X

VIDEO: Fake news ilar la Weather Channel – Cat de prost se preface un reporter ca transmite dintr-o furtuna

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce e gresit in filmul asta? Totul. 

– Pare ca vantul bate cu o asa putere, incat reporterul de abia se tine pe picioare. Dar in timp ce relateaza de la fata locului, doi cetateni trec in pantaloni scurti prin spatele sau, fara sa-i ia niciun vant pe sus.

– Reporterul este un actor prost. Vantul bate dinspre stanga lui, iar el se apleaca … in dreapta. Daca vantul chiar ar bate cu putere, atunci, facand el miscarea aia, sigur nu mai ramanea in cadru. Pentru ca atunci cand vantul bate cu putere din stanga ta, tu trebuie sa te apleci tot in stanga. Sau daca bate din fata, tu in fata te apleci, cam ca aici:

– Revenind la reporter, tot live scrie pe ecran si viteza vantului: 29 mile/ora, adica 46,67 km/ora. Cam asa e la un vant de 50 km/ora:

Nu-i o adiere, dar e departe de ceea ce mimeaza reporterul acolo.

Cineva a facut si o parodie pe chestia asta:

Sigur, uragane exista, dar de ce era nevoie de teatrul asta?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button