X

Ponta are mai multe cetățenii! Culege informații din Guvern și reprezintă un risc pentru securitatea națională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suspiciuni grave aruncate pe ecran de moderatoarea Realitatea Plus Alexandra Păcuraru la adresa lui Victor Ponta, convertit de curând în consilier al premierului Marcel Ciolacu. Alexandra Păcuraru a declarat că Ponta culege informații întrebând mai degrabă retoric: Este Victor Ponta un risc pentru PSD și mai ales pentru securitatea naționala?

„(…) Vestea ca Ponta este consilier onorific la guvern mi-a ridicat suspiciuni serioase. Înteleg ca domnul Ponta nu ia bani de la stat pentru consiliere, pentru consultanta sau lobby ori ce face el, dar culege informații. Asta pentru că pe biroul lui ca consilier onorific ajung multe secrete. Iar aceste informații pot fi vândute prin societatea lui de consultanță celui care plătește mai bine. Și când ma gândesc ca are cetățenie sârbă, a confirmat. Se spune pe surse ca are și cetățenie maghiara și cetățenie turca, atunci în interesul cui consiliază și strânge informații? Poate un patriot adevărat sa aibă mai multe naționalități? Și poate România fi suverana cu adevărat cu oameni ca el, are servesc nu știu căror interese? Îmi amintesc ca pe vremea când încă mai era prim-ministru al României s-a întâlnit cu Putin și liderii Chinei, ai celor din Azerbaijan! Cum ați tradus asta atunci?

Cum o traducem acum când relațiile au rămas relații- China- Serbia- Turcia- Ungaria? Nu știu cum e cu România, dar vom afla ce își doresc romanii la acest test extraordinar de maturitate pe care trebuie sa îl dam cu toții in 2024? Este Victor Ponta un risc pentru PSD și mai ales pentru securitatea naționala? Pot secretele statului roman sa ajungă, prin Victor Ponta, în mâinile altor națiuni ce vor orice, dar nu binele României! Vor resursele, portul, totul! Să nu ne mai păcălim cum am făcut-o cu USR!”, a spus Alexandra Păcuraru la Realitatea Plus.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Mi se pare extrem de interesant că subiectul multiplelor cetățenii ale lui Ponta au fost aduse pe tapet acum, în perioada premergătoare alegerilor. Nu s-a știut oare mai de mult acest lucru? Ori s-a descoperit doar în urmă cu cîteva zile ? Căci nu despre pericolul reprezentat de Ponta este vorba, dacă sunt mai atentă la ce citesc, ci despre alegeri ! Acesta este rostul acestui discurs , așa îl interpretez eu. Deja s-a dat o orientare electoratului. Chestiunea multiplelor cetățenii ar fi putut să aibă un rost dacă nu ar fi fost vorba despre alegeri în acest articol, sau in discursul original.

    1. Este în urma cooptarii lui Ponta ca și consilier al lui Ciolacu. Acest trădător de neam este printre cei mai nocivi pentru interesele României! Un limbric al intereselor străine în România! În tomberon cu el, definitiv!

    2. Ana,
      Trăim într-un stat eşuat, o colonie căpuşată de securişti trădători de ţară.
      Ceea ce ţi se pare extrem de interesant e o tehnică securistă: Când afli ceva compromiţător despre un individ (politic), nu dai în vileag acel lucru, doar dacă e neapărat nevoie în acel moment. Laşi la saramură „secretul” pentru a-l folosi ca avantaj la momentul potrivit.
      Asta se îmbină cu o altă tehnică: Laşi/încurajezi indivizi şantajabili să intre în politică. Iar apoi îi joci cum vrei tu, pentru că îi ai la mână.

      Observaţie:
      Alexandra Păcuraru e cea care pe timp de plandemie cerea la TV ca cei care nu s-au înţepat să fie arestaţi?
      Pentru asta, ar fi trebuit să-şi dea demisia.
      Sau… şi-a cerut scuze în mod public? Dacă nu, cum de mai are tupeul să pozeze acum în mare patrioată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button