X

Pe urmele dictaturii din China: Ai datorii la stat și conturi poprite ? Guvernul Ciolacu îți restrictionează plata cu bani cash

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ai datorii la stat ? Guvernul Ciolacu îți restrictionează plata cu bani cash. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a precizat joi, într-o intervenție pentru Antena 3 CNN că cei cu datorii la buget și conturi poprite ar putea avea restricții în tranzacțiile cu numerar până la achitarea debitelor.

Dacă ţi-ai plătit impozitele şi taxele, se ridică această limită şi poţi să facă în continuare plăţile în numerar, fără niciun fel de problemă”, a explicat Boloş.

„Din 51 de miliarde creanţe bugetare, neîncasate la buget, România a încasat 7 miliarde de lei, tocmai pentru că aceste plăţi în numerar care există… dar repet, numai pentru cei care au popriri pe conturi, numai pentru această situaţie s-ar putea aplica această restricţie a plăţilor în numerar pentru că trebuie să introducem această disciplină în ceea ce priveşte plata contribuţiilor faţă de buget”, a afirmat Marcel Boloş.

Ministrul a explicat că datornicii la bugetul de stat ar putea avea limitări în tranzacţiile pe care le fac.

„Poţi să faci plăţi, în numerar, dar până în limita a 5.000 de lei pentru marii contribuabili, 2.500 pentru contribuabilii mijlocii şi 1.000 de lei pentru contribuabilii mici, dar acea limită pe care o ai este doar perioada în care au poprirea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

    1. Eu o sustin mereu ca, orice clipa in plus petrecuta cu aceste bestii si satane in fruntea tarii si in viata, ne apropie iremediabil de sclavia totala si extinctia noastra ca neam! Asa ca, oricare dintre aceste variante: revolutie victorioasa, lovitura de stat reusita sau o lovitura a rusilor aici in urma careia bestiile sa piarda controlul puterii, sunt necesare ca aerul pt poporul roman!

    2. Mai pot, cum să nu mai poată!
      Mai toţi cetăţenii români sumt multumiţi: pot pleca în concedii, îşi pot plăti ratele la bancă, au cu ce să-şi umple burta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button