de Health Impact News / MedicalKidnap.com Staff
În Decembrie 2013, în statul Florida, domnişoara Rebecca Wood i-a dat naştere lui Javoni, un băieţel de 3,2 kg cu gălbinare infantilă uşoară. Doctorii au asigurat-o că gălbinarea este relativ comună la nou-născuţi şi i-au spus că îşi va reveni în câteva zile.
Deşi starea sa iniţial s-a îmbunătăţit, sănătatea sa s-a deteriorat semnificativ la câteva ore după administrarea unei serii de vaccinuri de rutină la doar opt săptămâni după. Rebecca explică:
Imediat după vaccinările de rutină de la două luni, fiul meu a devenit foarte bolnav. Avea diaree în mod constant. Diareea după vaccinări nu este neobişnuită; însă diareea sa a continuat câteva zile.
L-am dus la urgenţe, îngrijoraţi că diareea sa nu se oprise. L-au transferat la Spitalul Tallahassee din cauza temperaturii ridicate şi a fost primit acolo. I-au făcut diverse teste de sânge şi i-au administrat antibiotice. Diareea a continuat.
A fost externat din spital după trei nopţi cu antibiotice. Am continuat să mergem la cabinetul pediatrului său întrucât eram încă îngrijoraţi fiindcă diareea nu se oprise. De asemenea, nu lua deloc în greutate. Doctorii nu păreau a fi prea îngrijoraţi.
Într-o seară, Javoni tuşea non-stop. Am sunat la asistenta medicală şi am primit sfat ca el să doarmă în leagănul său. A început să scuipe mai mult decât normal. Din nou, ne-am deplasat la pediatru iar soluţia lor a fost să-i dea Zantac pentru un posibil reflux de acid.
Vaccinurile administrate lui Javoni au fost:
- DTap (difterie, tetanos, tuse convulsivă)
- IPV (poliomielită inactivă)
- HIB (haemophilus influenzae tip B)
- PVC 13 (vaccin conjugat pneumococal)
- Rota (rotavirus)
- Hep B (hepatită B)
Cu toate că mama sa a respectat toate recomandările pediatrului, în loc să se observe o îmbunătăţire aşa cum era de aşteptat, sănătatea lui Javoni a continuat să se şubrezească. Câteva zile mai târziu, Rebecca a fost devastată să constate că braţul fiului său părea să atârne fără vlagă.
Copilul diagnosticat cu Boală de Oase Metabolică; Familia acuzată că l-a vătămat
Ca urmare a urgenţei situaţiei şi a faptului că medicul său nu l-a putut încadra în program pentru o întrevedere imediată, Rebecca s-a grăbit cu Javoni către primul spital de urgenţe, unde medicii l-au diagnosticat cu diverse boli, inclusiv cu boală de oase metabolică.
În ciuda acestui lucru, în loc să-i ofere acestei tinere mame devastate cât mai multe informaţii şi sfaturi medicale cu putinţă privind starea fiului ei, medicii pur şi simplu i-au bandajat braţul afectat de corpul său mic şi fragil şi i-au trimis înapoi acasă.
Rebecca a declarat la Health Impact News că în nici un moment spitalul nu le-a oferit informaţii adecvate despre boala fiului lor sau despre cum să aibă grijă de el, în schimb programându-i pentru a doua zi.
Rebecca ne-a explicat evenimentele ce au urmat:
Singurul sfat pe care l-am primit a fost să-i dublăm vitamina D de la 400 UI / zi (doza obişnuită administrată unui nou-născut) la 800 UI / zi. Nici un alt diagnostic sau indicaţii de tratament la domiciliu nu au fost oferite.
La acel moment, NU fuseserăm informaţi cu privire la alte rupturi în afară de braţ. Am aflat despre celelalte oase rupte cu mult mai târziu, când am solicitat să i se facă raze X.
NICI UN fel de instrucţiuni cu privire la oase fragile ca rezultat al BOM nu ne-au fost date. Am fost investigaţi de către DFC (Departamentul Familiilor Copiilor); însă ca urmare a BOM / oase friabile şi a confirmării acesteia, cazul a fost clasat
Potrivit Rebeccăi, acesta a fost abia începutul problemelor lor. Ea a explicat:
La doar câteva zile după, mă îndreptam spre şcoală când am primit un telefon de la tatăl lui Javoni care mi-a zis că piciorul acestuia este inert. Am sunat imediat la 911 şi am solicitat să fie trimisă o ambulanţă acasă la noi. Am explicat dispecerului 911 că fiul meu era diagnosticat cu o boală de oase metabolică.
