X

[VIDEO] Atac armat în Germania, la o clădire a „Martorilor lui Iehova” din Hamburg. Bilanţ: 7 morţi şi zeci de răniţi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai multe persoane au fost ucise în urma unui atac armat la o sală de întâlnire a Martorilor lui Iehova din orașul Hamburg, din nordul Germaniei. 

Șapte persoane ar fi murit și opt au fost rănite în atacul de la lăcașul de cult. Dar numărul exact al victimelor e încă neclar.

Atacatorul a deschis focul și a tras la întâmplare

Presa locală relatează despre şapte persoane împușcate mortal și despre 20 au fost răniți, între care şapte grav. Deocamdată, potrivit poliției germane, motivul atacului este neclar.

La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Poliţia a instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle motivul atacului.

„Toți cei decedați prezintă răni prin împușcare”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Un bărbat a deschis focul și a tras la întâmplare. Acesta a fugit de la locul faptei și s-ar fi sinucis înainte să ajung pe mâna polițiștilor.

Scenele au fost surprinse de un martor chiar în timpul atacului. Alarma s-a dat în jurul orei locale 21:00.

Persoanele care locuiesc în zona în care a avut loc atacul au fost avertizate să-și părăsească casele pe fondul operațiunii în desfășurare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button