X

Nicolae Ciucă a schimbat numele cărții și o oferă gratuit pentru a nu intra la pușcărie! A deturnat fonduri de peste 2 milioane de euro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scandal de proporții în jurul președintelui PNL, Nicolae Ciucă: schimbarea titlului cărții și deturnare de fonduri publice

Nicolae Ciucă, președintele PNL și fost premier, se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce a fost acuzat că a schimbat titlul cărții sale pentru a scăpa de posibile acuzații penale. Inițial lansată sub titlul Un ostaș în slujba țării, cartea a fost recent redenumită În slujba țării, o mișcare despre care surse politice din cadrul PNL spun că ar avea drept scop evitarea răspunderii PENALE pentru deturnarea fondurilor publice utilizate în promovarea acesteia.

Mai grav, Ciucă ar fi folosit peste 2 milioane de euro din subvenția publică acordată PNL pentru a-și finanța campania de promovare a cărții. Acești bani, destinați inițial activităților politice și administrative ale partidului, ar fi fost redirecționați pentru a asigura vizibilitatea lucrării sale. Cartea a fost distribuită gratuit, atât în format fizic, cât și în mediul online, aparent pentru a evita acuzațiile de deturnare de fonduri și de dare sau primire de foloase necuvenite.

Acțiunile lui Ciucă au stârnit indignare în spațiul public, mulți considerând că această manevră nu face decât să sublinieze lipsa de responsabilitate în gestionarea fondurilor publice. Opoziția cere o anchetă penală urgentă, pentru a verifica legalitatea acestor acțiuni și pentru a sancționa eventualele abuzuri comise în detrimentul cetățenilor.

Acest scandal ridică întrebări serioase nu doar cu privire la integritatea lui Nicolae Ciucă, ci și asupra modului în care PNL gestionează fondurile publice destinate activităților politice. PNL fură banii românilor.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Nu ma intereseaza decat dl. dr. ing. Calin Georgescu, care este singurul care stie de ce are nevoie nu doar Romania, ci fiecare roman greu incercat mai ales, nu degeaba poate face din Romania izvor de HRANA, APA, ENERGIE, incat sa fim donatori/exportatori si nu doar pe post de primitori/importatori! Traiasca Romania si viitorul ei Presedinte, Calin Georgescu, un adevarat domn, cu o educatie f. aleasa, cu o integritate care nu se poate pune la indoiala, ca de brute si spoiti in fruntea tarii ne-am saturat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button