L-au transferat cu ambulanţa la Urgenţe. Acolo, i-au pus un IV în celălalt braţ (stângul). Imediat ce i-au pus acul în braţ, acesta a încetat să mai funcţioneze. I-au administrat morfină (ce rareori este folosită pentru un copil de o asemenea vârstă).
Apoi i-au făcut raze X şi au descoperit că ambele braţe şi piciorul îi erau fracturate. Pediatrul său a intrat în cameră iar eu l-am întrebat cu tristeţe ce se întâmplă cu fiul meu.
Acesta a zis: “Rahitism, nu ţi-a zis endocrinologul?”
Am răspuns: “Nu, nu ne-a explicat niciodată; nu ne-a oferit niciodată recomandări pentru pacient sau instrucţiuni de tratament la domiciliu. Ne-a solicitat doar să dublăm dozajul de vitamina D.”
L-au ţinut peste noapte la spital şi i-au făcut teste suplimentare, inclusiv analize de sânge, raze X, etc.
Medic mai preocupat de slujba sa decât de pacient?
Cu toate acestea, departe de a afişa îngrijorare faţă de subita deteriorare a sănătăţii fragilului său pacient, aşa cum te-ai fi aşteptat, medicul în cauză părea mai degrabă îngrijorat de efectul pe care starea sănătăţii lui Javoni îl va avea asupra carierei sale.
Potrivit Rebeccăi, după ce şi-a transferat fiul la un spital clinic Shands în Gainesville fiind suspectat de o boală de ficat, l-a auzit întâmplător pe medic zicând că “şi-ar putea pierde serviciul din chestia asta”.
Aceasta a explicat:
Când am ajuns la cel de-al doilea spital, am fost informaţi că fiul mea avea fracturi şi la coaste.
I-am zis asistentei: “Asta nu poate fi corect, întrucât n-am fost niciodată informaţi despre aceste fracturi”. Aceasta a zis că scrie în documentaţia de la spitalul anterior. Ei nu adunaseră setul complet de hârtii de la primul spital.
În ziua următoare, un doctor a venit în camera de la spital şi ne-a informat că au depistat o fractură a craniului. În antecedentele sale mai vechi, există o menţiune referitoare la oase viermoase în craniu. Ele par a fi fracturi dar nu sunt.
Au redeschis din nou cazul şi investigatorii ne-au intervievat. Ne-au pus să facem un test de drog şi să mergem la un interviu separat la serviciile sociale. Mai târziu în acea noapte ne-au pus pe noi părinţii să părăsim spitalul.
Rebecca a continuat:
Mama mea a zburat la Gainsville pentru a sta cu Javoni însă i s-a solicitat de către DCF să plece noaptea următoare şi a fost informată că Javoni va fi dat unei familii adoptive care “înţelege” asistenţa medicală.
Mama adoptivă lucrează pentru acelaşi spital din Tallahassee care nu ne-a oferit instrucţiuni de îngrijire adecvate făcând ca Javoni să-şi frângă braţul stâng când i-au fixat IV-ul (razele X arată asta) – şi nici nu l-au tratat în mod corespunzător.
În timpul audierii, mi s-a spus că părinţii îşi primesc întotdeauna înapoi copiii şi că voi avea vizite zilnice de o oră, inclusive în weekend-uri. Trebuia să găsim un avocat specializat pe penal.
Copilul adoptat; Drepturile părinteşti terminate
Se pare că au minţit, întrucât câţiva ani mai târziu micul Javoni a fost dat spre adopţie către străini de către Serviciul de Protecţie a Copilului. Potrivit Rebeccăi, SPC a ignorat total cererile familiei ca Javoni să fie adoptat de alt membru al familiei, deşi trei membri ai propriei familii erau total eligibili să-i adopte fiul.
Iar dacă asta n-a fost suficient de sfâşietor pentru Rebecca şi familia sa, teste ulterioare au arătat că nu doar fiul lor suferea de boală de oase metabolică, ci, în fapt, exista un istoric în familie de boală de oase metabolică, rahitism, chifoză şi sindrom EHLERS-DANLOS.
Dezgustat de evenimente, tatăl Rebeccăi a declarat într-un interviu că:
Când eram tânăr, am fost diagnosticat cu rahitism şi am purtat proteze integrale la ambele picioare până mi s-au îndreptat oasele.
La vremea respectivă nu prea m-am gândit la asta însă în ultimul an am realizat că asta face parte din carenţa de vitamină D şi am conştientizat că aceasta e parte din istoricul medical al familiei noastre.
