X

SURSE: Iohannis a mutat alegerile prezidențiale în septembrie și va demisiona pentru a pleca la Bruxelles! A dat sistemul Patriot pentru un post de comisar

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Surse din anturajul președinteleui Klaus Iohannis susțin că alegerile prezidențiale au fost mutate în luna septembrie deoarece acesta a renunțat la șefia NATO pentru un post de comisar de apărare la UE, un post inventat special pentru sine.

Klaus Iohannis a ales să execute toate ordinele venite pe linie militară în interes personal, astfel miliarde de euro din bugetul României s-au evaporat pentru a-și cumpăra el acest post la Bruxelles. Sistemul Patriot de 1 miliard de euro cedat Ucrainei la doleanțele SUA fac parte din acest pachet de miliarde și vor urma și altele până la demisia sa, susține sursa prezidențială pentru 60m.ro.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă execută orbește ordinele venite de la Cotroceni deoarece sunt lăsați să fure și să calce în picioare legile țării și Constituția. Cei doi locotenenți ai președintelui au garanția că nimeni nu îi va trage la răspundere, de aici și deficitul bugetar record, inflația și datoria externă ce a atins cel mai mre nivel din istorie, circa 180 de miliarde de euro.

Alegerile prezidențiale ar urma să aibă loc pe 29 septembrie. Marcel Ciolacu ar urma să devină președinte, iar Nicolae Ciucă premier, conform dispozițiilor date de Klaus Iohannis, mai susține sursa prezidențială pentru 60m.ro.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Jidanul mason Iohannis, cu nume și identitate germane false și – a încheiat mandatul de președinte al corporației România. Mandatul de președinte al acestui criminal a fost sinistru, catastrofal, plin de dezastre și calamități de toate felurile. Lasă în urma lui o țară distrusă complet, în ruină, cu datorii uriașe la FMI, cu o inflație uriașă, măcinată de corupție, sărăcie, moarte, amenințată de război, lipsită de aparare, dupa ce a trecut-o prin cea mai sinistră pandemie și cel mai mare genocid din istoria României, pandemie și genocid organizate de acest criminal împreună cu
    mafia de partid și de stat psd pnl usr udmr. Și ca dezastrul să fie complet și România îngropată definitv îl lasă în locul lui pe cel mai mare impostor și idiot util al României, nimeni altul decât Marcel Ciolacu ! Un scenariu mai negru, o batjocură mai mare pentru România, decât aceea ca acest personaj să ajungă președinte, nici nu se putea ? Pleacă pagubosule, trădătorule, criminalule ! Să dea Dumnezeu să ajungi acolo cu picioarele înainte !

  2. Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

    „Articolul 394

    Trădarea

    Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:

    a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;

    b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;

    c) aservire față de o putere sau organizație străină;

    d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

    Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsesc cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  3. Sper ca toți trădătorii de țară și neam să nu plece în iad , până nu-și primesc
    pedepsele cât sunt in viață!
    Sper să nu mă îmbăt cu apă rece și să fie pedepsiți.

  4. La ce s-a ajuns, parca alaltaieri a iesit cu declaratie publica diavolul de Ciolacu, ca el vrea neaparat alegeri prezidentiale in Septembrie si ca PNL nu mai respecta intelegerea si ce sa vezi, ca o coincidenta, “prietenul” PSD -ului – Iohannis, iese pe “surse” cu astfel de declaratii, de parca el ar fi negociat pana atunci pentru aceste alegeri. Diavolii astia de la PSD in frunte cu Ciolacu sunt rasturnati cu picioarele in sus de situatiile in general unde vad ca nu mai au putere asupra oamenilor sa-si impuna agenda, da, cititi bine DE CUCERIRE A ROMANIEI, care oricum este acum foarte vizibila si va avea rezultatul pe care il vrea Dumnezeu, adica niciodata.
    Cat despre cedarea cu sistemul Patriot, presiunile imperative ale americanilor in acest sens le-a adus sfarsitul definitiv, aceasta tara, impreuna cu Israelul si Rusia nu vor mai exista pe viitorul Pamant – vezi agenda diavolilor de care am amintit mai sus si intrebati-va de ce tin cu dintii de decalarea mai repede a alegerilor si-l vor plecat pe Iohannis de la Cotroceni, iar sistemul de rachete sa nu fie dat pana ce nu primim altceva in schimb pentru propria aparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button