X

ANCHETATORII.RO: Mafia PSD – Cosa Nostra de România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu patru ani, am revenit în țară după o experiență plăcută în Occident. Nu aveam în plan să rămân în România, însă unul dintre cei mai importanți oameni ai momentului mi-a propus să rămân acasă și să mă alătur unui proiect împotriva mafiei de partid și de stat. Așa am revenit în presă și am repus pe picioare vechile proiecte jurnalistice. Încă din primele luni m-am lovit de puterea informațională a regimului PSD-PNL și a sateliților săi prin care toată presa este controlată, iar libertatea de exprimare este suprimată. Capacitatea sa de a trage sforile în culisele vieții publice este inimaginabilă. Oricine ridică puțin capul este redus la tăcere de această deviație centrală numită sistemul. Site-urile sunt blocate, paginile de Facebook sancționate, iar cele de TikTok sunt șterse fără drept de apel. De fiecare dată e nevoie de inventivitate pentru a lupta cu serviciile noastre cele multe și inutile.

Întâlnirea mea cu tentaculele lungi ale PSD nu va fi o surpriză pentru români. Indiferent cine câștigă alegerile parlamentare din 1 decembrie, toată lumea știe deja ce partid va conduce cu adevărat spectacolul. PSD nu numai că va fi membru al următoarei coaliții, dar va juca un rol central în ea, așa cum a făcut-o de cât timp oricine dorește să-și amintească. De la lovitura de stat din decembrie 1989, acest partid se perpetuează la putere, iar bunicuța Iliescu trăiește și dă interviuri hazlii. Nimic despre crimele de la Revoluție și Mineriade. Dosarele sunt la sertar. Pentru PSD totul e roz. Noul godfather, Ciolacu Ion Marcel, e peste tot și peste toate. Conduce țara și familia PSD cu o mână de fier. Cei mai puternici locotenenți sunt premiați cu cele mai importante funcții în stat, iar organizația criminală pe care o conduc dictează asupra vieții românilor.

Înrădăcinat în mișcarea bolșevică din  secolul al XX-lea , Partidul Social Democrat a fost mult timp considerat ca extensia politică a KGB-ului (agenți sovietici școliți la Moscova trimiși în România să execute ordinele Kremlinului).

În aceste zile, partidul servește unui alt zeu: puterea. 

PSD este la putere în România fără întrerupere din 1989, fie într-o mare coaliție condusă de social-democrații, fie ca partener principal al Partidului Național Liberal ori într-o opoziție controlată. Nimic nu s-a făcut în cei 35 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989 fără voia Partidului Social Democrat. Partidul Social Democrat este favorit la alegerile parlamentare din 1 decembrie, iar godfather Ciolacu este favoritul alegerilor prezidențiale, cel puțin în primul tur. În acest an, PSD nu are rivali la prezidențiale cu excepția lui George Simion de la AUR.

Sub regimul mafiot condus de Marcel Ciolacu puterea Parlamentului este inexistentă, iar influența reală rezidă în cele 41 de județe ale țării. Aici, PSD, în mod tradițional partidul bugetarilor și asistaților social, este dominant, controlând 25 de Consilii Județene din cele 41. Deci, chiar dacă PSD, care conduce în prezent guvernul, pierd alegerile prezidențiale și guvernarea, stăpânirea sa asupra politicii României va rămâne ferm intactă.

Influența partidului se manifestă în ceea ce s-ar putea caracteriza drept o stare profundă. Timp de decenii, liberalii și social-democrații au împărțit roadele puterii printr-un sistem clientelist cunoscut sub numele de  capitalism de cumetrie. Locurile de funcționari publici, posturile didactice și posturile de conducere în companiile controlate de stat au fost împărțite în mod aproximativ egal membrilor celor două partide organizate pe model Cosa Nostra pentru a menține un echilibru între cele două clanuri ale aparatului de stat, PSD și PNL.

