X

Mesaj-șoc al lui Ciucă: Românii au fost carne de tun pentru americani ca să ne bage în NATO și UE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Nicolae Ciucă a lansat ieri o teorie stupefiantă, conform căreia intrarea României în NATO şi UE s-a făcut strict datorită militarilor români care au luptat alături de americani în teatre de război străine, pentru că ”țara noastră nu avea altceva de oferit”, în acei ani, în afara acestor servicii făcute aliaților.

Prim-ministrul a adus, ieri, un omagiu militarilor la Monumentul Eroilor Militari Căzuţi în Teatrele de Operaţii, prilej pentru a declara:

„Am adus, astăzi, omagiul meu celor care şi-au dat viaţa pentru ca noi să trăim într-o lume mai sigură, sub protecţia NATO, cea mai puternică alianţă politico-militare din istorie. Viaţa de militar m-a dus, în ultimii 30 de ani, în multe teatre de operaţii ale lumii, între care Afghanistan şi Irak. Am luptat alături de oameni care nu mai sunt astăzi, am luptat umăr lângă umăr cu partenerii americani, care şi-au amestecat sângele în lupte cu ai noştri, în cel mai direct mod, fiind fraţi de arme(…)

Intrarea în NATO şi modernizarea României, ulterior integrarea în UE şi atragerea investiţiilor şi a noii bunăstări, s-au făcut pe acest sacrificiu generos al militarilor români prezenţi în teatrele de operaţii. România nu avea altceva de oferit în acei ani ai tranziţiei”, a mai spus Ciucă, conform Agerpres.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Marea finanta, corporatiile, etc cauta cu totii fraieri cat mai ieftini, bogătii usor de luat (low hanging fruit).
    Nu e prost cine cere ci cel care da.

  2. Aceasta teorie inepta si dispretuitoare la adresa poporului roman nu vine din gandirea nulitatii si slugoiului de ultima spetza, Ciuca(caci astfel de slugoi nici nu au voie sa gandeasca, ci doar sa execute ordine), ci este preluata de la stapanii sa externi si pe care limaxul din fruntea Guvernului(se stie ca limaxul nu poseda coloana vertebrala) si-a insusit-o de indata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button