Un fermier creste porci modificati genetic, cu o masa musculara dubla. Imaginile cu animalele sunt de-a dreptul terifiante.
Potrivit mirror.co.uk, porcii sunt rezultatul unei modificari genetice, care provoaca o crestere anormala a muschilor. Bietele animale abia se pot deplasa din cauza musculaturii.
In timp ce fermierul din Cambodgia se declara mandru de munca sa, mai ales ca posteaza fotografii regulat, internautii care au vazut pozele pe o retea de socializare s-au indignat.
Dopați cu hormoni …!
Eu cumpar mereu oua cu galbenus dublu !Ma bucur sa le vad asa mari si frumoase ,dar sant oare si sanatoase?
Sunt la fel de sanatoase precum rosiile sunt ….galbene…haamm?!..cum ,rosiile sunt galbene,pai de ce nu se numesc galbene ?!…Toata mancarea pe care astazi o servim cu atata placere si mai ales cu toata increderea ca e sanatoasa ,defapt toata este modificata genetic.Pai in 2010 ,liderul absolut si total devotat, al romanilor ( autodenumiti-cei mai destepti oameni de pe pamant=hahaha) traian braunovici basescu (gunoiul gunoaielor) a semnat aderarea romaniei la -codex alimentarius .Ei si ce …nu e bine….aaa,e ca afara….tuuuu?! Numai pe cel mai ,,destept om de pe pamant” poate sa nu il afecteze sau sa-l deranjeze acest lucru.Tot idiotul are in cap ideia: pai daca mai mananca e-uri (otrava chimica legala ,asta e codexul alimentar) si altii ca si mine …nu e nici o problema … ca asa e afara.Asta e o replica a maimutelor proaste si reduse ,prin dresaj de catre dresori ,dar doar un idiot care crede ca daca leaga totul cu sarma…, e cel mai destept om din ,,natura”…Altii defapt nici nu mai fabrica sarma de o suta de ani….dar asta conteaza prea putin…Trezirea ma,ca a inceput belirea oamenilor!!
Da sunt extrem
Saracele animale ….
Bietele animale !dacă i am sabota necumparind produsele lor îmbibate cu hormoni nu le ar mai face Depinde de noi ce alegem !
Doamne fereste
Atenție mare la alimentație, evitați produsele industriale. Legumele și fructele în mare parte sunt „OMG”, nu sunt biocompatibile. Privilegiați alimentele Bio, producția proprie (grădină, borcanele de toamnă…) și bineînțeles gătite tradițional, nu cedați americanizării alimentară. Prin această alimentație patogenă, se urmărește perturbarea florei intestinale, inhibarea procesului de sațietate, dependența de sare-zahăr-grăsime, și în definitiv, prin E-uri, aditivi, coloranți ect, distrugerea sistemului imunitar. Nu uitați un lucru extrem de IMPORTANT, România trece peste o epidemie de cancer, acest lucru fiind ocultat de media!
Grijă mare!
Mihai Serban