X

Hellvig, viitorul președinte cu care se va pricopsi România? Și-a început campania, printr-un atac la momâia Iohannis, fostul său șef

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, postează pe Twitter un citat din legendarul luptător american pentru drepturile negrilor, Martin Luther King, prin care pare să-l înțepe indirect și subtil pe președintele Klaus Iohannis, transmite Inpolitics.

”Nu avem timp pentru a ne permite luxul de a o lăsa mai moale sau de a ne lăsa pradă drogului numit gradualizare. (…) Visez că într-o zi această naţiune se va ridica și va trăi adevăratul sens al crezului său”. (Martin Luther King)

În urmă cu fix: şase decenii”, scrie Hellvig.

Gradualizarea denunțată de Luther King e un concept politico-social conform căruia progresele se realizează etapizat, lent, mai degrabă decît brusc. Indirect, criticile pastorului american ar putea lovi și în binecunoscutul concept ”Pas cu pas” al președintelui Klaus Iohannis.

”O viaţă se construieşte pas cu pas. La fel şi o carieră, o comunitate sau chiar o naţiune. Nimic nu vine peste noapte, cel puţin nimic durabil şi statornic” scrie Iohannis în chiar debutul celebrei sale cărți de prezentare, ”Pas cu pas”.

Iohannis vs. King! Principii radical diferite.

Să fie o simplă întîmplare postarea lui Hellvig? Să fi dorit doar să omagieze personalitatea pastorului american? Ori să marcheze o distanțare de politica actualului președinte?

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Doar cu sacii de voturi furate sau cu masinile de vot masluite poate ajunge piticul asta globalist si taiat imprejur, presedintele Romaniei! Ceea ce de fapt este oricand posibil si in Romania, dupa cum s-a dovedit in cazul lui Petrov(al doilea mandat), Clatitei frantuzesti sau a lui Plicusor Dan!

  2. Cred că din punct de vedere politic, România nu mai există . În ce mă privește , nu am absolut nici o nevoie ca un fost șef în domeniul spionajului să mă reprezinte și nici să ia hotărîri privitoare la existența mea terestră. Deși acest lucru spune totul despre regimul politic care se urzeste în culise. Cred că țara noastră va fi o închisoare cu Securitate maximă iar asta e doar o mică parte a problemei. Căci nu se spune nimic despre sutele de mii de evrei ce vor fi ( re) importati din Israel imediat după viitoarele alegeri. Cel puțin așa am citit recent într-un comunicat. Iar atunci nu doar că vom avea gurile închise privitor la orice comentariu în contradicție cu „linia de partid” , însă vom mai fi și reduși la statutul de paria la noi acasă , trebuind să ne ploconim în fața israelitilor, Stăpînii lumii. Că altfel suntem ” antisemiti” și mai incasam o doză de pușcărie. Exact ca în Palestina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button