X

Trădare pe față: E.ON, pregătită să fie vândută maghiarilor. Securitatea națională, sacrificată de PSD și PNL

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România se află pe marginea unei noi trădări naționale, cu complicitatea guvernanților. E.ON, una dintre cele mai importante companii din sectorul energetic, urmează să fie vândută firmei maghiare MVM, după ce cele două părți au ajuns la o înțelegere. În loc să protejeze interesele strategice ale țării, PSD și PNL deschid larg ușile pentru cedarea controlului asupra unui sector vital către străini.

Această tranzacție nu este doar o vânzare comercială, ci o amenințare directă la securitatea națională. Furnizarea de energie este un pilon esențial pentru stabilitatea României, iar transferul acestei puteri către o companie străină afectează mult mai mult decât economia. Într-o lume în care energia este folosită ca instrument de influență politică și geopolitică, decizia de a permite acest transfer este de o gravitate imensă.

Practic, statul maghiar va deține o mare parte din sistemul energetic al României, o situație de o gravitate extrem de mare. Se știe că Viktor Orban folosește instrumente economice împotriva vecinilor săi și că pretențiile sale teritoriale asupra Ardealului nu sunt un secret. Mai mult, Viktor Orban este prietenul lui Vladimir Putin, iar Rusia are un istoric clar de destabilizare economică a României, inclusiv prin închiderea industriei metalurgice după ce a cumpărat și falimentat companiile. Tranzacția actuală este la fel de gravă ca vânzarea pe nimic a companiei Petrom către austrieci, o altă companie unde statul este actorul principal. România e cedată la bucată, fără vreo opoziție.

În timp ce PSD și PNL, două partide corupte, continuă să trădeze interesele naționale pentru beneficii personale, instituțiile care ar trebui să vegheze asupra siguranței României par să tacă. Unde sunt serviciile? Unde sunt cei care ar trebui să apere țara de astfel de tranzacții ilegale și periculoase? Această vânzare nu ar trebui să primească aprobarea, iar cei implicați trebuie trași la răspundere pentru trădarea intereselor naționale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. N-o sa ceara nimănui aprobarea, la fel ca pentru Petrom.Neamul asta de Români se duce în ritm accelerat către dispariție, pentru lașitatea de care am dat dovada.Poate ca asa e mai bine pentru pământul binecuvântat al României….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button