X

Ambasadoarea SUA la București vrea implicarea României în războiul cu Rusia: Așteptăm cu nerăbdare ca România să deschidă centrul de instruire F-16 pentru piloții ucrainieni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasadoarea Kathleen Kavalec a participat, vineri, 26 iulie, la ceremonia dedicată absolvirii primei serii de piloți români instruiți în cadrul Centrului European de Instruire F-16 de la Baza 86 Aeriană Borcea.

„Acordul cu România de a opera aeronavele olandeze de la o bază românească și de a desfășura operațiuni de instruire în spațiul aerian românesc a reprezentat o etapă cheie în calea creării unui nou grup de piloți F-16 instruiți. Așteptăm cu nerăbdare ca România să deschidă centrul de instruire și altor aliați și parteneri regionali, în special Ucraina”, a subliniat Kathleen Kavalec.

Ceremonia de vineri a marcat finalizarea unei pregătiri de 8 luni pentru 7 piloți români. Centrul European de Instruire F-16 este condus de compania americană de apărare Lockheed Martin în parteneriat cu guvernele României și Olandei.Centrul European de Instruire F-16 se va extinde în curând pentru a include și alte națiuni partenere, potrivit Ambasadei SUA în România.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Iar noi vrem să știm ce fel de organizație este Alianta Nord Atlantica și pe baza cărui drept și – a făcut baze la noi în țară, cine plătește soldații americani și străini și cu ce sume sunt plătiți, cine plătește aceasta operațiune de instruire a piloților ucrainieni, cine le – a dat dreptul să înființeze acest centru de instruire a ucrainienilor pe teritoriul României, în situația în care ei sunt implicați într-un război în derulare cu Rusia și există riscul ca România să fie implicată în acest război, din cauza acestor acțiuni ale guvernului român de susținere pe plan militar a Ucrainei. Eu sunt sigură că România, dacă nu era băgată cu japca de evreul escroc Băsescu în această organizație neguvernamentala NATO, ar fi avut cu adevărat o armată și nu rușinea asta pe care o avem acum, care apară alte state, în loc să apere România, nu ar fi plătit sute miliarde de dolari pe armament vechi și ruginit și nu ar fi fost niciodată implicată în războaie economice pentru resurse, de dominație, pentru extinderea sferei de influență globală a unui singur stat, care, după al doilea război mondial, așa cum și atunci a întrat într-un război complet aiurea de partea statului agresor URSS, care vroia să invadeze Europa de vest și să o bolsevizeze, acum, în numele unei pretinse democrații invadează, bombardează, distruge și jefuieste alte state incălcând toate principiile democrației despre care vorbește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button