X

Sondaj SOCIOPOL: Se limpezesc apele la prezidențiale! Ciolacu, Simion și Ciucă se luptă pentru finală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Situaţia alegerilor prezidenţiale nu s-a schimbat prea mult după toată tevatura stârnită de decizia CCR cu privire la Diana Şoşoacă. Marcel Ciolacu rămâne lider, iar contracandidatul din turul doi pare să fie George Simion, la mare luptă cu Nicolae Ciucă, potrivit ultimului sondaj Sociopol.

SONDAJ SOCIOPOL octombrie 2024.

„Voturile Dianei Sosoaca au fugit in mai multe parti, cele mai multe voturi s-au scurs in sistem, singura lor calitate nu mai este .. si atunci s-au suparat si isi iau jucariile si pleaca, o parte se duc spre candidatii anti PSD, Nicolae Ciuca, Lasconi, si o parte din voturi se duc spre candidatii reziduali. În ceea ce priveşte clasamentul, avem pe primul loc Marcel Ciolacu – cu 26%, locul 2 este antamat de 2 candidati, George Simion – 19% si Nicolae Ciuca – 17%, destul de aproape unul de celalalt. Pe urma, vin 3 candidati, Elena Lasconi, cu 12 procente, Mircea Goana cu 10%, si Cristian Diaconescu, cu 9%. Şi ceilalţi sunt acolo, Călin Georgescu- 2%, Terhes 2%, Kelemen Hunor cu 2%, Ludovic Orban, cu 1% , Alexandra Pacuraru – 0%.

„Evoluția în turul 1 a lui Mircea Geoană seamănă remarcabil de bine cu cea a celuilalt mare candidat independent providențial din 2009, Sorin Oprescu. Un start fulminant, cu vârf de 25%, urmat de o cădere puternică, spectaculoasă, foarte asemănătoare cu a funicularului lui Zorba. Și cade. Și tot cade. Și se prăbușește. Hey boss, did you ever see a more splendiferous crash?”, a comentat Mirel Palada pe Facebook.

„Prima zi fără Șosoacă. Valuri valuri de lacrimi tefeliste inundă ogoarele patriei. Hoarde de progresiști disperați își smulg iile de pe ei și jelesc salvatoarea Patriei, filo-putinista și anti-semita Șoșoacă. Useriștii și liberalii și-au dat mîna peste țară și deplîng dispariția din cursa electorală a celei mai toxice persoane politice din România. Televiziuni deontoloage și analiști deontologi și influenceri tefeliști plîng în hohote. Țara este scufundată într-un priveghi imens. În timpul ăsta, forțele reacționare de la Sociopol, institutul cu cele mai exacte măsurători și predicții electorale, tocmai au dat drumul la un nou sondaj – primul val fără Șoșoacă. Vaaaii, procentele. Vaaaii, disperarea. Vaaaaii, marja de oroare”, comentează Mirel Palada şi pe Facebook.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Acești doi nenorociți, Ciuca și Ciolacu împreună cu PSD și PNL ne – au prăbușit! România e ultima țară din Uniunea Europeană și nu mai fabrică nici măcar praf de pușcă !!!! Acești criminali trebuie să plece, să dispară, împreună cu partidele lor antiromânești care au distrus România economic, social și politic. Ce PNL, ce Ciuca ??? Nu mai există PNL, asta e o minciună ordinară, bună pentru fraierii analfabeți, care nu își cunosc propria istorie. PNL a existat în perioada interbelică și a murit odată cu idealurile liberale trădate de către acest partid sau poate chiar mai devreme, când a pus la cale uciderea lui Eminescu. Cât despre făcătura mizerabilă, numită PSD, ce se mai poate spune ?? Trebuie un proces, să se judece toate crimele comise de acest sinistru instrument al masoneriei și al evreilor, numit partid, împotriva poporului român, din 1989, de când a pus mâna pe putere fondatorul său, Ion Iliescu, și până astăzi. Deci dacă românii mai pun botul la vrăjeala masoneriei și a iudeo globalistilor încă o dată și mai votează sinistra increngatura psdpnl și pe Ciuca sau Ciolacu, urmează lichidarea României, ca stat național! Ori se vor trezi, acum în al 12- lea ceas, ori vor pieri ! Ce România ??? Unde, ce ?? Ce e aia ?? Nu există asa ceva !! Sună dur, dar asta e din păcate realitatea !! Capul plecat sabia nu-l taie, îl retează !!!

  2. Domnilor, stati linistiti, lucrurile se vor petrece intocmai cu scenariul pregatit: dupa ce Sosoaca a fost scoasa din cursa in mod abuziv (chipurile, pt. motive de neconstitutionalitate, dar in realitate neavand nimic in comun cu Constitutia ci, mai degraba cu incompatibilitatea d-nei Sosoaca cu politicile UE si NATO – a se cauta si citi cu atentie motivatia CCR referitoare la blocarea lui Sosoaca), Ciolacu va castiga alegerile prezidentiale dupa ce, in turul doi se va „lupta crancen” cu „nationalistul” George Simion; va fi o „lupta crancena”, papusarul de sub scena va avea dureri groaznice de maini cateva zile, il vor durea atat mana stanga – cu care l-a „insufletit” pe Ciolacu („omul de bine, civilizat, deschis la minte si orientat spre viitor”), cat si mana dreapta – cu care l-a „insufletit” pe dl. Simion – „nationalistul religios, ancorat in trecut si violent”, dar, in final, binele va triumfa! Si inca ceva: nu m-as mira absolut deloc daca, candva, in viitorul apropiat, va aparea o sesizare la CCR in legatura cu oportunitatea organazarii de noi alegeri, iar CCR va hotara ca, avand in vedere ca Ciolacu e un presedinte foarte bun, dedicat politicilor UE si NATO, nu mai este oportun sa organizam noi alegeri, atat cat dl. Ciolacu e in putere (mai ales ca procesul electoral costa foarte mult, bani cu care mai bine s-ar mari pensiile); da, stiu ca suna indraznet, dar avem deja un precedent de abuz al judecatorilor CCR, iar acest abuz a fost bine acceptat de societatea civila….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button