X

Dovezile fraudei: Peste 1,6 MILIOANE de voturi nule la alegerile din 9 iunie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritatea Electorală Permanentă a făcut astăzi publice rezultatele contabilizate până sâmbătă, 15 iunie, la ora 10:00. În țara alegerilor bine organizate s-au înregistrat peste 1,6 milioane de voturi nule, mai precis 1.672.894.

După numărarea voturilor la 3.181 din cele 3.186 de circumscripții din întreaga țară, situația era următoarea:

  • Pentru primari s-au înregistrat 8.401.443 voturi valabil exprimate și 267.183 voturi nule. Primarii propuși de PSD au reușit să adune 35,56% din voturi, cei ai PNL 30,27%, AUR-6,39% și primarii susținuți de Alianța Dreapta Unită 5,49%.
  • Pentru președinții de Consilii Județene, după numărarea voturilor la 32 din cele 41 de județe și municipiul București, au fost contabilizate 6.028.897 voturi valabil exprimate și 272.992 voturi nule. În ceea ce privește rezultatele și în cazul viitorilor președinți de consilii județene situația este asemănătoare cu cea de la alegerea primarilor. Conduce PSD cu 36,21%, urmat de PNL cu 30,34%, AUR-9,66% și ADU cu 8,08%. UDMR a reușit un scor neașteptat de mare, 5,64%, candidați ai organizației politice a maghiarilor obținând voturi pe unde nici nu te aștepți: prin Teleorman, Slatina, sau București.
  • Numărătoarea voturilor pentru componența Consiliilor Județene se efectuase până astăzi la ora 10.00 în 32 din cele 41 de județe și municipiul București. Au fost înregistrate 5.981.009 voturi valabil exprimate și 320.072 voturi nule. PSD a obținut 33,43% din voturi, PNL 28,75%, AUR-10,89%, ADU 8,02% și UDMR 5,94%.
  • În ceea ce privește rezultatul votului pentru Consiliile Locale, până la ora 10.00 au fost numărate rezultatele din 3.170 din totalul celor 3.186 de circumscripții. Au fost înregistrate 8.253.263 voturi valabil exprimate și 324.160 voturi nule. PSD a reușit să câștige 33,55% din voturi, PNL 26,86%, AUR 9,58%, ADU 5,87% și UDMR 5,56%.
  • Rezultatele finale ale votului pentru europarlamentare vor fi cunoscute cel târziu mâine, existând o singură secție de votare de la care se mai așteaptă procesul verbal. Practic, până astăzi la ora 10.00 se știau rezultatele de la 19.869 secții de votare din totalul de 19.870. Au fost înregistrate 8.942.099 voturi valabil exprimate și 488.487 voturi nule.

Șochează numărul foarte mare de voturi considerate nule. Adunând numărul acestor voturi de la toate cele cinci categorii de alegeri ajungem la incredibila cifră de 1.672.894 de voturi nule! Și numărătoarea încă nu s-a încheiat.

E puțin probabil ca voturile nule să fi fost acordate coaliției PSD-PNL.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Alegeri corecte in Romania? Sa fim seriosi! Pt mine asta nu mai e demulta vreme o surpriza, caci bestiile astea care organizeaza alegerile, le fraudeaza apoi ca la balamuc cu ajutorul softului STS-ului, conform cu procentele decise in cladirile SRI-ului K1,K2 sau K3, cu cel putin 6 luni inainte! Ce mai conteaza faptul ca, AUR, de exemplu, a fost votat masiv, mai ales in Moldova si in Diaspora, astea sunt detalii nesemnificative care intra la categoria “pagube colaterale”! Oricum, precedentul fusese creat prin furtul lui Petrov asupra Prostanacului in 2009, prin Referendumul pt demisia lui Petrov din 2012, invalidat de CCR, care s-a raportat la un numar de votanti de 20 de milioane, pt ca astea au fost ordinele de-atunci ale “partenerului strategic”(vorba lui Petrov: “decat sa o sug la mai multi licurici, mai bine o sug la cel mai mare dintre ei!”) sau prin furturile lui Clotide si Plicusor din 2020. Si tot Petrov spunea ca: “serviciile te ajuta cu 1milion de voturi, dar cu restul trebuie sa te descurci tu insuti”! Asa ca, in Romania nu mai conteaza cine si cum voteaza, ci cei care numara voturile! De aceea, actuala clasa politico-securista, ce a confiscat si a distrus din temelii Romania, iar pe romani i-a adus la cel mai inalt grad de iobagie, control si supraveghere din Istorie, plus Genocidul vaccinarii, nu mai pot vota decat intr-un singur mod: cu streangul sau cu ghilotina! Evident, atunci cand va fi posibil!

  2. Da, aceste voturi anulate aparțin partidelor AUR și SOS. Este clar acum cum au fraudat alegerile. Anulează și fură voturile partidelor care reprezintă un pericol pentru sistem, le ține sub pragul electoral pentru a nu putea intra în parlament sau dacă au mai multe voturi își insusesc din procentele lor și le țin la procente scăzute de maxim 10%, cum au făcut cu AUR, pentru a nu ajunge la putere. Asta pe lângă faptul, că acest partid ar trebui scos în afara legii, deoarece a fost constituit de teroristul evreu Ion Iliescu, care a dat lovitura de stat și a capturat revolta tinerilor români din decembrie 1989, impiedicand astfel forțele revoluționare anticomuniste să preia conducerea statului român. Deci acest partid PSD este constituii de un comunist evreu, care a dat lovitura de stat, a preluat puterea prin terorism de stat și este acuzat de crime împotriva umanității și s-a menținut la putere în mod abuziv prin fraudarea alegerilor de 34 de ani, impiedicand intrarea în parlamentul Romaniei și în viața politică a altor forte și partide democratice. De aceea cerem justiției scoaterea în afara legii a partidului terorist PSD constituit fără drept de către comunistul terorist Ion Iliescu și judecarea în regim de urgență a dosarelor revoluției și mineriadei și tragerea la răspundere a celor vinovați de crime împotriva umanitatii și de deturnarea și confiscarea revoluției române din decembrie 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button