X

VIDEO / George Simion la Marius Tucă despre egalitate de gen, avort, război

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

George Simion a fost invitatul lui Marius Tucă, marți, 10 septembrie, într-o nouă ediție Gândul ”Marius Tucă Show”.

Iată principalele subiecte atinse:

00:00– Marius Tucă Show | Invitat: George Simion. “Voi fi președintele care garantează pacea!”

09:54 – George Simion vrea să taie ajutoarele sociale tuturor celor care pot munci

13:50 – George Simion “recită” din Constituția României

21:13 – “Gabi Firea nu avea nicio șansă să-l bată pe Nicușor Dan”

28:32 – George Simion vorbește despre Rusia-Ucraina

37:10 – Liderul AUR, un fan al Guvernului de la Budapesta

46:11 – “Ne îndreptăm cu pași repezi către faliment”, susține Simion

57:37 – George Simion, despre 1989: “Nu a fost o schimbare de regim”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Atunci cand inimile romanilor se unesc cu adevarat, se pot strange imediat si 2-20 milioane de semnaturi, nu doar 200 de mii. Vom vedea in ce directie bate inima romanilor din tara si de peste hotare, insa a mea bate pt. dl. ing. Calin Georgescu, pe care il urmaresc de ani de zile, incat am ajuns la conluzia ca ar fi si singurul izvor de Hrana, Apa, Energie, pt. toata Romania. Nu mai pun pe tapet ca este f. elevat, integru, f. bine educat, f. cult, f. bun cunoscator a istoriei (si nu doar a istoriei RO), f. bun cunoscator de hrana sanatoasa, organica pe care desoeri o si recomanda, simte nu doar nevoile tarii, ci si ale fiecarui roman, care s-a saturat de politici mereu false si mincinoase.
    Apreciez contiinta inalta de care da dovada si prin care fiecare dintre noi ar trebui sa fim condusi in viata (ceea ce f. rar se intampla), ca sa putem ajunge la un numitor comun pt. vindecarea Sfintei Noastre Patrii. Dl. Calin Georgescu nu poarta materia cenusie doar ca podoaba, precum marea majoritate a lumii, la d-lui chiar lucreaza la vibratii inalte, de aceea unii nu percep se pare f. bine, ceea ce ne transmite, punctat si f. bine gandit si directionat. Vorbaria multa si lunga nu-si are rostul, pt. ca ar fi doar pierdere de energie si pt. vorbitor si pt. ascultator, incat de la d-lui putem invata cel mai bine sa fim cat mai concisi in ceea ce spunem, facem si urmam, ca apoi sa le punem toata tara de la mic la mare in practica. Barfoteca si circoteca dintre partide trebuie sa dispara, pt. ca astfel nu se poate redresa Romania, avem nevoie de o mana de fier ca dl. Calin Georgescu care a promis ca vrea sa faca istorie din Romania, nu politica si aceasta inseamna cu adevarat patriotism, daruire pt. tara si popor si nu interes pt. putere si un anume partid, dupa cum e moda in lumea toata. Traiasca Romania Sfanta si viitorul ei Presedinte Calin Georgescu, la care intelept ar fi sa i se alature si partidele si intreg poporul, nicidecum sa se coalizeze ca sa i se puna pumnul in gura, cum s-a cam procedat deja…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button