Premierul Mihai Tudose a demisionat. Legea vaccinarii ramane?

Author:
Liviu Dragnea Mihai TudosePremierul Mihai Tudose și-a prezentat demisia, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD de luni, după ce i s-a retras încrederea prin votul colegilor săi.
Potrivit unor surse din ședință, doar patru membri ai CExN al PSD au votat împotrivă. Paul Stănescu, actualul ministru al Dezvoltării, ar putea fi propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru.icepremierul Paul Stănescu, actual ministru al Dezvoltării, ar putea fi propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, după demisia lui Mihai Tudose.Premierul Tudose și-a prezentat demisia, luni seara, după votul prin care Comitetul Executiv Național al PSD a votat retragerea spirijinului politic.Până la desemnarea oficială a unei propuneri de premier, Stănescu este responsabil de o tranziție ușoară către un nou cabinet.

Tudose a avut prima reacţie imediat după a luat decizia. „E nevoie de un alt Guvern. Mereu e loc de mai bine. Eu nu rup partidul. CEX m-a numit, CEX a spus că e loc de mai bine. Îmi reproşez că nu am făcut kilometri de autostradă şi spitale. Eu plec cu fruntea sus. Sunt vicepreşedinte şi nu mi s-a spus că voi pierde şi funcţia asta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura intermiatul. M-a dat jos din trabant astăzi. Acu sunt prieten cu Liviu Dragnea”, a spus Tudose.

„Îmi dau demisia în seara asta sau mâine dimineaţă. Domnul vicepreşedinte Stănescu preia programul”, a anunţat premierul Mihai Tudose, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore, scrie news.ro.

El a spus că partidul a hotărât că este nevoie de un alt Guvern şi că va pleca cu fruntea sus.

„Poate am şi eu vina mea. Aşa a hotărât partidul, îmi asum, CEx-ul a spus că e loc de mai bine”, a declarat Mihai Tudose, care a plecat de la sediul PSD.

Întrebat ce îşi reproşează, el a răspuns: „Îmi reproşez că nu am făcut mai mulţi kilometri de autostradă, că nu am făcut mai multe spitale, dar vedeţi, astăzi am avut un eveniment fericit, o investiţie de 500 de milioane aproape. Plec cu fruntea sus, nu am închis anul prost, nu regret nimic, colegii au apreciat activitatea guvernamentală”.

Premierul Mihai Tudose a fost învestit în funcţie în 29 iunie 2017, după demiterea Guvernului Grindeanu, la şase luni de la învestire, prin moţiune de cenzură a PSD.

9 thoughts on “Premierul Mihai Tudose a demisionat. Legea vaccinarii ramane?”

  1. Ramane legea vaccinarii cum sa nu ramana. Ca toti cei care sunt la putere a fost doar un pion, altii trag sforile in spatele cortinei.

  2. Mafia farmaceutica este transpartinica, deci nu va renunta asa de usor. Nu Tudose a facut legea vaccinarii. Daca pana recent il consideram pe Tudose un fel de Terente, am inceput sa-l admir de cand a declarat asta: „daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag”. Pentru ca a fost singurul prim-ministru care a avut cohones si le-a dat peste bot boanghinelor. Alte motive de admiratie fata de dansul nu mai gasesc.

  3. E ca la fotbal (sau alt sport de echipă). Unii sânt pe teren, alții rezerve. Nu întotdeauna cei care stau pe bancă așteptând să intre în joc sânt rezerve, după cum nu toți cei din teren sânt de regulă titulari. Unii au rolul de a-i accidenta pe adversarii care joacă prea bine fotbal, alții de a reduce tempoul jocului – ca să scoată din ritm jucătorii adverși, alții ca să împiedice pur și simplu un anume adversar să atingă mingea, alții ca să înscrie goluri, iar alții ca să lase mingea să intre în propria poartă. Fiecare va fi plătit pentru rolul pe care îl are. Dar un lucru este cert. Oficial, toți sânt membrii aceleiași echipe și sclavii aceluiași stăpân – BANUL.

  4. Stimate domnule redactor,
    Întrebarea din titlu e simplă retorică, nu-i așa? Legea vaccinării obligatorii nu are cum să dispară pentru că este parte a Agendei2030 a O.N.U. și nu pentru că ar fi nu știu ce mafie de medicamente. Când vor dispărea toate birourile din țară ale acesteia și toate referirile la această agendă din legile și tratatele la care România s-a supus atunci mai este o șansă să scăpăm de această lege. Până atunci nimeni să nu-și facă iluzii deșarte.
    Eu spun chiar așa: dacă se va întâmpla ca să apară o formațiune politică care să declare numai atât că nu va mai pune în aplicare Agenda2030 la noi în țară, chiar dacă e Dragnea la conducere, chiar dacă e Tudose și compania, să mergem și să-i sprijinim cu tot ce putem fiindcă numai așa mai avem vreo șansă ca oameni și ca țară.
    În rest Dumnezeu să vă ajute!

  5. Vine Tudose prim-ministru. Inca de la inceput zice:

    1. eu nu am card bancar, ca ce, sa ma fure astia, sa stie ei despre mine
    2. da tare in BNR si Isarescu, ca ei sant asa, undeva sus, din alta lume, cu sedii luxoase, bani multi, tot felul de avantaje…. si ca nu ar trebui sa fie asa ca doar e Banca Romaniei…

    Maaama, pai asa ceva nu a zis nimeni pana la el. Eu ii mai dadeam vreo luna in post dupa fazele astea.
    Si iese purtatorul de cuvant al BNR si ii spune ca guvernul se imprumuta la banci pt pensii si salarii…
    Apoi, guvernul mareste el niste taxe accize, ca de unde bani…
    BNR in 2 saptamani incepe sa „lucreze” si incep sa creasca tot felul de dobanzi din arsenalul lor, in asa fel incat tot castigul guvernului din taxe accize (carburant), direct la BNR ajunge; si chiar mai mult decat ce s-a castigat din accize.

    Si, solutia nu e decat una, schimbarea lui Tudose, care a mega -suparat una din cele 2 componente majore ale sistemului antihristic, adica banci-finante.
    (cealalta componenta, IT, asta e scutita de impozit pe salariu, ca trebuie sa avem grija si de ei, ca fara ei nu vina tata nostru cel negru)

    Acuma, nu ca ar fi Tudose vreo oaie alba ortodoxa – vezi vaccinare obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X