X

Ciolacu dorește dublarea impozitelor pe autoturisme după alegeri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Românii trebuie să se pregătească pentru o nouă lovitură din partea clasei politice trădătoare. Surse din interiorul coaliției au dezvăluit că, imediat după alegeri, impozitele pe autoturisme se vor dubla! Partidele care susțin această măsură sunt bine-cunoscutele trădătoare USR, PNL și PSD. În timp ce aceștia își urmăresc propriile interese, singurul partid care se opune ferm acestei legi este AUR.

USR, PNL și PSD demonstrează din nou că sunt împotriva cetățenilor. În loc să vină cu soluții pentru scăderea costurilor de trai, ei pregătesc o nouă taxă care va pune și mai multă presiune pe români. După ce au adus prețurile la niveluri record, acum vin să îngroape și mai mult oamenii de rând cu dublarea impozitelor pe mașini.

AUR rămâne singurul partid care apără interesele cetățenilor. În timp ce restul politicienilor trădează, AUR luptă pentru români și respinge categoric această măsură care va afecta milioane de familii. E clar: USR, PNL și PSD își arată adevărata față, iar românii trebuie să fie pregătiți pentru trădarea ce va urma după alegeri.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Ei, acum ca a-ți aflat, luați adidașii de plastic și fuga-fuguta la secția de votare sa votați Un Trandafir-Trei trandafiri !!!Ciungu țigan va rezolva iar !

  2. Tot raul spre bine, in sensul ca datoriile nesustenabile ale romanilor si saracia lucie care vor urma in Romania, poate ca vor declansa in sfarsit Revolutia care sa dea stingerea acestor bestii securiste si tradatoare!

  3. Îmi este clar că acești trădători de țară executabili caută metode viclene și parșive să ne prostească în continuare pe față, spunându-ne ce bine și frumos e în ue în timp ce ne jefuiesc din ce în ce mai mult prin taxe, impozite, inflație, dobânzi și alte metode khazare babiloniene de însclavizare a oilor bete și confuze. Acești satrapi globaliști de la psd-pnl-usr-udmr să facă bine să nu uite că răscoala de la Bobâlna a izbucnit pentru… ZECIUIALĂ, adică pentru un impozit în natură de 10%. Iar astăzi suntem jefuiți sub toate formele de până la 80% din câștigul nostru: taxe pe salariu sau venituri, TVA, tot felul de alte taxe și impozite, inflație, dobânzi nesimțite, etc. Și tot nu le ajunge! Pentru că stăpânii lor de la Davos, Bruxelles și Washington le cer din ce în ce mai mulți bani pentru nemernicii globaliste gen vaccinuri, armament pentru ucraina, certificăcate verzi, taxe pe carbon și alte deliruri sataniste. Asta pe lângă fondurile necesare pentru acoperirea hoției noastre neaoșe, pur românești. Pentru ASTA este nevoie de impozite mărite! NIMIC bun pentru popor. Și pentru că la buget nu mai sunt bani destui, se caută noi forme de impozitare suplimentară a fraierilor de români. Care uită că atunci când îți ajunge cuțitul la os TE REVOLȚI, nu accepți în tăcere. Exact ca cei care la Bobâlna și-au adus aminte că există cuvântul NU. Poate că este nevoie de o nouă răscoală ca să le bage mințile-n cap. Și să își aducă aminte că imediat după 1989 toți satrapii lui ceaușescu, fie ei sekuriști sau activiști de partid komunist s-au ascuns ANI de zile prin sate îndepărtate ca să nu-i linșeze lumea. Atunci le-a mers, că eram noi fraieri și prea-spălați pe creier de komunism. Data viitoare NU va mai fi la fel, nota bene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button