X

America dezaprobă ca România și Polonia să doboare rachetele și dronele rusești care atacă Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zelenski îndeamnă tot mai insistent aliaţii din NATO să ajute la interceptarea rachetelor şi dronelor ruseşti deasupra Ucrainei, aşa cum fac în cazul Israelului, dar Washingtonul a indicat joi că nu este de acord cu un astfel de demers în cazul Ucrainei, pentru că situaţia ar însemna o implicare diferită în război, după cum a explicat o purtătoare de cuvânt a Pentagonului.

„Pot Statele Unite şi aliaţii să ajute Ucraina în acest sens? Adică, din moment ce este posibil cu Israelul, de ce nu se poate face şi cu Ucraina?” a întrebat un jurnalist la briefingul de presă al Pentagonului.

Secretarul de presă adjunct al Pentagonului, Sabrina Singh, a răspuns că este vorba despre două situaţii şi câmpuri de luptă foarte diferite.

„Dar doborârea acestor ţinte, să zicem de pe teritoriul polonez sau românesc, ar însemna să avem trupe la sol?” a vrut să ştie jurnalistul.

„Asta ar însemna să ne implicăm într-un război într-un mod diferit”, a răspuns purtătoarea de cuvânt. „În acest moment, considerăm că Ucraina a reuşit să se apere cu succes împotriva atacurilor ruseşti asupra oraşelor, populaţiei şi infrastructurii sale. Şi vom continua să ne asigurăm că au sprijinul de care au nevoie pentru a face asta”, a punctat ea, conform transcrierii briefingului de presă postate pe site-ul Departamentului Apărării.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. USA-pe-pilot-automat e deja ceva mai bine decât USA-cu-guwernare-democăcrată. Sau decât Ucraina lui cerșenski. Pentru că pe pilot automat mai există și FRÂNE. Globaliștii ar fi în stare să dea foc la planetă ca să le iasă rahatul ăla de proorocire sionistă. Plus dictonul satanist ”ordo ab chao”. Probabil că la cârma USA-pe-pilot-automat mai sunt și niște generali cu ceva neuroni prin dotare și piciorul pe frână.
    Asta este cea mai bună dovadă că la Casa Albă poți să pui și o maimuță pe postul de președinte: oricum nu va face nimic util, dar măcar NU VA FACE RĂU. Sau… poate TOCMAI ăsta este jocul? Să demanteleze rolul și rostul instituțiilor statului? Să distrugă încrederea populației în aceste instituții? ”Că dacă ne merge mai bine fără ele, DE CE să le mai ținem și să cheltuim cu ele?” Deja văd construindu-se acest narativ. Peste tot, inclusiv în România slugoaie la ue și nato. Ori asta este cea mai perfidă uneltire a satanei globaliste, pentru că induce populației convingeri că e mai bine fără stat, iar fără stat NU MAI EXISTĂ CONSTITUȚIE și legi tradiționale. Adică legi morale cât de cât, MAREA piedică a globalismului în calea diktaturii mondiale. Iar atunci când nu mai există state sau nevoia de ele, se propun structuri supra-statale gen nato și ue, cu ”ordinea bazată pe reguli” satanistă, reguli care apără marea mafie khazară și însclavizează populațiile statelor. IATĂ cum suntem fraieriți de acești kriminali mondiali globaliști pentru care singura soartă posibilă sunt TRIBUNALELE NUREMBERG 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button