X

După Ucraina și Rusia, Orbán a ajuns in China: Misiunea de pace 3.0

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a sosit în China în cadrul misiunii sale de menținere a păcii și a anunțat vizita pe pagina sa X.

„Misiunea de pace 3.0”, a scris el și a etichetat „Beijing”.

Pe 2 iulie, Orban se afla la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski. Pe 5 iulie, politicianul maghiar a ajuns la Moscova, unde a discutat cu Vladimir Putin.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Mai există și oameni sănătoși la cap, curajoși și patrioți, nu doar senili, marionete și idioți utili, așa cum sunt politicienii din UE & SUA, care încearcă
    să facă ceva pentru aceste popoare înșelate în mod ordinar de presa deținută de evrei și de acești nenorociți de politicieni că trăiesc în democrație și alte porcării de genul ăsta. Din păcate, sunt prea puțini acești lideri patrioți și nu pot face nimic concret, dar măcar Victor Orban merită respect pentru curajul său și pentru această inițiativă care dorește să aducă pace și liniște între doua țări și națiuni surori și creștine, care au intrat în război, cam pe același scenariu prin care a intrat și Germania în război cu Anglia și Franța în 1939 : boicot evreiesc si sancțiuni economice împotriva Germaniei, propagandă ostilă și masacre împotriva populației germane din Polonia, pe care armata germană a încercat să le oprească.

  2. Nu va înfierbântati cu Victoras al Hungariei…Ce face el este cu voie de la Inalta Poarta briucseleza.Cine mișcă, mișcă mort !ziceau gangsterii odinioară.Uitati va la Robert al Slovaciei, în care au băgat 4 plumbi(Slovacia singura impotrivindu se fățiș Tratatului Pandemic a lui Tedros) sau preșul Ugandei, care la începutul show-ului covidian, zicea ca testul PCR pe o capra, pe un capac de toaleta și pe o maimuță a dat rezultate pozitive, el însuși intoxicandu se subit cu un infarct! Asa ca totul merge spre a da dreptate conspirationistilor care susțineau ca războiul din Ucria e un blat între Marile Putori Hamerik și Ursia.Business, as usual! Și mai crăpați goy ilor, ca prea multe guri inutile ați devenit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button