Aceste informaţii au fost susţinute mai departe într-un raport scris de Michael F. HOLICK, medic la Universitatea de Medicină din Boston, care citind întregul istoric al familiei, a scris:
Bunicul are antecedente de picioare crăcănate, rahitism şi chifoză SCHEUMANN.
Javoni, ţinut în braţe de bunicul său, într-o perioadă mai fericită. Fotografie pusă la dispoziţie de către familie
După ce i-a făcut Rebeccăi o consultaţie medicală completă, acesta a scris:
I-am explicat Rebeccăi că sunt şanse să aibă sindromul EHLERS-DANLOS tip 3 şi posibil caracteristici marfanoide.
I-am recomandat să fie precaută în privinţa pocnirii oaselor şi să-şi protejeze încheieturile, mai ales pentru a nu dezvolta osteo-artrită mai târziu în viaţă.
Multe dintre simptomele ei GERD se pot datora gastroparezei, iar ameţeala ei când stă în picioare este ca urmare a hipo-tensiunii ortostatice. Aceasta remarcă faptul că face vânătăi cu uşurinţă. Din nou, lucru specific sindromului EHLERS-DANLOS.
De-a lungul raportului său a demonstrat perfect clar faptul că exista un istoric familial cu boli serioase ce aveau toate şansele să afecteze încheieturile şi muşchii şi a reiterat că în opinia sa medicală ruperea oaselor lui Javoni putea la fel de lesne să fie cauzată de starea moştenită ca şi de neglijenţă sau abuz. Acesta a scris:
În privinţa fiului ei Javoni, se pare că, bazat pe istoricul medical al familiei pe care mama şi bunicii îl au, şi acesta posedă aceeaşi tulburare genetică. Aceasta este o dereglare somaldominantă.
În plus, nu există dubiu că a avut rahitism infantil în primele trei luni de viaţă, aşa cum reiese din nivelul său de deficienţă în vitamina D 25 – hydroxyvitamina D, fotosfatoză alcalină considerabil ridicată, şi serum PTH ridicat.
Combinaţia de EDS, deficienţă severă de vitamina D şi rahitism infantil creşte în mod considerabil riscul de fractură, şi este verosimil ca fracturile ce au fost observate să fi fost cauzate de către una sau amândouă dintre aceste boli metabolice de oase.
Dr. HOLICK nu este singurul de această părere.
Într-un raport scris de către radiologul cu renume mondial şi expert în rahitism infantil, Dr. David AYOUB a scris:
Javoni s-a prezentat la TMH ED pe data de 03.03.2014 având o leziune non-traumatică la braţul drept.
Evaluarea iniţială indica rahitism. A fost externat însă a revenit la TMH ED pe data de 06.03.2014 cu o fractură simptomatică acută la femurul drept. Studiul pe schelet a evidenţiat de asemenea o neaşteptată fractură a osului umărului stâng. Aceste fracturi aveau orientare transversală şi nu spiralată.
Munca ulterioară a continuat prin schimbările rahitice radiografice şi de laborator detaliate. A fost notat şi un istoric familial de rahitism. Diagrama sa de creştere indica întârziere dramatică în creştere şi eşec în dezvoltare, o caracteristică ştiută a rahitismului.
Acesta a continuat:
Analizele de laborator ale lui Javoni erau clasice şi indicative fără echivoc pentru un diagnostic al unei severe boli metabolice de oase. Boala sa a fost accelerată de către diareea post-vaccinare.
Fotosfatoza sa alcalină ridicată era anterioară prezenţei fracturilor acute şi deci nu poate fi respinsă ca o descoperire coincidentă fracturilor. Boala ficatului şi acidoza metabolică pot contribui suplimentar la boala de oase, inclusiv la rahitism. Diareea poate conduce la alte deficienţe ce slăbesc osul.
Interesant, dr. David AYOUB a menţionat că Javoni fusese vaccinat cu puţin timp înainte să-i apară problemele şi a indicat că aceste vaccinuri este posibil să fi jucat un rol în evoluţia bolii sale de oase.
Acest lucru prezintă un interes deosebit deoarece dr. AYOUB este binecunoscut pentru convingerea sa că nu doar dieta deficitară şi lipsa luminii soarelui sunt responsabile pentru numărul crescând de copii ce suferă de rahitism, ci şi numărul crescând de vaccinuri ce conţin aluminiu adjuvant.
