X

Ciolacu râde de sinistrați: Le-a dat 10.000 lei pentru a-și refăce casele distruse de inundații

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o demonstrație flagrantă de nepăsare, Marcel Ciolacu a oferit sinistraților doar 10.000 lei pentru a-și repara casele afectate de inundații, o sumă care nu face decât să stârnească indignare. Această „compensație” pare mai degrabă o glumă proastă, având în vedere gravitatea situației cu care se confruntă acești oameni.

În loc să ofere un sprijin real și substanțial, Ciolacu pare să trateze problema cu superficialitate, transformând o tragedie într-un joc politic. Sumele ridicole oferite nu reflectă nevoile reale ale celor afectați, ci mai degrabă o încercare de a-și spori popularitatea fără a lua măsuri concrete.

Această atitudine nu este doar lipsită de empatie, ci și un exemplu de cinism politic. Sinistrații au nevoie de ajutor real, nu de promisiuni goale sau sume care nu acoperă nici măcar costurile minimale de reconstrucție. În astfel de momente critice, românii merită lideri care să acționeze cu responsabilitate și compasiune, nu cu indiferență.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Adevărul este că nu meritau nici banii ăștia.
    Ați auzit de asigurări? Nicăieri în lumea civilizată statul nu dă bani pt reconstrucția caselor. Mai mult, ajutoarele financiare de la UE de care pompos vorbea PSD sunt destinate strict refacerii infrastructurii.
    Dacă erau asigurați măcar cu asigurarea obligatorie primea 10000 sau 20000 la un preț al asigurării infim.
    Așa stau cu mâna întinsă la Guvern și cască gura la pompierii și jandarmii care le curăță mizeria.
    Și nu uitați, ăia 10000 înmulțiți cu Nr de case sunt banii noștri nu ai lui Ciolacu sau alții că el.
    Am ajuns un popor de milogi, una două întindem mâna la stat, dar noi nu suntem în stare de nimic, nici măcar să curățăm șanțul din fața curții.
    Trist dar adevărat………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button