X

Ministrul incompetent al Transporturilor îl atacă pe David Popovici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul incompetent al Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, la Digi24, că nu trebuie „să excludem zona privată, care poate să vină să investească în bazele sportive”. Ministrul a plusat și a dat exemplul Statelor Unite ale Americii, acolo unde „statul american nu e proprietar de baze sportive”. Declarația vine ca răspuns la mesajul lui David Popovici, în care sportivul le cere politicienilor să investească mai mult în sport și în tineri.

Întrebat despre mesajul lui David Popovici pentru politicienii care nu investesc în sport, Sorin Grindeanu a răspuns pentru Digi24 că „eu știu că în București sunt totuși bazine. Sunt. E și la Dinamo, e și la Lia Manoliu, din câte știu, e și la Otopeni. (…) E nevoie de investiții, e adevărat, în continuare și în celelalte orașe din țară”.

„Hai să nu excludem și zona privată care poate să vină să investească în ce înseamnă baze sportive, că parcă nu ne dorim să ne întoarcem în vremuri dinainte de 1989. Sau cel puțin eu unul nu-mi doresc. Îmi doresc să existe inițiativă privată pe acest palier”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

Ministrul Transporturilor a venit și cu un exemplu care să-i susțină argumentul. Grindeanu a comparat situația bazinelor de înot din țară cu cea din Statele Unite: „De ce doar statul? Unde se spune că doar statul? Dacă mergem în America, e statul american proprietar pe bazele sportive? Eu nu cred”.

David Popovici, mesaj dur pentru politicieni

Declarația vine după ce David Popovici a spus, într-un interviu pentru TVR, că „eu mă antrenez pe Lia Manoliu, în același bazin în care am și învățat să înot la patru ani, de-asta sunt așa bronzat cu urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber”.

În cadrul aceluiași interviu, Popovici a venit cu un mesaj dur pentru politicienii care nu investesc în sport și în tineri.

„Aceste medalii aş vrea să însemne mai multă atenţie pentru sport, nu neapărat pentru înot, ci către sport în general. (…) Sunt destul de multe probleme la noi în ţară, iar faptul că se investeşte atât de puţin în sport este una dintre ele (…) oamenii de la conducere ştiu treaba asta, trebuie să punem şi presiune”, a declarat David Popovici pentru TVR.

„În condițiile în care i-am întrecut pe britanici, pe americani, la 200, de exemplu, pe australieni, care au condiții infinit mai bune decât ale noastre. Au bazine să-și pună și în cap! Au toată infrastructura de care au nevoie. Au absolut orice… centre de pregătire peste centre de pregătire, deci în condițiile astea eu mă antrenez pe Lia Manoliu, în același bazin în care am și învățat să înot la patru ani, de-asta sunt așa bronzat cu urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber”, a declarat David Popovici după ce a câștigat bronzul olimpic la 100 m liber.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Eu cred ca ar fi nevoie de spitale, unde mor oameni cu zile, si mai putin de bazine olimpice. Intretinerea pe timpul iernii a unui bazin olimpic este foarte costisitopare. Inainte de 89, era un lot olimpic de gimnastica, care se antrena la Deva. Sa faci bazin olimpic in fiecare oras mare, bazin de polo, terenuri de tenis, handbal, patinuar artificial si sa le si intretii, cred ca e un pret prea mare. Avem o gramada de stadioane de fotbal, si fotbalisti care consuma banii Consiliilor judetene si Primariilor. Iar Mitica Dregomir cere in mod repetat bani pt fotbal. Avem echipe mediocre de fotbal, hanbal, volei, etc Sportivi practicanti de discipline olimpice: box, judo, karate, kendo. Echipe feminine de fotbal absolut inutile; practicante de box, haltere si cate si mai cate. La care trebuie adaugati antrenori, tehnicieni. Zeci de mii de oameni care vor toata viata sa traiasca decent, peste medie, de pe urma unor sportui cu rezultate mediocre. Orice neica nimeni, care nu vrea sa invete sau sa munceasca devine sportiv, si cere „bani de la buget”.
    LA DATORIA EXTERNA PE CARE O ARE TARA CHELTUIELILE SUNT PREA MARI !

    1. Asa este. Are dreptate. Poate guvernantt mai reflecteaza in ce investitii trebuie sa se implice care sa beneficieze de un numar cat mai mare de beneficiari. Cine e nemultumit sa plece in China sau Coreea de nord unde li se va pune totul pe tava. Nu am auzit ca lui Halep i-a pus statul ceva la dispozitie.Doar sfaturi

  2. https://www.gsp.ro/sporturi/jocurile-olimpice/maraton-paris-delvine-meringor-maraton-jocurile-olimpice-752787.html
    Aducem si naturalizam sportivi din AFRICA, pt a obtine locul 7 la maraton la olimpiada.
    Aducem si naturalizam ceceni din Rusia la lupte, fara rezultate.
    Aducem si naturalizam sportivi din Africa de Sud ca sa urcam un loc – doua in competitiile de rugbi, unde nu am facut niciodata performanta.
    Ca sa tii niste paraziti la ministerul sporturilor, SI SA SE LAUDE CU PERFORMANTELE SPORTULUI ROMANESC.

    Aducem antrenori, handbaliste, voleibaliste de unde vrei si de unde nu vrei pentru nisate discipline sportive muribunde unde nu avem performane.
    Cristina Neagu sustinea ca merita fiecare euro din cei 300000 anual pe care Gabi Firea ii risipea cu ‘generozitate’, intr-un sport care nu a adus nici un titlu (medalie) european(a), olimpic(a)..

    Aducem africani, sudamericani la fotbal !

    PS: Afro-nevasta unui afro-stelist de la Becali, spunea saptamana trecuta, ca Bucurestiul este urat, ca vrea inapoi la Paris, desi sotul era sub contract pe BANI MULTI. Un alt afro-steleist, in timpul protestelor voilente black lives matter din sua, spunea in presa franceza ca Romania e o tara rasista. Un brazilian care s-a umplut de bani la Vaslui, spunea ca a jucat la „taranoaia”.

  3. In procesul de metisare a populatiei europene, aducerea sportivilor este un puternic vector de propaganda. Multi din copii, poarta tricouri cu vedete afro, care stralucesc temporar in competitiile sportive. O multime de romance umbla sa se casatoresc cu sportivi afro din Romania. Si exemplele pot continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button