Deși rigiditatea acestui sistem s-a erodat în ultimele decenii pe măsură ce noi partide, inclusiv Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, au câștigat procente semnificative, numirile sunt încă făcute în funcție de afilierea politică, formală sau informală. Și nici o forță nu a fost mai abilă în jocul acestui sistem decât PSD. Chiar dacă AUR încearcă să spargă acest cartel al mafiei de partid și de stat, în cei 35 de ani de capitalism de cumetrie s-au creat adevărate organizații de criminalitate organizată la sânul PSD și PNL. Chiar dacă mâine vine un ministru de la AUR, mafiile PSD și PNL din minister îi vor sabota toate proiectele. În România e nevoie de o reformă profundă și măsuri dure. Pe lângă aceste clanuri din jurul PSD și PNL mai avem o organizație de tip mafiot numită puterea judecătorească ce se luptă din greu să ocupe o poziție dominantă în raport cu clasa politică. Magistrații au creat o organizație de tip mafiot prin care își dau salarii retroactive și pensii speciale cu acordul tacit al PSD și PNL, deoarece baronii locali nu vor să ajungă prin boxa acuzaților. Așa am ajuns ca o mână să spele pe altă și nimic nu pare să mai poată opri această Cosa Nostra de România.

Godfather Ciolacu, exponentul puterii absolute și corupte

În ultimii ani, am scris pe larg despre corupția din PSD și tulburările care l-au cuprins pe godfather Ciolacu. Prin interpuși a încercat să șteargă anumite materiale publicate de noi, apelând chiar și la cei mai apropiați prieteni. Marcel Ciolacu e mult mai periculos decât Dragnea, Ponta sau prostănacul Geoană. Ciolacu e un borfaș care nu a făcut nimic până la 37 de ani. A făcut doar combinații și a stat în jurul celor mai puternici mafioți ai României, precum Ion Vasile, Omar Hayssam sau Zaher Iskandarani, toți apropiați de regimul lui Ion Iliescu. Cum a spus frustrat Vasile Blaga după negocierile cu PSD: „Am ajuns să negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată.”

Ciolacu le-a fost șofer acestor mafioți și om de încredere. Așa a reușit să își facă rost de niște diplome pe la facultăți fantomă și să urce încet în ierarhia de partid. Într-un moment de neglijență și instabilitate cartelul mafiot din cadrul PSD i-a permis să preia puterea de la Viorica Dăncilă. Deși Marcel nu e departe de tabla înmulțirii sau aria cercului, prin relații de cumetrie a reușit să captureze companiile de stat și să le căpușeze cu locotenți extrem de periculoși din anturajul său mafiot precum, Victor Ponta, Horia Constantinescu, Victor Moraru, Marian Neacșu, Ion Mocioalcă, Adrian Țuțuianu, Ștefăniță Munteanu, Dumitru Chiriță, Roberta Anastase, Sorin Grindeanu, Daniel Băluță, Robert Negoiță, Florin Barbu, Simona Bucura Oprescu și alții.

Deși corupția politică din România nu este în niciun caz o rezervare exclusivă a PSD, am constatat că măsura în care partidul s-a adâncit în fiecare aspect al societății românești este deconcertant. PSD-ul condus de Marcel Ciolacu nu face altceva decât să adâncească sărăcia din țară și să crească datoria publică la cote abisale. Fiecare român este dator cu circa 11 mii de euro, iar această datorie crește de la luă la lună cu ajutorul împrumuturilor făcute de Ciucă și Ciolacu pentru a menține în funcțiune Cosa Nostra de România. Pe holurile guvernului Ciucă-Ciolacu se discută de un deficit bugetar de 10% și nimeni nu pare înrijorat deși marile proiecte de infrastructură ar urma să eșueze unul după altul, iar rata șomajului va crește simțitor. Totul intră pe o pantă descendentă periculoasă, iar acești mafioți de carton nu conștientizează efectele faptelor comise.

PSD nu mai este un partid normal sau chiar un partid politic, ci mai degrabă un fel de  Cosa Nostra politică  ai cărei membri își acordă reciproc avantaje. Partidul Social Democrat nu mai este guvernat de o filozofie sau idee centrală, ci de nevoia sa de a-și păstra puterea. Nomenclatura Partidului Social Democrat se referă la ei înșiși ca la o „familie”, ceea ce evocă o asemănare cu scenele desprinse din filmul The Godfather.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button