X

PSD și PNL, înțeleși pe un plan de discreditare a AUR prin asociere

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ultima perioadă, PSD și PNL au recurs la o strategie comună pentru a discredita AUR, folosind tactici subtile de asociere și acuzații reciproce. Deși în mod public, PNL încearcă să atragă atenția asupra unei presupuse alianțe ascunse între PSD și AUR, realitatea pare să fie mult mai complexă. Această narațiune nefondată servește, de fapt, scopurilor ambelor partide, care încearcă să marginalizeze AUR și să-i slăbească credibilitatea în fața electoratului.

PNL acuză PSD de un „blat” cu AUR, dar această retorică este doar o parte dintr-un plan mai amplu de a împiedica ascensiunea partidului condus de George Simion. În mod paradoxal, ambele partide folosesc aceeași tactică – discreditarea – pentru a reduce influența AUR și pentru a menține controlul asupra electoratului. Însă asocierea forțată cu PSD sau acuzațiile reciproce nu sunt decât o strategie de manipulare menită să mascheze eșecurile guvernării.

Într-un context politic tot mai polarizat, această înțelegere tacită dintre PSD și PNL subliniază teama comună de schimbare. Ambele partide știu că AUR atrage tot mai mulți susținători și reprezintă o amenințare reală la adresa sistemului consacrat. Discreditarea prin acuzații de blat sau de colaborare falsă reprezintă doar o încercare disperată de a păstra status quo-ul.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Auziti, lasati voi gargara…mai bine spuneti cum explicati voi ce a zis d-nul Gigi Becali, ca l-a sunat Hrabenciuc….Becali are el defectele lui dar de mintit nu minte….eu sunt sigur ca acolo sunt niste uneltiri iar ceea ce a scapat Becali e doar varful icebergului….A fost o vreme cand am crezut ca Simion e sincer, dar in timp a devenit din ce in ce mai clar ca e o unealta in mana sistemului…

    1. tu te auzi ce spui? Dacă Hrebenciuc il suna pe Becali, e de vina Simion? Initial, Hrebenciuc i-a cerut lui Becali sa-l sprijine pe Geoană! Se caută un adversar cât mai slab pentru Ciolacu! Iar faptul că Simion este acum pe locul 2, este meritul lui si al echipei, pentru campania profesionista dusă până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button