X

Mircea Geoană referitor la avort, susține dreptul femeii de a ucide: “Sunt foarte progresist aici”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În România nu se pune problema de a interzice avortul, ci este posibil, ca prin presiune de la Bruxelles, să se impună avortul ca un drept fundamental al femeii, precum este și dreptul la viață, la sănătate ș.a. Totodată se vrea ca avortul să poate fi făcut în orice stadiu al sarcinii, chiar și în luna a 9-a. Deja se întâmplă acest lucru în unele state din SUA, unde conduce partidul lui Kamala Haris. Acesta este și motivul pentru care se tot vehiculează acest subiect acum înainte de alegeri.

Candidatul independent la preşedinţia României, Mircea Geoană, afirmă că nu se opune dreptului femeii de a face avort. „Sunt decreţel şi eu. Nu sunt confortabil deloc să spun unei femei că cineva, din orice motiv, poate dispune de corpul său”, argumentează Geoană.

”Eu cred că dreptul femeii de a decide ce face cu viaţa ei… noi suntem în România, nu suntem în America. Noi am trăit în anii… eu sunt decreţel şi eu. Nu sunt confortabil deloc să spun unei femei că cineva, din orice motiv, poate dispune de corpul său şi decizia sa suverană de a face ceea ce doreşte acolo. Sunt foarte progresist aici”, a afirmat Mircea Geoană, răspunzând unei întrebări într-o emisiune la Digi 24.

El spune că este în acelaşi timp social, liberal şi conservator şi progresist, adică o shaorma cu de toate!

Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD şi candidat independent la alegerile prezidenţiale din acest an, afirmă nu a votat la referendumul privind familia organizat în anul 2018. El a detaliat, explicând că era într-o deplasare.

„Nu am votat. Pentru că eram la… cred că eram în deplasare undeva, cred că eram într-o deplasare cu NATO, cred că era în perioada în care eram eu la NATO”, a afirmat Mircea Geoană, într-o emisiune difuzată sâmbătă de Digi 24.

Geoană vrea pe viitor căsătorii între persoanele de acelaşi sex

”Cred cu tărie în respectul faţă de toţi semenii noştri. Dacă au o preferinţă diferită, dacă au sensibilităţi diferite, ei trebuie respectaţi şi nu trebuie condamnaţi. Cred de asemenea că nu trebuie ca un subiect de acest gen, care e încă sensibil pentru noi, să devină un subiect politic şi care este, într-un fel, în conflict în societate, cu alte curente din societate care sunt mai conservatoare, mai tradiţionale, mai pe familie tradiţională. De aceea, tot respectul meu pentru toţi cei care au preferinţe diferite, de orice fel, absolut de orice fel, de religie, de preferinţă sexuală, tot respectul şi protecţia pentru dânşii dar trebuie să facem lucrurile astea atunci când societatea este confortabilă să facă”, adaugă Geoană.

Discuția este numai despre viața femeii, dar nimic despre viața pruncului! Nu este doar corpul femeii, ci și corpul altei persoane, care este copilul! Nimeni nu zice că avortul este o crimă, ba chiar o dublă crimă, căci pruncul are suflet și este o persoană cu drepturi depline, încă de la concepere, iar prin avort i se ia și dreptul la viața pământească și dreptul la cea cerească!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. Păi sigur că individul Geoană le vrea pe toate și lgbtq și avort și cupluri de homosexuali care adoptă copii, pentru că altfel, schimbă papusarii foaia și din adjunct al NATO, candidat la președinție ajunge boschetar, îl pun pe făraș și îl aruncă în boscheți. Înțelegem perfect situația, că nea Geoană, pentru funcțiile primite și cele pe care le va primi pe viitor trebuie să implementeze agenda lui Antichcrist, la care prietenii lui americanoizii de la NATO, Washington, dar și jigodiile de la Bruxelles și din Europa se închină pe ascuns.

  2. Pacatul nu este doar al femeii al carei copil e ucis ci si al doctorului si asistentelor si al celorlalti angajati implicati in pruncucidere inclusiv al tatalui copilului ca nu a intervenit si este oricum raspunzator pentru copilul pe care Dumnezeu i l-a dat cand poate cei doi doar vroiau “sa se simta bine” si nu in ultimul rand al nostru celor care platim pentru uciderea de copii numita satanic “avort” adica renuntare ca sa ascunda actul de crima implicat. Doar prin faptul ca “ne vinde” ideea ca “avortul” este un drept exclusiv al femeii Vrajmasul ne pacaleste din start ca sa ne linistim ca este problema lor, celor care il fac, dar in conditiile asigurarilor medicale colective este un pacat colectiv, o problema a tuturor.
    Cititi si marturiile femeilor care isi regreta “avortul” si ce durere duc in suflet toata viata durere pe care nu o mai poate umple nimic, nici alti copii, pana la sfarsitul vietii, Dreptul femeii ar trebui sa se refere la dreptul ei de a NU “face avort”, dreptul asigurat de societate ca sa o lase si preferabil sa o si ajute sa isi creasca copiii daca trebuie neaparat sa dam o lege si sa definim vreun “drept”concept adus de socialisti.
    Dar socialismul este prin definitie sub semnului Vrajmasului care l-a si inventat ca inlocuitor de crestinism, si daca visam la un socialism crestin confundam scopul vietii lasate de Creator cu vreo cautare a fericirii si implinirii aici si acum a Imparatiei ce va sa fie si ne pacalim singuri. Aici, daca suntem de partea lui Dumnezeu sa fim pregatiti sa avem necazuri si daca ne merge prea bine noi stiindu-ne ca suntem cu Dumnezeu sa ne ingrijoram putin caci Vrajmasul ne mai si ataca cu moleseala, placeri si bunastare.

  3. Marele “patriot crestin”(in realitate un mare cretin, dupa cum bine l-a caracterizat Ion Iliescu) este adeptul pruncuciderii tocmai in Gradina Maicii Domnului, caci acest mascarici slugoi si tradator de neam nu este altceva decat o marioneta penibila a papusarilor romani si mai ales straini, care vor distrugerea si satanizarea romanilor!

  4. Lepra…Infam…Fără demnitate și credința creștină.Un parazit al sistemului, care n-a muncit în viata lui macar o zi.Disperat în a-si asigura sinecurile și ȚâȚa grasă din care a supt toată familia lui.
    Poftește, neamule la demonokratie !Votați ! votați! votați!

  5. Your Body
    Your Choice
    Your Punishment

    Femeia face ce vrea cu viața ei
    Dar dacă omoară un copil este o CRIMINALĂ
    Soțul dacă acceptă
    este complice
    Doctorul, Asistenta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button