Vezi: Este Sindromul de Copil cu Traumă la Cap adesea diagnosticat greşit şi cauzat de rahitism indus de vaccin?
S-ar putea să aibă dreptate, deoarece în primele opt săptămâni de viaţă ale lui Javoni, acest copil fragil a primit un total de nouă doze de vaccin. Aceste vaccinuri au inclus două doze de Hep B, DTaP, Hib şi PCV care, potrivit dr. Suzanne HUMPRIES, pot conţine echivalentul a 1.500 de mcg de aluminiu.
Din nefericire, pe lângă vaccinuri, Javoni a mai primit şi medicamentul antiacid Zantac, ştiut că are aluminiu în componenţă, împreună cu un cocktail mare de alte droguri care au inclus antibioticele Amoxicilin şi Rocephin şi / sau Ceftriaxone, care deşi au fost scrise separat în rapoartele sale, par să fie acelaşi medicament, cât şi morfină, vitamina D, calciu şi Acyclovir, un drog folosit pentru tratarea herpesului.
Este oare posibil ca acest cocktail letal să fi contribuit la starea lui Javoni?
Rapoartele de specialitate interzise în instanţă – Părinţii pot fi încarceraţi
De-a lungul acestui caz au existat dovezi clare în sprijinul părinţilor lui Javoni. Părinţii săi au obţinut rapoarte scrise de la cel puţin patru experţi separaţi, ce afirmă că Javoni suferea nu doar de rahitism ci şi de o boală metabolică de oase şi avea în familie un istoric al acestor afecţiuni.
În pofida dovezilor prezentate, se pare că Serviciul de Protecţie a Copilului a ales să le ignore şi să dea micuţul spre adopţie străinilor.
Ca şi cum aceasta n-ar fi fost suficient de grav, părinţii săi au fost de atunci acuzaţi de neglijenţă şi abuz şi se confruntă acum cu foarte reala posibilitate de a merge la puşcărie ca rezultat.
Într-un e-mail către Health Impact News, Rebecca a declarat:
Vechiul meu avocat nu dorea să “mergem pe traseul medical” ci voia ca eu să-l acuz pe tatăl fiului meu. Acesta a mai spus că indiferent dacă îmi prezint sau nu dovezile, voi pierde – ceea ce însemna pierderea tuturor drepturilor părinteşti.
Am fost silită să renunţ la propriile drepturi. N-am avut de ales. Judecătorul retrage atât de multe drepturi părinteşti deoarece în trecut a avut o imagine proastă în presă.
Procurorul foloseşte martori care nici măcar nu sunt experţi în domeniul bolilor pe care le are fiul meu. Unul se specializează în sindromul ANGLEMANN. A fost mincinos în privinţa rezultatelor sale când mi-a făcut testul EDS pe care de asemenea l-a efectuat incorect comparativ cu ceilalţi experţi (4) care m-au testat pentru EDS şi au confirmat că îl am.
Cu alte cuvinte, această mamă se pare că a fost constrânsă să renunţe la drepturile sale parentale sub false pretexte astfel încât Serviciul de Protecţie a Copilului să-i poată răpi legal copilul. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, acestei familii i s-a refuzat dreptul de a-şi prezenta propriile dovezi medicale, până la această dată acestea fiind se pare ignorate de către Serviciul de Protecţie a Copilului, avocaţi şi judecători.
Se pare că există nenumărate erori de-a lungul acestui caz şi fiindu-le ignorate dovezile, este puţin probabil ca această familie să beneficieze de o judecată cinstită şi ca rezultat este posibil să facă puşcărie pentru o crimă pe care nu au comis-o.
Cum poţi ajuta
Guvernatorul Floridei este Rick SCOTT. Scrieţi-i acestuia solicitându-i să retragă toate acuzaţiile de abuz asupra copilului faţă de aceşti părinţi şi să demareze o anchetă pentru a descoperi cum au fost acuzaţi de abuz în primul rând.
Biroul Guvernatorului Rick SCOTT
Statul Florida
The Capitol
400 S. Monroe St.
Tallahassee, FL 32399-0001
(850) 717-9337
https://imgur.com/a/Uq7M4
Sursa https://www.senat.ro/Legis/PDF/2017/17L216FG.pdf pagina 5, pregati-va sa fiti injectati obligatoriu pentru gripa aviara/porcina/mediatica.
Va rog sa cititi si aici despre cum se musamalizeaza efectele vaccinarii:
http://pro-decizii-informate.ro/efecte-secundare-ale-vaccinarii-decaderea-din-drepturile-parintesti-sau-inchisoarea/