X

David Popovici distruge clasa politică: Vorbesc mult la televizor, dar nu fac nimic pentru sport

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Nu aș spune că e un miracol. În condițiile în care i-am întrecut pe britanici, pe americani, pe australieni, care au condiții infinit mai bune ca ale noastre, au bazine să își pună și în cap, au toată infrastructura de care au nevoie, au absolut orice, centre de pregătire. Eu mă antrenez la Lia Manoliu, în același bazin în care am învățat să înot, la patru ani. De asta sunt așa bronzat, am urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber. În timpul iernii, când e frig afară, pentru că bazinul din interior de foarte mult timp se promite că se va face ceva, ne antrenăm într-un balon în care o persoană care nu-i obișnuită, în trei minute simte că se sufocă. În condițiile alea ne antrenăm noi, dar cred că se poate. Suntem puțini cei care excelăm în România. În condițiile pe care le avem, trebuie să facem tot ce putem”, a declarat campionul olimpic David Popovici la TVR.

„Oamenii obișnuiți pot face lucruri extraordinare. Ai spus că acum poate se va schimba ceva în legătură cu condițiile pe care le avem noi, sportivii, nu doar înotătorii. Nu se va schimba ceva dacă doar vorbim despre asta. Trebuie să se facă presiuni, să fie adus la cunoștință tuturor celor care se ocupă de așa ceva. Trebuie să ne punem pe treabă. În ultima vreme avem un campion olimpic din an în Paște. Mă bucur că am reușit să fiu eu, însă mi-ar plăcea să avem din ce în ce mai multe medalii. Să fim mai mult de trei oameni calificați pentru înot. Avem o delegație mare, de 103 sportivi, dar alte țări, mai mici decât noi, au mult mai mulți sportivi.Pentru o Românie educată, sănătoasă, trebuie să investim mai mult în sport. Acesta este un mesaj pentru toți politicienii care vorbesc despre asta. Trebuie să facem ceva. Vedem reacțiile tuturor oamenilor de la televizor, din funcții înalte, toată lumea se bucură. Dar, hai să ne bucurăm mai des”, a mai spus Popovici. 👏

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

  1. În România post decembrista, statul a fost capturat de o mafie politică, bancară, medicala, iar justiția a fost paralizată prin masonerie și cumpărată prin pensii speciale, dar și prin alte privilegii. În ultimi 34 de ani guvernele de tip mafiot psd pnl nu au investit nici un ban în taberele școlare care au ajuns în paragină, dar au cheltuit miliarde de dolari pentru pensiile speciale ale politicienilor trădători de țară. Sportul a fost un alt domeniu, din multe altele, care a ajuns în ruină din cauza acestor trădători de neam și țară, care mai au și nerușinarea să se afișeze pe la toate competițiile sportive și să își facă reclamă pe spatele sportivilor români, pe care i-au sabotat, i-au marginalizat și i-au umilit cât au putut. Acești indivizi nu au nici un fel de rușine, mint cu nerușinare, își aroga merite pe care nu le au și fură banii și viitorul tinerei generații de români, asa cum au furat și au distrus viata părinților lor și a unei națiuni întregi.

  2. Frate pleaca de la concursurile sataniste si Dumnezeu sa te lumineze ce sa faci in continuare cu viata ta! Bine ca esti tanar ai timp. De ce sa fie incurajati oamenii sa concureze la concursurile paganilor? Anul acesta si le-au recunoscut pe fata ca ale lor dar inainte nu erau? I-a lasat Domnul sa o faca pe fata ca sa ne lumineze pe noi care zicem ca si credem dar de zeci de ani ne despuiem copiii ca sa se faca show si bani in concursurile lui “Zeus”.
    De ce nu se retrage Romania si celelalte tari care “se identifica drept crestine” de la ACEASTA Olimpiada? Macar acum. Fara bani, fara suport nu va mai exista IOC si nu vor mai putea face ce vor acolo. Participa barbatii la sporturile de femei! Participa pedofili condamnati pentru viol! Cat de jos sa mergem “cu sportul”?
    Mintea! Mintea supune partea manioasa a sufletului si pe acolo va lovi Antihrist, ca e o patima naturala, Dumnezeu nu sterge mania ca e buna (daca o intorci impotriva ta insuti). Fara minte intreaga catre Dumnezeu ne va slabi si vom zice “da” cand va trebui sa spunem “nu”.
    Cat timp mai avem oare? Legislatia nu ne mai ajuta, se impun tot felul de cipuri si documente pregatitoare pecetii finale peste toate drepturile omului si nu pot fi opriti.
    Imi pare rau de copii ca au visat sa faca anumite lucruri si acum acele lucruri cer compromisuri de neacceptat si ii doare ca trebuie sa se retraga. Dar ce sa faci cu o medalie din mana Diavolului? La ce iti foloseste?

  3. La adresa google scoala bazin inot bucuresti, pe harta locatii, veti gasi NUMAI IN BUCURESTI 17 bazine acoperite, foarte probabil nu potrivite ptr concursuri olimpice.

  4. O avea dreptate ,dl Popovici ,insa nu am inteles ce cauta intr-o olimpiada unde Dumnezeu si crestinii sunt batjocoriti intr-un mod fara precedent in ultimii 2000 de ani.Toti vorbesc despre bani ,despre moralitate si credinta nu mai vorbeste nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button