X

Elon Musk a participat la un miting de susținere a lui Donald Trump: Dacă nu veți vota acum, acestea vor fi ultimele alegeri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elon Musk, directorul general al Tesla și SpaceX,  a participat, pentru prima oară, la un miting de susținere a lui Donald Trump. Evenimentul s-a petrecut chiar în Butler, Pennsylvania, acolo unde Trump a suferit prima tentativă de asasinat.

În discurs, Musk i-a implorat pe susținătorii lui Trump să voteze la mitingul de sâmbătă din Butler, Pennsylvania, afirmând că: „Acestea vor fi ultimele alegeri” dacă nu o fac.

După ce Trump l-a invitat pe scenă pentru a vorbi, Musk a declarat că Trump trebuie să câștige alegerile pentru a „păstra Constituția” și „democrația”, înainte de a face apel la cei prezenți la miting și la telespectatorii din întreaga țară să se înscrie la vot.

„Este o situație în care trebuie să câștigăm. Trebuie să câștigăm. Așa că am o rugăminte pentru toți cei din public, pentru toți cei care urmăresc acest videoclip, pentru toți cei care urmăresc transmisia live. Este o singură rugăminte. Este foarte importantă: Înscrieți-vă la vot”, a spus Musk, adăugând că oamenii ar trebui să se asigure că și alte persoane pe care le cunosc sunt înscrise la vot.

„Trimiteți mesaje oamenilor acum, acum!”, a spus el. „Și apoi, asigurați-vă că votează. Dacă nu o fac, acestea vor fi ultimele alegeri. Aceasta este predicția mea. Nimic nu este mai important”.

Musk a precizat că toți cei prezenți la miting sunt probabil „deja convinși” și a făcut un apel direct către cei care urmăresc evenimentul de la distanță, menționând termenele limită de înregistrare a alegătorilor care se apropie rapid în statele cruciale:

„Trebuie să-i convingeți pe toți cei pe care îi cunoașteți la locul de muncă, pe prietenii voștri, pe familie, grupurile de text, rețelele de socializare, totul, să-i convingeți să se înregistreze pentru a vota chiar acum, mai sunt doar două zile pentru Georgia și Arizona, mai sunt doar câteva săptămâni în Pennsylvania, iar dacă nu sunt înregistrați pentru a vota, nu mai contează în acel moment”.

El a spus că o marjă de doar 500 până la 1.000 de voturi ar putea decide viitorul președinte.

„O mulțime de oameni cred că poate votul lor nu contează. Ei bine, contează”, a subliniat Musk. „Contează. Iar aceste alegeri ar putea fi decise de 1.000 de voturi, 500 de voturi, o marjă infimă.”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button