Documentar: De ce VITAMINA B 17 a fost INTERZISA pentru TRATAMENTUL CANCERULUI acum peste 35 de ani? EDWARD GRIFFIN raspunde

Author:

https://www.youtube.com/watch?v=NsO6CjsUPTY

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Companiile farmaceutice ascund adevărul despre o vitamină care ucide cancerul:

În volumul său ‘World Without Cancer ‘, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer grație B17, precum și explicațiile științifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea ‘De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?’.

Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția armatei de substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se găsește în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere, precum și în semințele de mere, sorg, mei, semințe de in, linte, unele soiuri de fasole și struguri. De asemenea, în unele plante și multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentație.

Modul actual de viață ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit și alte produse industriale și procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susține autorul volumului menționat. Potrivit acestuia, giganții farmaceutici, precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.

Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise și de migdale conțin cianură și că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantități mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.AGERPRES

2 thoughts on “Documentar: De ce VITAMINA B 17 a fost INTERZISA pentru TRATAMENTUL CANCERULUI acum peste 35 de ani? EDWARD GRIFFIN raspunde”

  1. Ajuta.
    Ajuta si sucul de lamaie, si bicarbonatul de sodiu, … si sucurile concentrate de fructe si legume, si ….
    Toate plantele au cate ceva care ajuta sa ne fie – daca nu BINE – putin mai bine.
    A crede insa ca vindeca e deja o impresie generata ori de frica, ori de speranta…. desarta.
    Bine, nu „vrea” Big Pharma… da’ cine ne opreste sa mancam simburii?
    Si cunoasteti pe cineva care – fiind diagnosticat cu cancer – sa fi „rezolvat” problema fara sa apeleze si la altceva???
    Asta. daca a stopat evolutia cancerului sau chiar l-a eliminat!
    Este foarte greu sa sfatuiesti pe cineva – lasa-te de orice si mananca samburi de caisa ca-ti trece cancerul, sa fim sinceri si sa nu mergem pe aratura!
    Cand Dumnezeu ingaduie, fara medici si leacuri ingaduie insanatosirea; cand nu – poti sa faci orice ca suferinta nu inceteaza si moartea vine pe acea cale.
    Purtarea suferintei venite din boala nu este pedeapsa ci mucenicie, usurarea pacatelor parintilor si mosilor nostri, curatirea mizeriei pacatelor proprii.
    Nu cred ca exista reteta pentru sanatate vesnica, … nemurire in afara de mantuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X