar SISTEMUL e condus de niste unii, asa ca nu trebuie exclus nici scenariul lui ingrid, cu atat mai mult cu cat acesti indivizi sunt fara scrupule si n-au nici o treaba cu crestinismul. Ei vor sa traiasca cat mai bine pe acest pamant si mai ales … cat mai mult.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button