X

Intelectualii din România încep să se implice pentru interesele țării: Jumătate din lista de candidați pentru Parlamentul European, din partea AUR, sunt profesori universitari

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a devenit o forță politică semnificativă în peisajul politic românesc în ultimii ani. Cu idei conservatoare și naționaliste, AUR a atras atenția publicului și a obținut un număr impresionant de voturi în alegerile parlamentare din 2020. În pregătirea pentru alegerile europene, partidul a făcut o mișcare surprinzătoare, prezentând o listă de candidați în care jumătate dintre aceștia sunt profesori universitari.

Această abordare a fost anunțată public de către avocatul Gheorghe Piperea, care a susținut că este crucial să avem reprezentanți competenți și educați în Parlamentul European. Potrivit lui Piperea, profesorii universitari aduc o perspectivă intelectuală și o expertiză în problemele europene care ar putea să difere de cea a politicienilor tradiționali. Cu oameni educați și pregătiți, AUR speră să aibă un impact semnificativ asupra deciziilor luate în Parlamentul European.

Lista de candidați a AUR pentru Parlamentul European include profesori universitari din diverse domenii academice, cum ar fi economia, dreptul, istoria și relațiile internaționale. Acești candidați sunt bine cunoscuți în mediile academice și au o vastă experiență în cercetare și învățământ. În plus, mulți dintre ei au fost implicați în dezbateri și evenimente legate de afacerile europene și internaționale.

Un aspect notabil al listei de candidați a AUR este echilibrul dintre experiența academică și experiența în domeniul politic. Piperea a subliniat importanța acestei combinații, argumentând că profesorii universitari aduc cu ei o viziune critică și un gândire analitică dezvoltată în ani de cercetare, dar și o înțelegere a proceselor politice și a nevoilor cetățenilor.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

  1. Cu cât după revoluție 1 face mai multe master-uri, doctorate cu atât mai mult i se formatează creierul după ideologia neomarxistă a lui Klaus Schwab și a lui Soros.
    Apostolii au fost teodidacți și au devenit pescari de oameni.
    Păi dacă Aur propune profi universitari să fie votați de clasa profesorilor universitari nu de noi opinca și clasa din mijloc.
    Profesorii universitari în România sunt o categorie cu procent foarte puțin reprezentativ față de adevărații suveraniști, conservatori, tradiționaliști, ortodocși autentici.
    Mie mi se pare că olarii, profesorii de religie, micii producători din agricultură industrie și IT sunt mult mai reprezentativi pentru Aur decât profesorii universitari.

  2. foarte interesant…incep sa se implice, ca si cum pana acum… . miroase a aur sau a cascaval?
    mai au si experienta politica? cumva in partide care acum ar fi in opozitie cu ideile de aur?
    unde au fost toti acesti „eroi” in pandemie ?
    in zadar telefoane si altele la „oameni de prestigiu” atunci cand COLEGII lor de la putere ne-au omorat pe cei dragi.
    acelasi joc cu masti

    si doamna „new age” nu tot din s poleiala asta a iesit? sau a … emanat?

    1. Sunt si care au incercat sa se implice pentru tara si in trecut, dar nu i-am vazut prea sus pentru ca nici nu au fost lasati, nici nu au ramas prea mult in partidele sistemului. E bine totusi sa-i vedem la treaba, apoi ii putem analiza, in functie de fapte.

  3. Asta nu e o ‘veste buna’, cum se pare ca e intentionat articolul… Vedeti va rog raspunsul lasat la telegrama dvs., cu legaturi ulterioare la telegrame pe subiect:

    https://anon.to/71A5bM

    Ideea e ca produse ale educatiei de stat nu inteleg libertatea, nu iubesc poporul si se tem de amindoua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button